Digidexo.com

Botemidler for Natural skallethet

Botemidler for Natural skallethet


Som menn alder, har de en tendens til å miste håret. Det er et enkelt faktum - en du kan vanligvis kritt opp til genetikk - Men det er ikke en mange menn er klar til å akseptere. Bare noen få heldige unngå hårtap helt. Selv en fancy medisinsk begrep som androgenetic alopecia gjør ikke det noe mer spiselig. Kvinner opplever håravfall når de blir eldre, også, men generelt i en mer diffus mønster snarere enn klassisk mannlig mønster skallethet som starter på kronen og templer. Behandlinger for menn er like.

Minoxidil

Minoxidil er en aktuell medisin markedsføres som Rogaine i USA. Den kommer i 2 prosent og 5 prosent løsninger. Rogaine fungerer best som et forebyggende tiltak, og hjelpe deg henge på håret du har igjen. Det kan hjelpe deg å vokse litt av nytt hår, også, men dette tar omtrent fire måneder med to ganger om dagen bruk. Resultatene er sannsynlig å være bedre i kronen område enn på forsiden av hodet. Som i 2009, en tre-måneders forsyning av fem prosent Løsningen er tilgjengelig på Hocks.com for $ 34,99.

Finasteride

Finasteride er en reseptbelagte medisiner som selges under merkenavnet Propecia. I motsetning Rogaine, er Propecia for bruk hos menn. Den kommer i pilleform, og som Rogaine, er det best for å hjelpe deg med å holde håret ditt, ikke for dyrking av nye hår, selv om det ikke har noen begrensede hår voksende egenskaper. Også som Rogaine, det er beregnet for bruk ubestemt. Du kan ikke se noen fordeler før etter tre måneders bruk. Og hvis du stopper behandlingen, er du sannsynligvis til å miste noen nylig regrown hår. Finasterid er også brukt, i en høyere dose under navnet Proscar, for å krympe en forstørret prostata.

Kirurgi

Bortsett fra pieces og vever, er det eneste alternativet for behandling av skallethet foruten medisiner kirurgi. Mens "hår plug" kirurgi ble en gang latterliggjort for usammenhengende og tydelig se det skapte, har teknikker for hår restaurering bedret seg betraktelig de siste årene. I hovedsak er hår fjernes fra baksiden av hodet og plassert i området der du har vært å miste håret. I stedet for å bli transplantert i plugger av dusinvis av follikler, er håret nå transplantert i enheter på ett eller noen få hår, og skaper en mer naturlig - og langt mindre åpenbare - utseende. Som i 2009, Hair Kirurgi Spesialister Northwest, en praksis i Oregon, sier en typisk pasient som trenger tre hår erstatning økter kan betale ca $ 16 500 totalt for behandling.