Digidexo.com

Clearwaves Laser Acne Treatment

Clearwaves Laser Acne Treatment


Clearwaves laser akne behandling er en omfattende behandling gjøres på Clearwaves Acne og Acne Treatment Center i Albuquerque, NM, av Lauren Hollingsworth Chavez, MD. Behandlingen inkluderer en tilpasset kombinasjon av laser / lys behandlinger og aktuelle produkter for å målrette pasientspesifikke akne relaterte faktorer. Dr. Chavez markedsfører Clearwaves laser akne behandling som mer enn enkle laser økter for å behandle lesjoner eller arr. Chavez 'Clearwaves Programmet omfatter laser / lys behandlinger med mer konvensjonelle strategier for å oppnå pasientens ønskede resultat.

Funksjon

Acne behandling utført på Clearwaves Acne og Acne Treatment Center er laget for å rense porene, redusere størrelsen, hyppighet og varighet av akne og redusere akne arr og inflammatorisk hyperpigmentering etterlatt av lesjonene. Dr. Chavez Clearwaves system rettet mot bakterier på huden, døde hudceller på hudoverflaten og over-produktiv oljekjertler. Hun hevder å bruke et tilpasset program av aktuelle behandlingsstrategier i kombinasjon med laser / lys teknologi som løser pasientens spesifikke akne-relaterte problemer.

Fordeler

Ifølge en FoxNews rapport om fordelene med laserbehandling på akne, forklarer laser kirurg Mitch Chasin at pasientene er å finne resultater i laser acne behandling der tradisjonelle løsninger har mislyktes. Han beskriver hvordan lasere kan direkte rettet mot bakterier på huden årsakene akne eller ta opp olje kjertler på huden som er overproducing og krymper dem. Eksperter ved Mayo Clinic videre at lasere arbeide uten å skade huden.

Resultater

De mest nylige resultater fra kombinasjonen laser / lys akne-behandling, i henhold til den acne Resource Center, viser det for tiden å være den mest effektive behandling for å redusere løpende akne. Den ut-utfører både reseptbelagte og over-the-counter medisiner. Også bemerker Acne Resource Center at leger er å finne en enkelt laser økten kan behandle akne og arr på samme tid. Pasienter har nytte av behandlingen er stimulering av kollagen celler for å fornye huden og for å hindre fremtidige utbrudd.

Forsiktighetsregler

Emerging laser / lys behandlinger for akne, ifølge Mayo Clinic, er fortsatt i sine innledende stadier, så langsiktige resultater og bivirkninger ikke kan bestemmes. I tillegg kan de høyteknologiske prosedyrer være dyrt og kreve flere behandlinger som ikke dekkes av forsikringen. Klinikken advarer at akne kan klare opp over tid hvis årsaken er hormoner fra graviditet, pubertet eller sporadisk stress. Imidlertid kroniske akne forhold ofte ikke er herdbare og kan bare styres med pågående behandling.

Side Effects

Clearwaves '4 laser / lys terapi inkluderer fotodynamisk terapi, smoothbeam Laser, Isolaz PhotoPneumatic Therapy og den nyeste ProFractional Laser. Bare to av behandlinger er FDA godkjent, men Acne Resource Center viser at de fleste bivirkninger på disse behandlingene er begrenset til noen rødhet og betennelse i behandlingsområdet. Noen ganger fotodynamisk terapi kan føre crusty flekker eller akne flare-ups etterpå. I alle tilfeller kan laserbehandling være en ubehagelig prosedyre, men en aktuell bedøvelse kan lindre ubehag.