Digidexo.com

Sunn vektøkning med frukt og grønnsaker

Det er en vekt problem som fører til forlegenhet og helseproblemer, men ikke blir snakket om - å være undervektig. Mange som er utvinne fra sykdom og eldre lider av dette problemet, og det er ikke mye informasjon der ute for de som trenger hjelp med å løse det. De trenger å få vekt på en jevn, rimelig tempo mens du spiser sunn mat. Legge til 500 kalorier om dagen vanligvis resulterer i en vektøkning på rundt en kilo i uken. Den beste måten å gjøre dette på er gjennom en diett som er full av frukt og grønnsaker.

Frukt og grønnsaker

Grunnlaget for enhver god kosthold er frukt og grønnsaker. De gir de fleste av de næringsstoffene kroppen din trenger, samt vann og fiber. Noen ser dem som bare mat for de som prøver å gå ned i vekt, men alle bør være å spise fem på ni server om dagen.

Høy Calorie Produce

Fokus på kalori tett råvarer, som for eksempel avokado, poteter, yams, groblad og de fleste frukter. Ved å legge en porsjon eller to av disse til alle måltider, vil du være å legge til kalorier og ernæring til kosthold. Avokado og oliven er også kilder til omega-3 fettsyrer og polyfenoler, som er bra for hjertet.

Fruit Juice

Drikke juice i stedet for sukkerholdig brus. Mens de har så mange kalorier som brus, inneholder juice vitale antioksidanter. Prøv å holde seg borte fra å drikke bare eple og druejuice, så de er ikke så nærings pakket som andre valg. Prøv 100% juice blander for variasjon, eller lage noen unike smakskombinasjoner av dine egne. Frosne juice kuber er en morsom måte å legge til noen kalorier og ernæring til vann, iste eller vanlig juice.

Fargerik mat valg

Sørg for å spise produsere fra alle de fem fargegrupper - rød, oransje, gul, grønn, og blå / lilla - for å være sikker på å få balansert ernæring og variasjon. Du vil også bli utsatt for nye smaker og teksturer, som kan bidra til å holde deg interessert i mat og et sunt kosthold. Prøv nye krydder, oljer og eddiker som en måte å kle seg produsere og øke interessen. Du kan finne deg selv ser frem til mat og matlaging.

Tørket frukt

Spis kaloririk tørket frukt som snacks eller garnityr. Rosiner, tranebær, epler, bananer, ananas, mango, plommer og nektariner er tørket frukt som du kan finne i noen supermarked. En kopp steinfrie druer inneholder 110 kalorier, men en kopp rosiner inneholder ca 500! Den chewiness av tørket frukt gjør det en stor sammenkobling partner med kjøtt. Finne oppfinnsomme måter å legge dem til retter for å få en liten boost av kalorier.