Digidexo.com

hcg nivå på hcg diett

HCG Diet Med Grønnsaker

Det kan være en av de mer kontroversielle vekt-tap programmer, men HCG kosthold er populært igjen. Og folk som følger denne dietten, noe som krever at deltakerne til å kutte sitt daglige kaloriinntaket til 500, trenger å spise sine grønnsaker. Kosten er også pålagt å ta en daglig dose av human chorionic gonadtropin, et hormon bedre kjent som HCG. Vær advart, men: Helse tjenestemenn sier at å spise så få kalorier om dagen, selv om du spiser grønnsaker, er ikke sunt. The Los Angeles Times rapporterte at 11 av 12 studier fastslått at det ikke hjelpe folk ned i vekt.

Grønnsaker en viktig del av HCG Diet

Tilhengere av HCG diett er nødvendig for å spise 100 g av et magert kjøtt, som kan inkludere kyllingbryst, hvit fisk eller biff, for både lunsj og middag. De er også pålagt å spise en grønnsak til hvert måltid. Noen av grønnsaker anbefalte inkluderer rødbeter, selleri, spinat, tomater og agurker. Kosten kan legge et stykke melba toast eller en breadstick sammen med små porsjoner med frukt som jordbær, et eple eller halvparten av en grapefrukt med lunsj eller middag. De er ikke ment til å spise noe til frokost bortsett fra te eller kaffe uten sukker. Dette kan ikke virke som mye mat å spise på en daglig basis. Men talsmenn for diett si at HCG injeksjoner fungere som en appetitt suppressant, som gjør det lettere for Kosten å opprettholde sin 500-kalori-en-dagers nivå.

Staying Fornøyd på 500 kalorier om dagen

The USDA anbefaler at voksne menn og kvinner forbruker fra 1600 til 3200 kalorier om dagen, avhengig av deres alder og om de lever et stillesittende eller aktiv livsstil. HCG diett, da, er rådgiver for sine tilhengere til å ta i en ekstremt lav mengde av daglige kalorier. På grunn av dette, er det ikke overraskende at dietten krever regelmessige porsjoner grønnsaker. De fleste grønnsaker inneholder bare en liten mengde kalorier. En gjennomsnittlig servering størrelse av spinat inneholder bare 7 kalorier, for eksempel, mens en 4 cm lang strimmel av selleri inneholder omtrent 1 kalori. Men grønnsaker fyller opp folk, selv om de ikke legger mye kalorier til en diett.

Hvordan trene på en HCG Diet

Hvordan trene på en HCG Diet


Dr. ATW Simeons humant choriongonadotropin (HCG) kosthold fremmer en 500 kalori per dag inntak sammen med daglige hormontilskudd. Very-low-calorie dietter (VLCDs) krever tilhenger til å være bevisste på potensielle farer forbundet med trening mens du er på en diett.

Hvordan trene på en HCG Diet

•  Ta kontakt med din lege før du starter HCG diett. Spør etter hennes anbefalinger for å trene på en svært lav-kalori diett.

Gå opp til en time om dagen, holde en langsom og rytmisk tempo; ikke overanstrenger seg. Unn deg kroppen din ved å gjøre yoga for å stimulere og fremme intern helse. Styrketrening er også tillatt hvis kroppen din kan håndtere det.

Overvåk kroppens signaler under treningsøktene. Stopp treningen dersom du merker tegn til svimmelhet eller ekstrem tretthet. Drikk vann og revurdere din trening regime.

Juster din trening regime når du føler at kroppen din kan trene på et høyere nivå, eller når du føler at du presset kroppen for langt under den siste treningsøkten. Fortsett å trene, men endre dine treningsøkter for å passe kroppens fysiske grenser.

Hint

  • FDA har ikke godkjent HCG stoffet som en trygg og effektiv måte å behandle fedme eller vektkontroll. FDA fastholder at det ikke er betydelige bevis direkte knytte HCG til vekttap.

Sikker Solkrem for HCG Diet

Sikker Solkrem for HCG Diet


HCG vekttap diett inkluderer å ta HCG, eller humant choriongonadotropin, sammen med å spise en lav-kalori og fettfattig diett. Fett er strengt begrenset, og så bruker ansikt og kropp kremer som inneholder fett og oljer, som kan absorberes gjennom huden, og legger til kroppens fettreserver.

Olje-Free Solkremer

Oljefrie solkremer som er egnet for den HCG dietten inkluderer Clarins Oil Free Sun Care Spray SPF 15 og Coppertone Oil-Free Solkrem Lotion. Begge er lette og nongreasy, og ved hjelp av enten man ikke vil forstyrre programmets mål.

Høyere solfaktor

Ocean Potion Sport Xtreme Sun Block Vann og svette sammen med Sport Xtreme Sun Block tilbyr høyere nivåer av beskyttelse --- 30 SPF --- og er både vanntett.

Godkjent

Thomas Roth Ultra Lite Oil-Free Søn produkter tilbyr en nongreasy lotion med solfaktor 30. Zia Solkrem SPF 15 er også godkjent for bruk på HCG diett plan sammen med aveeno olje-fri solkrem.

Sunblock & HCG dietter

Sunblock & HCG dietter


En sentral grunnsetning av HCG diett innebærer å ta humant choriongonadotropin, kjent som graviditetshormonet, en gang om dagen. Dietten begrenser også kalorier og fett i den grad at ansikts- og kropps kremer med fettinnhold som ikke kan brukes på grunn av absorpsjon av fett i kroppen. For sunblocks, krever dette bruk av oljefrie produkter.

HCG

HCG som er kjent som graviditet hormon fordi det er produsert av celler fra placenta som gir næring til egg etter befruktning og feste til livmorveggen. HCG i blodet bekrefter graviditet. Tilstrekkelige mengder til å bli oppdaget i blodet vises ca 11 dager etter unnfangelsen. For urinprøver, tar det 12 til 14 dager for nok HCG til å akkumulere. Nivåene doble hver 72. time i henhold til den amerikanske Graviditet Association før det stabiliserer seg på 8 til 11 uker.

HCG Diet

HCG diett er basert på å spise bestemte matvarer på totalt 500 kalorier om dagen pluss daglig dose av HCG. Vekttap er spådd på 1 til 2 pounds per dag. Spis så mye du vil de to første dagene av dietten til å laste opp på kalorier før du starter 500 calorie diett. Vanlig tid på diett er opp til 45 dager.

