Digidexo.com

Mengde Soy å ta under Menopause

Menopause oppstår når eggstokkene slutter å produsere østrogen. I naturlig overgangsalder, er reduksjon i østrogennivået mer gradvis. Imidlertid kirurgisk menopause, hvor eggstokkene er fjernet, kan føre til at nivået synker kraftig.

Fallet i østrogennivået fører menopausale symptomer. Noen, slik som hetetokter og vaginal tørrhet, er vanligvis milde til moderate, mens andre, for eksempel osteoporose og hjertesykdom, kan være mer farlig.

Hvordan Soya Works

Soyaprodukter inneholder fytoøstrogener, som er en svakere form av naturlig østrogen som kroppen normalt ville gjøre. En type phytoestrogen er isoflavoner, som anses å være en av de mest fordelaktige former for soya østrogener.

Fordi soya isoflavoner er lik strukturen av naturlig østrogen, er de antatt å være i stand til å binde seg til østrogenreseptorer i kroppen. Når dette inntreffer, produserer de samme fordeler av østrogen, men uten å forårsake noen negative bivirkninger.

Hvor mye Soy To Take

Soya er ansett for å være en trygg, effektiv og gunstig supplement til kosthold, spesielt hvis du nærmer deg eller allerede har skrevet overgangsalder. Av denne grunn, legene sier det er trygt å ta mellom 60 og 160 mg av soya isoflavoner hver dag.

Hvis tar soya isoflavoner kommer til å hjelpe, bør du begynne å merke en bedring innen tre måneder, spesielt i de områdene av hetetokter og nattesvette.

Betraktninger

Noen leger mener at soyaprodukter har tilbøyelighet til å redusere brystkreft, mens andre sier at det motsatte kan være sant. De som støtter ideen om at soya hjelpemidler i å senke risikoen for brystkreft bruke bevis på at frekvensen av brystkreft forekomst i asiatiske kvinner er lavere enn for amerikanske kvinner. Artiklene påpeke det faktum at soya er en stift i det asiatiske kostholdet.

Noen bevis eksisterer som tyder på at soya forbruket gjør lavere brystkreftrisiko hos kvinner som har ennå ikke kontaktet eller angitt menopause; men fordi soya inneholder fytoøstrogener, som er lik i deres kjemiske makeup til østrogen, er det sjanse kroppen kan tolke fytoøstrogener som sant østrogen. Dette kan øke risikoen for brystkreft hos kvinner som går gjennom eller er ferdig med overgangsalderen.

Kvinner som allerede har hatt brystkreft, samt de som har familiehistorie setter dem i fare for brystkreft, er advares om å øke sitt forbruk av soyaprodukter på grunn av det faktum at de isoflavoids kan stimulere cellevekst.

Du må ta din familie historie samt din nåværende bryst helse i betraktning før de bestemmer seg for å øke din soya forbruket. Du kan også være lurt å ta kontakt med fastlege eller annet helsepersonell.