Digidexo.com

Hvordan sette vekttap mål

Hvordan sette vekttap mål


Sette realistiske mål - inkludert vekt, trening, mat og psykologiske mål - før du begynner et vekttap plan er avgjørende for en vellykket program.

Hvordan sette vekttap mål

•  Begynn med å sette noen små daglige mål. Din vekt mål kan være å miste 1 kilo per uke. Hvis du neppe utøves i det siste, kan det være lurt å gå rundt nabolaget i 20 minutter hver dag. (Hvis du vil, dele den inn i en 10-minutters tur i morgen, og en annen på kvelden.) Din ernæringsmessige mål kan være å redusere fettinntaket. Psykologiske mål kan være å skrive i en journal hver dag.

Etablere delmål som er litt mer ambisiøse enn de opprinnelige målene. For eksempel, to uker etter at du begynner å møte dine daglige 20 minutters gange mål, utvide målet ditt til en daglig en times gange; begynne å spise mindre porsjoner på hvert måltid; og søke rådgivning for eventuelle selvtillit problemer du måtte ha.

Bestem store bildet mål; dette inkluderer den totale mengden vekt du ønsker å miste ved slutten av programmet. Lag en forpliktelse til å jogge eller løpe hver dag for å opprettholde din vekt og helse; lære hvordan du kan handle, lage mat og spise så nutritiously som mulig; og ta opp en aktivitet som du tror du har en egen evne til - dette kan holde opp din selvtillit.

Still tidsrammer for dine daglige, middels og store bilde mål. Som du fremgang fra den ene til den neste, belønne deg selv. Shoppe, få en ansiktsbehandling, ta en weekend tur. Du fortjener det!

Hint

  • Vær spesifikk når du setter dine mål. For eksempel, bestemme hvor mye vekt du vil miste, i motsetning til å bare løse for å miste vekt. (For å komme opp med et endelig mål som er sunt og hensiktsmessig, se "Bestem din Body Mass Index" og "Tolk fettprosent," under Relaterte eHows.)
  • Bestem dine daglige, middels og store bilde mål før du begynner din vekttap programmet. Dette vil hjelpe deg å arbeide realistisk og gradvis mot den endelige mål, samt hjelpe deg å måle din fremgang.
  • Snakk med legen din når du setter dine mål - han eller hun kan bidra til å bestemme hva som er trygt for deg.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.