Sunblocks og Fats

Sunblocks inneholder alle typer oljer er utestengt fra HCG diett. "De fleste kvinner finner det vanskelig å tro at fett, oljer, kremer og salver brukes på huden absorberes og forstyrre med vektreduksjon ved HCG akkurat som om de hadde blitt spist,» heter det i HCG diett hjemmeside. Enten du tror det eller ikke, er de stoffene forbudt under diett.

Autoriserte Produkter

Ikke bruk produkter med sesamfrø, avocado og oliven olje. Bruke noe mineralbaserte. Referere til den godkjente listen på nettstedet. Unnlatelse av å følge retningslinjene påvirker Kosten på forskjellige måter. Ifølge retningslinjene diett, hvis du kan spise noen substans du legger på ansiktet eller huden, er det det samme som å spise den.

HCG Diet Therapy

HCG Diet Therapy


Folk vil gjøre hva som helst for å slippe disse uønskede pounds, spesielt hvis de ikke trenger å se hva de spiser eller trening for det. Det er gjennom denne mind-set at folk går til ytterligheter som for eksempel injeksjon av et hormon som produseres i svangerskapet kjent som HCG.

HCG Basics

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som oftest funnet i store mengder i gravide kvinner, men det er produsert i begge kjønn. Selv om det ikke er godkjent av Food and Drug Administration for dette formålet, enkelte mennesker tror at den kan brukes som et vekttap verktøyet. Det har blitt godkjent for anvendelse i behandlingen av noen mannlige forplantnings problemer, og i å stimulere eggløsning hos kvinner. Når en kvinne blir gravid kroppen begynner å fremstille store mengder av hormonet, som kan brukes som en markør for å måle hvor en tidlig graviditet går framover. En kvinne vil fortsette å produsere HCG i større mengder i hele svangerskapet.

HCG brukes til å forbrenne fett hos gravide kvinner for anvendelse av barnet og styrker livmorveggen. Det blir også produsert av noen svulster, og kan brukes som en tumormarkør. HCG bidrar til å stimulere østrogenproduksjonen hos kvinner og testosteronproduksjon hos menn, og har vært brukt som et fruktbarhetsmiddel i tillegg.

HCG Diet

HCG diett kjepphest begynte i 1950 da Dr. A. Simeons brukt injeksjoner av hormoner sammen med en ultra-lav-kalori diett på 500 kalorier per dag for å legge til rette for vekttap hos pasienter i India. Det har blitt teoretisert at siden HCG hjelper forbrenne fett hos kvinner for graviditet, kan det gjøre det samme for alle, mann eller kvinne. Det er fortsatt vekttap sentre som foreskriver HCG diett injeksjoner, men det har ikke blitt godkjent av FDA. Faktisk har det blitt påvist av FDA og American Medical Association til å være ineffektive i vekttap.

Både AMA og FDA skylde på vekt-tap effekter av HCG diett ikke på hormon injeksjoner, men på lav-kalori diett. Kroppen vil naturlig brenne av mer fett hvis kaloriinntaket er langt under sin norm. HCG kan ikke kjøpes over disk og må forskrives av lege. Ta kontakt med din lege før du starter noen vekttap diett, spesielt en som kan øke produksjonen av mannlige og kvinnelige hormoner.

Frukt på HCG Diet

Kosthold trender kommer og går, og med den nyeste mani kommer mange spørsmål. Vanligvis, og med god grunn, spørsmålene surround hva som kan og ikke kan spises å følge dietten plan. Kosten vil ha mest suksess så raskt som mulig og klare retningslinjer er ikke alltid tilgjengelig. HCG, eller Human choriongonadotropin, har kosthold strenge begrensninger som må følges for å oppnå de resultatene så store oppslag.

Slik fungerer det

HCG er hormonet skapt i de første månedene av svangerskapet, som forskning antyder fremmer dramatiske vekttap raskt. Følger med en liten dose av HCG hver dag, Kosten følge en lav kalori måltid plan på 500 kalorier per dag som resulterer i vekttap på opp til 2 pounds per dag og noen ganger mer.

Komme i gang

HCG diett kommer til å være tøffe - men hver diett er i begynnelsen. Forplikte deg til å følge planen til punkt og prikke. Spis hvert måltid som anvist, inkludert å spise frukt. Frokosten består av kun væske. Drikk så mange ikke-kalori, ikke-koffeinholdige drikker i løpet av dagen som mulig.

I tillegg til servering av magert kjøtt og grønnsaker, lunsj omfatter også en godkjent frukt, som inkluderer epler, grapefrukt eller jordbær. Mengden av jordbær må måles, men du har lov til ett eple eller en grapefrukt.

Middagsmenyen er den samme som lunsj så langt som hva som er tillatt, inkludert en servering av frukt. Din frukt servering kan brukes som en erstatning for dessert eller brukes som en snack etter middagen.

Den første fasen varer 43 dager, og er typisk når du vil se den mest dramatiske vekttap. Kroppen din vil være i en "sjokk" av former og vil brenne flere kalorier og fett butikker.

Betydningen av frukten er ikke bare å gi næringsstoffer, men også å skape en illusjon av å avhjelpe en søt craving. Ikke spis for mye frukt som det kan ha negative effekter på andre områder av din helse.

Mens du kan bli fristet til å ha en pære eller banan som en porsjon frukt på HCG kosthold, motstå fristelsen. En nøkkelfaktor i kosten er balansen av næringsstoffer du får i deg, og disse fruktene inneholder mer naturlig sukker enn det som er tillatt. Spise frukt som ikke er inkludert som en del av HCG diett plan vil føre til langsommere vekttap.

Ikke bare gjøre andre frukter har høyere sukkerinnhold, de har også mer kalorier. En annen nøkkel til HCG kosthold er å kontrollere mengden av kalorier spist. HCG Kosten er tillatt 500 kalorier per dag; spise en banan snarere enn en halvdel av en grapefrukt vil endre de kalorier som forbrukes, igjen resulterer i langsommere vekttap.

Miracle Noodles og HCG Diet

Den HCG kosthold er en utrolig streng diett som opprettholder en grense på 500 kalorier om dagen. Maten tillatt i denne dietten er, naturlig nok, ganske begrenset. Som et resultat av den begrensede tillates mat og kalorier, kan det være vanskelig å opprettholde kosten. The Miracle Noodle er en noodle som angivelig har null kalorier og fett i hver servering. Ved hjelp av denne noodle på HCG kosthold kan gjøre dette til en mye enklere kosthold.

