Digidexo.com

Hvordan virker Drug Rehab arbeid?

Hvordan virker Drug Rehab arbeid?

Referral

Folk kan komme til beslutningen om å delta på rusfeltet for en rekke årsaker. Avhengighet er en progressiv sykdom, og en person som opplever de fortsatt negative konsekvenser at det bringer kan bestemme det er på tide å få hjelp. Andre motivasjonsfaktorer kan inkludere utenfor press, for eksempel kjære, en arbeidsgiver eller juridiske spørsmål. Når du gjør en forpliktelse, hvor du skal søke tjenester vil avhenge av spesifikke behov, forsikringssaker eller evne til å betale.

Inntak

Inntaket vurdering er det første trinnet i rehabiliteringsprosessen. På denne tiden, spør et anlegg medarbeider en rekke spørsmål for å formulere en plan for omsorg, som vil veilede behandling. Spørsmålene omfatter en grundig rusmisbruk historie, samt dagens medisin som brukes og i hvilke mengder. Co-forekommende lidelser, der en person har både psykisk helse og rusmiddelspørsmål, er vanlig. Derfor ansatte sannsynlig vil utforske din mentale helse historie, inkludert nåværende symptomer og medisiner.
Vurderingen undersøker også hvor motivert du er til å gjøre endringer, sammen med eventuelle stressfaktorer som kan komplisere din utvinning. Disse kan dreie seg om familie, økonomi, arbeid eller sosiale problemer. Medisinske behov bør identifiseres også. All denne informasjonen blir brukt til å bestemme intensiteten på omsorg, for å sikre at anlegget kan møte dine behov.

Avgiftning

Alkohol og visse andre stoffer krever en medisinsk overvåket avgiftningsprosessen å avvenne kroppens fysisk avhengighet på en sikker måte. De andre stoffene omfatter opiater smertestillende medikamenter, heroin og beroligende midler som Xanax. Uten riktig behandling, kan alvorlig fysisk skade eller død føre til. Denne prosessen kan ta alt fra tre til ti dager, og vil innebære 24-timers overvåking. Personalet vil tilby medisiner i løpet av denne tiden til å gjøre detox trygg og komfortabel.

Poliklinisk behandling

Hvis avrusning er ikke en bekymring, kan anlegget tilby narkotika rehabilitering ved varierende grad av intensitet, fra kvelder og / eller helger bare, til full-time dagers behandling. Poliklinisk behandling er et tilbud til mennesker som fungerer er tilstrekkelig til å delta omsorg mens de fortsatt bor hjemme. Du må kanskje sende inn til tilfeldige narkotika testing for å sikre dette nivået av omsorg er tilstrekkelig. Poliklinisk behandling kan bestå av individuell og kollektiv terapi, og muligens andre terapeutiske aktiviteter, for å gi den kompetansen som trengs for å begynne et stoff-fri livsstil.

Døgnbehandling

Når trengte mer restriktive tiltak, kan personalet anbefale innleggelse eller bolig behandling. Begrepet kan variere fra en til seks måneder, med de lengre programmer som tillater kunder å tjene økende frihet over tid. Den innleggelse innstillingen tilbyr tid borte fra mennesker, steder og ting som utløser bruk av narkotika. I tillegg til individ, gruppe og familievern, denne terapeutiske samfunnet tilbyr et strukturert miljø med forventninger som bidrar til å bygge edru livsferdigheter.

Ettervern

Etter primære behandlingen avsluttes, er oppfølging viktig å hjelpe til med å forebygge tilbakefall. Fasiliteter tilbyr fortsatt støtte, vanligvis i form av ukentlige grupper som gir et sted å snakke om suksess og utfordringer etter overgangen tilbake til hverdagen.