Digidexo.com

Hvordan bruke Ginger å behandle høyt kolesterol

Hvordan bruke Ginger å behandle høyt kolesterol


Hvis ditt kolesterol er over 200, bør du tar skritt for å redusere dine tall. Mens kosthold og mosjon kan behandle høyt kolesterol, bør du vurdere å få ekstra hjelp fra ingefær. Ingefær er et vanlig krydder som finnes i mange retter over hele verden. Det gir smak til mat og kan hjelpe deg behandle høyt kolesterol.

Bruksanvisning

Se etter hel ingefær rot som er lys brun og Knobby i utseende.

Oppbevar ingefær innpakket i et papirhåndkle og forseglet i en plastpose. Hold denne vesken i grønnsaks bin av kjøleskapet ditt.

Peel fersk ingefær før du bruker den. I stedet for peeling hele roten, bare skrelle den delen som du kutter av å bruke.

Se etter oppskrifter som krever ingefær. Gå til Ginger People for thai, indisk og andre morsomme oppskrifter (se Ressurser nedenfor).

Legg ingefær til en rekke matvarer for å senke kolesterolet. Bruk ingefær som er revet, hakket eller hakket i hjemmelaget iskrem, supper, salater, marinader og grønnsaksretter.

Ta ingefær juice til å behandle høyt kolesterol. Sett ingefær inn i juicer eller tilsett saften til en grønnsak-juice cocktail.

Hint

  • Lær mer om varianter av ingefær på PCC Natural Markets (se Ressurser nedenfor).
  • Ikke forveksle ingefær eller ingefær rot, med ginseng, en plante som vokser over bakken.
  • Til tross for fordelene med ingefær, kan det ha ubehagelige bivirkninger, slik som oppblåsthet, halsbrann, raping, gass og kvalme. Pulverisert former for ginseng kan gjøre disse effektene mer uttalt.
  • Ginger som ikke tygges eller brutt ned på riktig måte kan blokkere tarmen.
  • Unngå å bruke ingefær som eneste behandling for høyt kolesterol. Ingefær bør brukes som et supplement til andre behandlinger, for eksempel trening og kosthold.
  • Det kan være fristende å fryse ingefær for å holde den fra å gå dårlig, men fryser den vil resultere i tapt smaken.