Frokost

Frokost på HCG kosthold er utrolig grunnleggende. Te eller kaffe uten sukker er alt som er generelt tillatt. Vann skal drikkes i store mengder også. Melk på denne dietten er begrenset til en spiseskje daglig, mens sakkarin eller Stevia kan brukes for kaffe for smak. Men med Miracle Noodle, kan du ha en frokost med nudler i morgen. Ikke bruk smør eller ost for smaken, da dette vil bryte de strenge HCG diett retningslinjer. Du kan også ønske å hoppe over nudler i morgen hvis nudler som tidlig er ikke til din smak.

Lunsj

Lunsj og middag har fire ulike kategorier. Du har lov til 100 gram kalvekjøtt, biff, kylling bryst, hvit fisk, hummer, krabbe eller reker med alt fettet fjernet. Veie kjøtt rå. Kok eller grill den. Du kan ikke spise laks, ål, tunfisk, sild, eller tørket fisk. Syltet fisk er heller ikke tillatt. Du kan ha én type grønnsak: spinat, Chard, sikori, bete-greener, salat, tomater, selleri, fennikel, løk, røde reddiker, agurk, asparges, eller kål. Breadsticks er tillatt som er Melba toast, men bare én. Du kan bare ha ett eple og appelsin, en håndfull jordbær, og halvparten av grapefrukt.
En lunsj integrere alle disse matvarene kan bli livnet opp med Miracle Noodles. For eksempel koke noen Miracle Noodles mens grilling et stykke kyllingbryst. Koke litt asparges også. Skjær opp kyllingbryst i små biter og dryss den i Miracle Noodles. Topp det med din grønnsak. Legg grønnsakene og dryss litt hvitløk på toppen for smaken. Bake ett stykke breadstick for dipping i din hovedrett. Har et eple for en fin frukt snack. Krydder tillatt på denne dietten er begrenset til salt, pepper, eddik, sitronsaft, sennep pulver, hvitløk, søt basilikum, persille, timian og merian. Ingen smør eller salatdressinger kan anvendes.

Middag

Middag har de samme fire elementene er tillatt for lunsj. Aldri overstige de fire elementene tillatt ved hvert måltid. Middag kan være en fin tid til å diversifisere din diett. Kok 100 gram hvit fisk, forsiktig fjerne noe fett. Flavor noen salat med sitronsaft. Toast et stykke Melba toast og smak med en av de tillatte krydder. Kok dine Miracle Noodles og smak dem med litt søt basilikum. Hold nudler og fisk separat, men smaken din fisk med litt søt basilikum også. Spis halvparten av en grapefrukt når du er ferdig for dessert.

Disse forslagene er bare noen av de mulige måter å bruke Miracle Noodles på HCG diett. De er ment kun som en retningslinje, og du kan variere valgene dine måltid så mye du vil i rammen av de strenge retningslinjene for HCG kosthold. Det viktigste er å nyte maten du spiser.

Hvor befinner HCG Diet Produkter

HCG Diet er et vekttap plan som innebærer en lav-kalori diett og tar HCG (Humant choriongonadotropin), et hormon som finnes i kroppen som styrer metabolske funksjoner så lagrede fettcellene brukes som energi eller bare utvist fra kroppen. HCG er tatt muntlig eller injisert. De fleste mennesker på diett erfaring vekttap gjennomsnitt 1 til 3 pounds per dag. HCG diett produkter er tilgjengelig fra en rekke online utsalgssteder og direkte fra leger rundt om i landet.

HCGSupplies.com

En selger av HCG diett produkter er HCGSupplies.com. Nettstedet selger HCG injeksjoner, tilbehør for diett plan og komplette sett med alle forsyninger som trengs for diett. Samme dag frakt er gratis. Ordrer kan plasseres på nettet, ved å ringe (703)) 859-9303 eller e-post [email protected]

Amazon.com

En annen selger av HCG diett produkter er Amazon.com. Produktene inkluderer sprøyter, kosthold injeksjoner, bøker og en komplett HCG diett kit. For å bestille HCG produkter fra Amazon.com, klikk på lenken nedenfor i Resources.

Matrix HCG Vekttap Clinic

Å kjøpe HCG diett produkter direkte fra et vekttap klinikk, ring Matrix HCG Vekttap Klinikken på (931)) 906-2424 eller e-post [email protected] Du kan også kjøpe slanke forsyninger på Matrixweightloss.com. Den vekttap klinikken har en komplett linje av forsyninger og tilbyr rabatt for militære medlemmer.

National Medical Clinic

National Medical Clinic er en annen vekttap klinikk som selger HCG diett produkter i bulk mengder. Du kan kjøpe en 100-dagers forbruk til en rabattert pris. Å kjøpe på nettet, kan du klikke på linken i Resources nedenfor eller ved å ringe (800) 582-0095.

HCG Diet Friendly Foods

Den humant choriongonadotropin (HCG) kosthold er en lav kalori diett som inneholder injeksjoner av HCG. Matvarer for planen må velges nøye som bare 500 kalorier er tildelt hver dag.

Historie

Ifølge dietscam.org ble HCG diett utviklet i 1960 av Dr. T Albert Simeons. Selv om HCG er et hormon som finnes i gravide kvinner, foreslo Dr. Simeons at det ville undertrykke appetitt hvis preparatet injiseres i slankere.

Funksjon

For å få full næringsinnholdet du trenger, er det viktig å spise høy nærings matvarer som magre proteiner, frukt og grønnsaker. Selv begrenset korn og fett er tillatt i noen lavkaloridietter, bør de unngås når du er på HCG plan.

Time Frame

Ifølge hcgdietdirect.com, HCG diett vanligvis varer i 15 dager til en måned. Noen slankere følger planen for to til tre måneder; Dette kan imidlertid sette kroppen inn i sult modus.

Betraktninger

Ifølge dietscam.org, FDA har ikke godkjent HCG injeksjoner som en metode for vekttap. Videre FTC forbyr HCG programmer fra å hevde at dietten er trygt.

Advarsel

Rådfør deg med legen din før du starter et HCG diett som de foreslåtte kalori verdiene er ekstremt lav. Ifølge biomedicine.org, kan ikke spise nok kalorier føre til hjerte-og karproblemer.

