Digidexo.com

Dermatitt & Hårtap behandlinger

Dermatitis på huden i hodebunnen, kan føre til tap av hår. Hodebunnen eksem er preget av hud som flasser og flekker av skjellete hud i hodebunnen. Behandling av hårtap forårsaket av eksem er en enkel prosess å følge ulike hjem behandlinger som involverer hodebunnsmassasje og ulike sjamponering og hodebunn-condition behandlinger. Hjemmebaserte behandlinger for hårtap forårsaket av eksem er økonomisk. Forside behandlinger for eksem i hodebunnen også bære liten risiko for bivirkninger, i motsetning til farmasøytiske behandlinger.

Medicated shampoos

Bruk en medisinert sjampo som består av ulike kombinasjoner av steinkulltjære, sink, salisylsyre og ketokonazol. Du kan bruke en vekslende nattlig diett av sjampo som inneholder ett eller flere av disse ingrediensene. Bruk pads av fingrene til å massere sjampo inn i hodebunnen. Vanlige sjampo for å behandle eksem i hodebunnen inkluderer Neutrogena T-Gel, Nizoral og Dermarest. La sjampoen i håret i minst fem minutter. Skyll med lunkent vann fra bunnen av nakken mot fronten av hodebunnen. Unngå blow-døende håret.

Hodebunnsmassasje

Bruk elektrodene av fingrene for å massere hodebunnen fra bunnen av halsen opp. Bruk sirkelbevegelser for å arbeide fingrene gjennom hodebunnen. Utføre hodebunnsmassasje kan gjøres samtidig med sjamponering, eller kan gjøres separat for å stimulere blodtilførselen til hodebunnen. Børst håret med en ren villsvin børste etter en hodebunnsmassasje for å stimulere sunn hårvekst.

DHT Inhibitor

Bruk en DHT hemmer aktuell krem ​​eller muntlig pille som Propecia for å redusere DHT produksjon i hodebunnen. DHT er en potent form for testosteron som kan sulte håret. Urt så Palmetto kan også anvendes, topisk og i oral form, for å redusere DHT-nivåer i hodebunnen. DHT-inhibitorer virker til å redusere nivået av DHT i hårskaftet.

Eddik Conditioner

Bruk en løsning av like deler eple cider eddik og vann. Masser oppløsningen inn i hodebunnen etter sjamponering. Følg de samme retningslinjene for å bruke sjampo til hodebunnen og håret. La eddik og la håret tørke naturlig. Etter at håret har tørket, skyll med lunkent vann. Børst håret med en ren villsvin børste for å stimulere hårvekst. Eple cider eddik løsning kan også brukes under hodebunnsmassasje.