Digidexo.com

Hvordan lage hjemmelaget Nasal Vanning Saline

Rengjøring ut bihulene med saltvann er et gammelt middel for å lindre lunger. En saltløsning helles eller sprøytes inn i neseboret, og deretter flyter gjennom bihulene, renser ut bakterier og allergener. Ingredienser for å lage hjemmelaget nasal vanning saltvann er lett tilgjengelig i pantry. Denne løsningen kan brukes med alle nasal vanning system: en pære, en neti pott eller annen refill sinus vanning container.

Bruksanvisning

Kombiner salt, bakepulver og vann i en bolle.

Hell forsiktig ingrediensene i sinus skylleapparatet. Hopp over dette trinnet hvis du bruker en pære.

Hvis du bruker en pære, presse den til å la luften ut. Dypp tuppen i bollen og slipp pære å trekke saltvann inn i pære. Gjenta dette så ofte som nødvendig under vanning. Fortsett til trinn 5 for å bruke pære å vanne bihulene. Hvis du bruker en neti pott eller refill sinus vanning container, hoppe over dette trinnet og gå videre til trinn. Alle tre apparater bruke samme metode for vanning.

Hell saltoppløsning inn i neti potten eller fylle sinus skyll.

Bøy hodet til venstre i en 45-graders vinkel over en vask. Venstre nesebor vil renne ned i vasken.

6. Hell saltoppløsning (eller klemme) fra apparatet inn i høyre nesebor inntil løsningen renner gjennom bihulene og utganger gjennom venstre nesebor i vasken.

Drei hodet til høyre og gjenta trinn 6, sette saltvann inn din venstre nesebor og la den brukte løsningen flyt ut av høyre nesebor.

Puss nesen for å bli kvitt noen løsning fortsatt i bihulene. Gjenta trinn 1 til 8 en eller to ganger om dagen for å rense allergener og rusk.

Tips og advarsler

  • Puste gjennom munnen når du er vanning nesen.