HCG Diet Etter fettsuging

HCG Diet Etter fettsuging


Etter en kosmetisk kirurgi prosedyre, som fettsuging, mange antar de er fri fra å bekymre seg om å opprettholde en diett program. Men det er langt fra sannheten. For å opprettholde og forbedre resultatet av fettsuging, er det svært viktig å opprettholde en sunn vekt. En diett program som er populær blant folk som har fettsuging er HCG diett.

Hva er HCG Diet?

HCG står for human chorionic gonadotropin, som er et hormon som produseres av gravide kvinner i løpet av begynnelsen stadier av svangerskapet. Det er tenkt å hjelpe kroppen forbrenne fett og lar Kosten skal oppfylles av en lav-kalori diett uten å oppleve sult. Faktisk er den mest vanlige form av dietten bare tillater omtrent 500 kalorier per dag av proteiner og lavt karbohydrat frukt og grønnsaker. Det krever også daglige injeksjoner av hormonet HCG, som kan være selv-administrert, eller av en lege. Mange mennesker som legger ut på denne dietten etter fettsuging kan velge å motta injeksjoner fra samme kontoret som ga operasjonen.

Er HCG Diet trygt?

HCG kosthold er ikke uten sine kritikere. Det er ikke godkjent av FDA som en vekt-tap stoffet, slik at det er vanskelig å regulere sikkerheten ved å ta disse injeksjonene. I tillegg er det en ekstremt lav-kalori diett, og det kan være utfordrende å få vitaminer og mineraler kroppen trenger på en diett som dette. Noen Kosten kan oppleve negative bivirkninger av HCG som forstoppelse, diaré eller hodepine. Det er viktig å være oppmerksom på eventuelle bivirkninger og diskutere dem med legen din.

Hvor lang tid det tar å se resultater

Med kombinasjonen av HCG injeksjoner og 500 kalori diett, kan de fleste dieters miste vekt svært raskt. Faktisk, leger som gir HCG injeksjoner, hevder at brukerne kan miste 1 til 3 pounds per dag. For folk som bare har gjennomgått en større operasjon som fettsuging, kan det være lurt å diskutere med en lege om ikke så rask vekttap anbefales.

Hvordan ta Metformin på en HCG Diet

Metaformin er et stoff som vanligvis foreskrevet til personer som lider av type II diabetes, ifølge medisinsk nettsted Drugs.com. Metaformin handlinger for å forbedre kroppens insulinfølsomhet, noe som hjelper deg til å kontrollere blodsukkernivået, og dermed holde diabetes i sjakk. På et hCG diett, mottar dieter injeksjoner av hCG (et hormon som normalt bare finnes i kroppene til gravide kvinner) og er instruert til å sterkt begrense sitt kaloriinntak. Ved kombinasjon av Metformin med en vekt-tap tilnærming som hCG diett, må du kanskje ta affære for å endre litt på dosering av diabetiker medisiner.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med legen din og informere ham om at du har planer om å gå på hCG diett hvis du gjør det uten hans forhånd kunnskap eller anbefaling. Holde legen din godt utbygd av dine kosttilskudd valg kan hjelpe ham til å bedre avgjøre om du trenger å endre dosering eller tidskrav for å ta Metaformin.

Be om periodiske rescreenings med legen din som du gå ned i vekt på hCG diett for å avgjøre om det er hensiktsmessig å redusere dosen av Metaformin. Vekttap kan positivt forbedre insulinfølsomheten, ifølge informasjon fra National Diabetes Information Clearinghouse, så det er helt sannsynlig at du vil trenge for å redusere de samlede dosen av diabetiker medisiner som kroppen forbedrer sin stand takket til vekttap.

Slutt hCG diett umiddelbart hvis du merker uventede bivirkninger eller andre konflikter mellom det og din bruk av Metaformin. På balanse, kan du alltid velge en annen diett for vekttap behov, men du må fortsette å ta din diabetiker medisiner til du hører ellers fra legen din. Derfor, hvis du opplever noen uventede bivirkninger fra å kombinere de to, kutte velkjente tap og forlate dine hCG slanking innsats.

Hvordan bør jeg ta HCG Diet Drops?

Hvordan bør jeg ta HCG Diet Drops?


HCG - Humant choriongonadotropin - diett drops utgjør en del av et vekttap program lover å hjelpe slankere miste opp til £ 3. en dag. Produktet hevder å påvirke hypothalamus, en del av hjernen som regulerer kroppens funksjoner og påvirker stoffskiftet. Talsmenn si når det brukes sammen med en lav kalori diett, HCG dråper utløse frigjøring av lagret fett i kroppen, redusere sult og tilbakestille kroppens stoffskifte. Denne metabolske endringen gjør dieters å holde vekten av langsiktig.

Bruksanvisning

Dag 1 og 2

•  Bestem riktig antall dråper for å ta. Hvis du veier mindre enn 200 kg., Ta 10 dråper tre ganger daglig. Hvis man veier 200 til 250 kg., Ta 12 dråper tre ganger daglig. Hvis du veier over 250 kg., Ta 15 dråper tre ganger om dagen.

•  Bestem når du skal begynne programmet. Kvinner bør ikke starte HCG drops innen 10 dager etter forventet menstruasjonssyklusen.

Rist flasken kraftig før åpning. Plasser riktig antall dråper under tungen, og holde dem i 30 sekunder til ett minutt før du svelger.

Unngå å spise, drikke eller å sette noe som helst i munnen i 30 minutter før og etter bruk av dråpene. Dette omfatter tyggegummi, munnvann, vann og sigaretter. La et vindu på minst en time mellom å ta dråpene og spise rå hvitløk.

Spis så mye du vil av hva du vil i løpet av de to første dagene på diett.

Days 3-20 eller 41

Fortsett å ta HCG dråper, justere doseringen tilsvarende som du taper vekt.

Følg 500-kalori diett. Du kan ha to 3,5 oz. porsjoner protein, og to porsjoner med grønnsaker og frukt. Protein valg inkluderer kyllingbryst, fisk, hummer, kamskjell, hjort og kalv. Grønnsaker inkluderer salat, kål, løk, asparges, brokkoli, agurk, blomkål, spinat, selleri og tomat. Begrense frukt valg til epler, en halv grapefrukt, seks jordbær eller en appelsin for en servering.

