Digidexo.com

Hvordan stoppe en ryggspasmer

Hvordan stoppe en ryggspasmer


En tilbake krampe, eller en muskelspasmer som forekommer i hvilket som helst område av baksiden, er en smertefull tilstramming av muskelen. Tilbake spasmer er hovedsakelig forårsaket av en av tre grunner: skade, aldring, eller oksygenmangel (når oksygentilførselen i våre nerver reduseres). Du kan ikke stoppe en back krampe mens det som skjer; men du kan ta ulike tiltak for å stoppe dem fra reoccurring i fremtiden. Følg disse trinnene for å stoppe tilbake spasmer før de selv begynner.

Bruksanvisning

Stoppe Tilbake Spasms

•  Strekk ryggen skikkelig hver dag. Strekker å hindre tilbake spasmer er vanligvis anbefales på individuelt grunnlag, i henhold til hvor smerten finnes mest. Vannterapi (basseng og jacuzzi strekninger) kan også redusere smerter og stoppe tilbake spasmer fra å returnere.

Bruk is og varme til de mest sensitive områdene på baksiden. Varme øker sirkulasjonen før noen anstrengende aktivitet; således, er det en effektiv metode for å hindre kramper. Påfør isen når skaden først inntreffer for å redusere hevelse og betennelse i muskler.

Hvil ryggmuskulaturen. Hvis du har hyppige spasmer, redusere mengden av anstrengende aktivitet før muskelspasmer gå bort. For å stoppe spasmer skjer ofte, være sikker på at du gir deg selv tilstrekkelig hvile i mellom din oppgave diett.

Ta over-the-counter behandlinger for å redusere smerte. Stoppe en muskelspasmer i sitt spor kan ikke skje; men kan ta behandlinger sikkert redusere smerten av en ryggspasmer.

La smerten å passere. Tilbake spasmer er smertefullt, men du må være tålmodig og gi dem tid til å passere. Noen ganger, vil smertene vare i noen timer, mens andre i andre tilfeller kan smertene vare i noen uker. Holde et positivt syn og være tålmodig er nøkkelen i å overvinne smerte fra rygg spasmer.

Tips og advarsler

  • - Kontakt lege eller fysioterapeut for øvelser som kan bidra til å lindre tilbake spasmer.
  • - Kjøpe tilbake vennlige møbler for ditt hjem. Får en komfortabel seng og ergonomisk kontorstol kan også bidra til å forbedre kvaliteten på ryggen.
  • - Hvis du har en jobb som krever å sitte i lange perioder av gangen, sørg for å få opp og strekke i løpet av dagen.
  • - Mens den faktiske krampe oppstår, er det ingen måte å faktisk stoppe det. Imidlertid vil forebyggende tiltak og behandling av tilbakevendende tilbake spasmer reduseres og muligens eliminere smerte.
  • -Wearing Feil sko (de med dårlig bue kontroll og liten pute) kan også øke sannsynligheten for tilbakevendende tilbake spasmer. Kjøpe sko som er komfortable og gir god støtte.