Unngå stivelsesholdige grønnsaker som gresskar, poteter, gulrøtter, erter eller mais. Ikke spis fett inkludert smør, olje og salatdressinger.

9. Drikk vann. På HCG diett, bør du spise halve kroppsvekt daglig. Så hvis du veier 200 lbs., Bør du drikke minst 100 oz., Eller 12 og en halv 8 oz. glass vann, hver dag.

Hold deg på denne fasen av dietten til du når målet ditt i vekt, eller i maksimalt 41 dager.

Stabilisering

Stopp tar HCG dråper, men fortsetter å følge 500-kalori begrensning i tre dager.

Legg mer kalorier og fett i kostholdet ditt, men unngå stivelse og sukker for de neste tre ukene. Du kan bruke kunstig søtstoff, smør og oljer, for eksempel, men du bør holde deg unna mais, erter, brød, frokostblandinger og poteter.

Vent minst seks uker fra den 44-dagers endepunktet av HCG diett før du starter på nytt hvis du har mer vekt å tape.

Hint

  • Hvis du opplever sult, legge til én eller to dråper i dosen din til du ikke lenger føler sult.
  • HCG drops alene vil ikke føre til vekttap. Du må følge 500-kalori diett, så vel.
  • HCG er et homeopatisk produkt som ikke er godkjent av FDA. Ifølge DailyMed, "FDA er ikke kjent med vitenskapelig dokumentasjon som støtter homeopati som effektiv", det er heller ikke dette produktet garantert å være trygg.
  • Ifølge WebMD, noen eksperter mener vekttap assosiert med dette programmet er på grunn av ekstremt lavt kaloriinntak i stedet for HCG dråper.
  • Noen medisinske organisasjoner nekter å anbefale HCG som et vekttap hjelpemiddel, og noen medisinske publikasjoner som British Journal of Clinical Pharmacology har publisert artikler som indikerer studier viser ingen fordel for HCG for vekttap.
  • Alltid diskutere planen med legen din før du starter en diett program, spesielt hvis du er gravid, sykepleier, tar reseptbelagte medisiner eller har en kronisk medisinsk tilstand.

Hva Er HCG Diet?

HCG Diet er et vekttap program som kombinerer kalori begrensning med human chorionic Gondaotropin (HCG) injeksjoner. HCG Diet grunnleggeren ATW Simeons, MD, hevder HCG injeksjoner å eliminere fett fra skuldre, hofter, overarmer, lår og rumpe, slik at folk kan målrette problemområder mens miste vekt raskt. Ifølge Simeons, kan folk miste opp til 5 pounds per uke på diett.

Funksjoner

Ifølge HCGDietInformation.com, krever HCG Diet dieters å spise 500 kalorier per dag, og for å administrere en daglig HCG injeksjon. HCG Diet har også en streng daglig diett å følge. Frokost tillater bare te eller kaffe til enhver mengde, lett smaksatt med 1 ss melk. Lunsj og middag bare tillater 100 gram av en magert kjøtt, en type ikke-stivelsesholdige grønnsaker, ett brød pinne og en liten, rå frukt. Ingen snacks er tillatt.

Time Frame

HCG diett varer til person når hennes vekt-tap mål. I gjennomsnitt, Kosten utnytte HCG diett for to til tre måneder. Mange dieters ikke klarer å holde på dietten i mer enn tre måneder på grunn av de strenge diettrestriksjoner.

Vitenskap

Den HCG kosthold er basert på fedme forskning utført av Simeons, som mener at HCG, et hormon som produseres i løpet av svangerskapet, hjelper overvektige mennesker ned i vekt raskt. Ifølge hans forskning, små mengder av HCG utgivelsen lagret fett i blodet.

Bivirkninger

Ifølge Yahoo Health, fører HCG ubehag i magen, oppblåsthet, irritabilitet og hodepine. I sjeldne tilfeller, det forårsaket en tilstand som kalles ovarialt hyperstimuleringssyndrom (OHSS), forårsaker eggstokkene for å forstørre og forårsake graviditet lignende symptomer, som mage oppblåsthet, vektøkning og oppkast.

Teorier / Spekulasjoner

De fleste av fakta, påstander og fordeler rapportert av Simeons kommer fra hans egen forskning, ikke uavhengige studier. Det finnes ingen studier utført av FDA eller andre anerkjente helseorganisasjoner som rapporterer de samme fordelene. Skeptikere av HCG Diet tror også kalori begrensning er årsaken til hurtig vekttap, ikke HCG injeksjoner.

HCG Diet & leveren

HCG Diet & leveren


Den HCG kosthold innebærer å spise bare 500 kalorier per dag og får daglige injeksjoner av humant choriongonadotropin (HCG), et hormon gravide skille ut i urinen etter å utvikle den i morkaken. Den mest kontroversielle aspektet av dietten er kanskje ikke den HCG men skadene sult slanking kan føre til.

HCG som en Diet Aid

HCG er ment å hindre at dieter fra følelsen sulten og ør av kalori begrensning, ifølge en 2 november 2009, Los Angeles Times artikkel. Dr. ATW Simeons utviklet dietten i 1930 og hevdet at hans pasientenes appetitt kraftig redusert som de mistet betydelig hofte og midje størrelse - men ikke vekt. Han konkluderer med at den sørger for fordeling av fettet HCG i andre deler av kroppen hvor det kan metaboliseres lettere.

Påfølgende studier

Leger som fulgte Simeon protokoll rapportert suksess, men da legene senere sammenlignet pasienter som fikk HCG injeksjoner til de som fikk saltvann injeksjoner (en placebo), "de to gruppene både gått ned i vekt i samme tempo - og alle 45 deltakere klaget over å være forstoppet, sulten eller svak, "LA Times rapportert. En 1995 litteratursøk av flere studier av HCG diett publisert i British Journal of Clinical Pharmacology avdekket at få, dårlig gjennomførte studier av dietten effektivitet hadde blitt gjort, og bare en troverdig studie syntes å bekrefte Simeon funn. Forfatterne konkluderte med «at det er ingen vitenskapelige bevis for at HCG er effektiv i behandling av fedme; det bringer ikke om vekttap eller fett-omfordeling, og heller ikke redusere det sult eller indusere en følelse av velvære. "

Komplikasjoner av Ekstremt-Low-Calorie Diets

Vekttap har vært knyttet til reduksjon i sunne leverenzymer og alkoholisk fettleversykdom. Leverenzymnivåer redusert hos menn som spiste en 800-kalori diett. De leverenzymer i kvinner på denne dietten økt betydelig, på den annen side, men bare midlertidig, en studie i American Journal of Clinical Nutrition viser.

Stiftelsen for Vinne leversykdom advarer om at ekstrem slanking (sult) kan forverre eksisterende fatty leversykdom og en form for alkoholisk hepatitt til punkt fører til skrumplever eller leversvikt. Grunnlaget og University of Maryland Medical Center sier også at ekstrem slanking kan føre til gallestein. Hvis steiner blokkerer gallegangene, kan de forårsake dødelige infeksjoner i kanalene, bukspyttkjertelen og leveren, disse kildene advare.

Potensiell HCG-Liver Cancer Link

En studie av voksne med leverkreft avdekket at disse svulstene produsert HCG, en artikkel i det tyske tidsskriftet Virchows Arkiv rapportert.

HCG Diet Med MS

HCG Diet Med MS


For å ta en avgjørelse om hvorvidt hCG diett vil ha kontraindikasjoner for personer med MS (multippel sklerose), er det viktig å vite litt om MS, noen av de tingene som forårsaker MS bluss ups, og hvordan Hcg fungerer.

Hva er MS?

MS (multippel sklerose) er en progressiv, svekkende sykdom forårsaket av lesjoner i hjernen og ryggmargen. Når lesjoner helbrede, etterlater de seg et arr (den latinske betegnelsen på noe som er sklerose). Etter hvert som sykdommen utvikler seg, er det flere og flere arr, således betegnelsen multippel sklerose. Sykdommen vanligvis treffer folk i sin beste alder - 20-50 år ifølge National Multiple Sclerosis Organization.

Det er mange teorier om årsaken til MS. En fremherskende teori er at det er en auto-immun sykdom. For noen ukjent grunn, mener kroppen er det en mikroskopisk vekst på Mylin (kappen som dekker hver nerve). Kroppen angriper den fiktive vekst, og etterlater en mikroskopisk hull i Mylin - i utgangspunktet forårsaker kroppens nervesystem å kryssilden. (Akkurat som en haug med ledninger med noen hull i plastbelegget ville bli tent.) Hva gjør dette avviket enda mer merkelig er at det påvirker alle på en unik måte. Vanligvis menn lider av en mer potent form av sykdommen enn kvinnen. For eksempel, en mann som har hatt MS i ti år kan bruke en rullestol, har modifikasjoner på bilen hans slik at han kjører, og være på funksjonshemming. Alternativt kan en kvinne på samme alder som har hatt MS i ti år bare finne sykdommen å være en plage, med sporadiske mindre flare-ups som nedtonet syn eller tretthet. Til dags dato, må legene egentlig ikke vet hvorfor noen mennesker får MS, og andre ikke

MS Irritanter

Med noen typer multippel sklerose, kan sykdommen være i remisjon, og deretter begynne å blusse opp. Noen fakkel-ups er vanskelig å pin-point - de ser ut til å komme ut av ingen der. Men andre flare-ups er mer forutsigbar. Her er noen ting som kan irritere MS:

Å bli for varm
Bli stresset - fysisk (sulten, overtrøtt, etc.), emosjonelt (familie problemer, romantisk breakup, etc.) eller psykisk (studere, stort prosjekt på jobb, etc.)
Å bli syk
Ikke hvile når det trengs (presser deg selv)
Reisesyke (personer med MS er svært utsatt for dette)
Alltid å si "ja" (lære å si "nei" med en full kalender)

Hva er HCG diett?

(HCG) Humant choriongonadotropin hormonet produseres av gravide kvinner for å ernære placenta. Dr. Simeons var først til å oppdage fordelene ved denne glykoprotein basert hormon for å redusere kroppsvekt. Under dietten mennesker er begrenset til 500 kalorier per dag av fettfri mat og moderate treningsøkter er nødvendig.

The 'Hcg Diet Farer' nettsted tilbyr litt praktisk informasjon for alle mennesker - uansett om de har MS eller ikke, og sa: «Hvis du er ute etter å gå ned i vekt med hCG, du definitivt trenger å konsultere med en lege Som enhver. andre hormon eller narkotika, samhandler med andre naturlige stoffer i kroppen, samt reseptbelagte legemidler og kosttilskudd Hcg. Hcg kan også tjene som en markør for sykdom og svulster, så du bør fortelle noen lege om bruk av dette stoffet når du får en medisinsk test for å sikre at du ikke opplever en falsk diagnose av sykdom eller graviditet. " 500 calorie diett alene bør være et rødt flagg for alle - spesielt de med multippel sklerose.

Mat for Fase 3 av HCG Diet

Mat for Fase 3 av HCG Diet


Hvis du starter fase 3 av HCG diett, du har fullført det som regnes som den vanskeligste delen, fase 2 og VLCD (veldig lavt kaloriinntak).

Målet med Fase 3 av HCG kosthold er å stabilisere vekten din (for ikke å miste noen ekstra vekt), tilbakestille kroppsvekt sett punkt, hypothalamus og stoffskiftet.

Fase 3 er delt inn i to tre-ukers segmenter. I de første tre ukene, ofte kalt P3A, kan du spise noe annet enn noen stivelse eller sukker. I de andre tre uker, heter P3B, du gradvis legge tilbake sukker og stivelse, overvåking hvilke effekter du kan ha i form av vektøkning.

Hva du ikke kan spise

I fase tre kan du spise noe annet enn noen stivelse eller sukker.

Stivelse er ris, brød av noe slag, poteter, pasta av noe slag, kjeks, chips, popcorn, noe med mel (cookies, kake, donuts).

Sukker er sukker, honning, melasse, alle typer tilsatt sukker, fruktose, dekstrose, stokk juice. Les alle etiketter, absolutt ikke tilsatt sukker.

Naturlig forekommende sukker som finnes i frukt og grønnsaker er fine. Så hvis din tomatjuice viser sukker på den ernæringsmessige etiketten, men ikke i ingrediensene, det er greit å drikke.

Hva du bør spise

Alt som ikke faller inn i stivelse eller sukker kategorien er greit å spise, men du bør prøve ditt beste for å ta sunne valg.

Husk å legge sunt fett til ditt daglige kosthold. Ting som avocado, nøtter, extra virgin olivenolje og laks er alle veldig bra for deg og ditt hjerte.

Prøv ditt beste for å unngå høy fett pakket eller rask mat med tilsatt ingredienser som folk flest ikke kan uttale.

Kalorier

Siden kroppen din hadde blitt brent så mange kalorier i fase 2 vil man ønsker å fortsette å bruke så mange kalorier mens i fase 3. Hvis den ikke får nok kalorier, det vil synes det er i sult-modus, og vil nok en gang starte lagre fett for senere.

Hvis du ikke spiser nok kalorier hver dag, kan du begynne å få vekt. Ikke spis mindre! Du må spise mer, slik at kroppen din ikke tror det er sultne.

Avhengig av hvilken versjon av HCG diett du er på, kan ditt daglige kaloriinntak varierer. De fleste HCG dietter imidlertid vurdere 1500 kalorier per dag for å være den laveste du bør spise i fase 3. Det høres ut som et rimelig beløp for de fleste, men når du har spist bare 500 kalorier om dagen for alle fase 2 med ingen sult, er det ofte vanskelig å begynne å spise så mye mer.

I stedet for å prøve å ting selv for å få 1500 kalorier i hver dag, bør du vurdere maten du spiser.

Kom deg ut av vanen med å kjøpe lav fett versjon av mange matvarer som rømme, cottage cheese, og salatdressinger. Kjøpe full fett versjonen, og du kan spise mindre for et større kalori hit. Nøtter er både sunt og høy i kalorier, snack på et dusin av disse et par ganger om dagen. Har hele egg i stedet for bare hvitt med frokosten din. Bruk fløte i kaffen og ekte smør på grønnsaker.

HCG diett informasjon

HCG er en type hormon som påvirker måten kroppen regulerer og bruker lagret fett. På grunn av dette, kan den brukes som et supplement for å tillate større vekttap og fettforbrenningen. Flere supplement metoder er tilgjengelige, inkludert muntlige og injeksjon baserte kilder.

Funksjon

The Human choriongonadotropin (HCG) kosthold er en metode for å miste vekt ved hjelp av supplerende hormoner. Den HCG hormon finnes i menneskekroppen, og blir brukt til å regulere overføringen av energi lagret mat.

Bruk

Når den brukes som et supplement, er små mengder av HCG innført i kroppen. Dette utløser en reaksjon som endrer måten kroppens prosesser lagret fett. Mange brukere rapporterer mister mellom ti og femten pounds i den første uken i bruk.

Lav-kalori diett

For best resultat, er HCG brukes i tillegg til en lav-kalori diett. Normalt bremser kroppens stoffskifte ned når kalorier er redusert. HCG hormoner hjelpe kroppen å forbrenne fett på en raskere hastighet.

Sikkerhet

Tilhengere av å bruke HCG for vekttap hevder at tillegget er trygg. HCG nivåer finnes naturlig på høye nivåer hos gravide kvinner med ingen helsemessige effekter. Imidlertid, er effekten av HCG for vektkontroll fortsatt studert.

Legemiddelinteraksjoner

HCG velig har ingen negative interaksjoner med vanlige medisiner. Men fordi det er fortsatt under utredning, en lege bør konsulteres for å se etter mulige problemer interaksjons.

Hvordan lavere natrium nivåer med diett

Ifølge opplysninger fra Choices "Nutritional Consultants, kan en lav-natrium diett være foreskrevet for en rekke medisinske tilstander, som diabetes, høyt blodtrykk eller nyresykdom. En lav-natrium diett plasserer vanligvis et tak på ditt daglige inntak av natrium (vanligvis rundt 2000 mg), under hvilke du bør forbli å høste fordeler av det. Mens redusere natrium fra kosten din kan virke vanskelig i starten, før lenge du vil være i stand til å holde inntaket under daglige grensen med letthet.

Hvordan lavere natrium nivåer med diett

•  Ta kontakt med din behandlende lege å fastslå nøyaktig hvor lavt du bør forsøke å nå med lav natrium diett. Dette tallet kan variere, så det er best å motta en offisiell anbefaling før du tar fatt på en diett av natrium begrensning. Hvis du er engasjert i en lav-natrium diett uten å spørre fra legen din, er 2000 mg / dag diett et godt utgangspunkt, og anbefalt av Cleveland Clinic.

Opprettholde en konstant mat dagbok der du fører opp maten du spiser og deres totale inntak av natrium. Utover at du klarer å forbli under natrium taket for dagen, vil denne praksisen gjøre deg kjent med natriuminnholdet i en rekke matvarer. Før lenge du ikke engang trenger å holde en mat logg; du vil rett og slett vite hvilke matvarer (og mat kombinasjoner) vil tillate deg å holde seg innenfor de nødvendige parametrene. Men for nybegynnere til en lav-natrium diett, er en food journal avgjørende.

Følg disse enkle tipsene for å enkelt kutte ned på mengden av natrium i kosten. Først aldri bruke bordsalt, som bare en teskje salt inneholder mer natrium enn du har lov til i en hel dag. For det andre, unngå forbruket av salt kjøtt som svinekjøtt, bacon og skinke, sammen med å unngå saltøkende produkter som pretzels og chips. Tredje, eliminere inntaket av bearbeidet og frossen mat, da disse ofte inneholder natrium som konserveringsmiddel. Til slutt, aldri konsumere hermetisert elementer, siden disse også natrium lagt. Alltid holde oss til frisk frukt og grønnsaker for å sikre at det daglige inntaket av natrium er fortsatt lav.

Slik Lavere LDL nivåer med diett og mosjon

Selv om man følger et vanlig kosthold og mosjon plan kan være vanskelig for noen, fordelene godt oppveier risikoen. Ifølge American Heart Association, kan regelmessig kosthold og mosjon bidra til å styrke hjertet, noe som resulterer i en reduksjon av LDL ("dårlig" kolesterol) og en tilsvarende økning i HDL (det "gode" kolesterolet). Selv om du har vært å neglisjere din diett og mosjon rutine for år, er det aldri for sent å komme tilbake på den velkjente vogn.

Bruksanvisning

Senke kolesterolnivået

•  Redusere samlet forbruk av fet mat og kolesterol i kosten for å påvirke ditt hjerte helse positivt. Dette rådet kommer courtesy of American Heart Association, og å sette det ut i praksis du bør søke å erstatte rødt kjøtt i kostholdet ditt med lavere fett "hvitt kjøtt" valg som sjømat, kylling og kalkun. I tillegg til å se forbruket av mettet fett, bør du også bestrebe seg på å helt eliminere inntak av transfett. Les merking informasjon og ernæringsmessige guider for restauranter til dodge disse potensielt hjerte-helse kuler.

Øke forbruket av frukt, grønnsaker og helkorn i kosten. Ideelt sett bør du være forbruker to av de tre med hvert måltid du spiser, tar sikte på å bare spise frisk frukt og grønnsaker og unngå hermetisert varianter, som de ofte inneholder tilsatt natrium som kan føre til andre helseproblemer som høyt blodtrykk. Når det er mulig, unngå raffinert hvitt mel elementer, og i stedet bruker hele korn varianter av samme vare, slik som hele korn pasta, brød og frokostblandinger.

Kople inn minst 30 minutter med moderat intensitet trening fem dager per uke. Moderat intensitet trening består av noe som bidrar til å få pulsen opp og blodet pumpe, inkludert rask gange, hagearbeid og aerobic. Som et alternativ, kan du også delta i 20 til 30 minutter med høy intensitet aktivitet tre ganger i uken, for eksempel jogging, sprinting, rask sykling, vekttrening og andre relativt high-impact aktiviteter.

Kan hypothyroid påvirke nivåer av HCG?

Kan hypothyroid påvirke nivåer av HCG?


Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon aktiv under svangerskapet, ifølge registrert kostholdsekspert Katherine Zeratsky av Mayo Clinic. Lav skjoldbrusk nivåer er ofte assosiert med vektøkning og HCG har en svak stimulerende respons på skjoldbruskkjertelen. Selv HCG kosttilskudd er solgt for vekttap og er tenkt å stimulere skjoldbruskkjertelen; HCG har ikke vist seg effektiv for dette i forskningsstudier. Skjoldbrusk nivåer påvirker ikke nivåer av HCG i kroppen: det er HCG nivåer som kan påvirke skjoldbrusk nivåer.

HCG i graviditet

Under graviditet, HCG nivåene øker for å opprettholde progesteron nivå, ifølge leger Gerard Burrow og Lauren i Golden. Når morkaken overtar progesteron produksjon, HCG nivåer falle av. Dette HCG økningen stimulerer skjoldbruskkjertelen og kan resultere i en skjoldbrusk "stamme" som kan predisponere kvinner til skjoldbrusk sykdommer senere. Høy HCG nivåer er assosiert med hypertyreose som ofte forårsaker hyperaktivitet, uregelmessig puls og vekttap, men kan noen ganger føre til depresjon, inaktivitet, tap av energi og muskelsvakhet, melder nettstedet Health i Aging.

HCG og mannlig infertilitet

Stanford University rapporterer at en liten andel av mannlige ufruktbarhet tilfeller er forårsaket av problemer med hormoner. Hypotyreose kan forårsake infertilitet hos 1 prosent av menn. Det er behandlet ved å redusere jod i kosten eller ta skjoldbruskkjertelhormon. Tilstanden panhypopituitafism er komplett hypofysen fiasko. Supplere med hypofysen hormoner og HCG kan stimulere testosteron og sperm produksjon, sier Stanford.

En 1997 venezuelanske studie sett på testosteronnivå og svar på HCG hos menn med hypotyreose og hypertyreose. Forskerne fant at 60 prosent av hypothyroid menn rapporterte redusert libido på grunn av lavt testosteronnivå. Ubehandlede hypothyroid menn hadde normale reaksjoner på HCG men lave svar til en annen viktig hormon: gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH). Tilskudd av skjoldbruskkjertel hormon forbedret dette svaret.

Hormoner og aldring

Kjønnshormoner avta med aldring og er involvert i mange flere prosesser enn bare reproduksjon. Testosteronbehandling kan hjelpe menn med lavt testosteronnivå. Østrogen og progesteron erstatning terapi kan hjelpe kvinner med fallende hormonnivåer, men bærer risiko.

Veksthormoner også avta med alderen, og denne nedgangen er knyttet til økt kroppsfett og redusert muskelstyrke, ifølge nettstedet Health i Aging. Veksthormon kosttilskudd har vist seg å hjelpe folk med sykdommer i hypofysen eller hypothalamus [ikke skjoldbruskkjertelen] men har vært knyttet til flere betydelige bivirkninger.

HCG Diet

LA Times reporter Elena Conis forteller at interessen for HCG kosthold er basert på en diskreditert kosthold fra 1930-tallet. Dr. ATW Simeons behandlet barn med en medfødt sykdom som kalles Fröhlich syndrom med HCG. Barn med Fröhlich har treg reproduktive organ vekst og tendens til å være overvektige. Simeons fant at HCG injeksjoner hjulpet disse barna til å gå ned i vekt.

Legen samlet en svært lav-kalori diett sammen med HCG injeksjoner for folk uten Fröhlich og hevdet at HCG gjort fett mer tilgjengelig for brenning og hindret svimmelhet, overdreven sult og svakhet i hans klienter. HCG diett har folk begrense sitt kaloriinntak til 500 kalorier om dagen.

Fra 1959 til 1995, studier av HCG diett av israelske forskere, University of California forskere, Fort Carson Army Hospital og nederlandske forskere har alle funnet at HCG injeksjoner ikke var relatert til vekttap og HCG ikke undertrykke sult eller lindre svakhet .

Dr. Michael Snyder på HCG Diet

Vekttap kirurg Dr. Michael Snyder sier at ingen bevis finnes for at inntak av HCG øker nivået av hormonet blod eller at HCG øker metabolismen. Han sier at hvis HCG gjorde øke metabolismen, ville vi se anorektisk gravide kvinner. Det er alvorlig kalori-reduksjon som er årsaken til vekttap på HCG kosthold, sier Snyder, og i motsetning til skjoldbrusk erstatning terapi, er HCG feedback loops ikke nøye overvåket. HCG nivåer er assosiert med problemer av skjoldbruskkjertelen og supplere HCG har ikke vist seg å være en trygg behandling. HCG nivåer bare har en svak effekt på skjoldbruskkjertelen og hypotyreose og HCG nivåer ikke har en sterk tilknytning i form av vekttap.