Digidexo.com

Dietter for Clean Livers

Dietter for Clean Livers


Leveren er det største organet i menneskekroppen, og det ligger over høyre øvre kvadrant av magen. Det er en rensende drivkraft, fjerner giftstoffer som er inhalert, og inge, rengjøring 1 liter blod et minutt av urenheter og holde immunsystemet sunt. Periodiske cleansings i leveren gjennom endringer i en persons langsiktig diett eller ved hjelp av kortsiktige intensiv rensing dietter og faster hjelper leveren holde oss friske, fordi en ren lever hjelpemidler kroppen i dens evne til å helbrede seg selv.

Livsstil endringer

Endre hvordan du spiser kan bidra til å holde leveren sunn. En måte å gjøre dette på er ved å spise mat i sin naturlige tilstand, uten konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, og enda bedre, rå. Prøv å spise noe "crunchy" på hvert måltid. Rå frukt og grønnsaker, helst økologisk, bør utgjør 30 til 40 prosent av ditt daglige kosthold og gi tarmen med alle viktige, toksinproduserende fjerne fiber. En sunn leveren trenger også protein i form av nøtter, frø, bønner, fisk og begrensede mengder av biff og kylling. Frukt og grønnsaker som er spesielt bra for leveren er mango, papaya, grapefrukt, sitroner, artisjokker, rødbeter, rosenkål, brokkoli, løk, grønnkål, blomkål og kål.

Fem-Day Liver Cleanse

Ronald Steriti, PhD, antyder leveren og Gallbaldder Flush og Cleansing Diet på sin nettside. Begynnelsen på dag 1 og fortsetter i fem dager, drikke hver morgen 4 ss. av jomfru oilve olje, to mellom fedd hvitløk og saften av en sitron blandet sammen. Tilsett saften av en halv appelsin om ønskelig. Vent i 30 minutter og drikke to kopper urtete. Spis frisk frukt til frokost, etterfulgt av dampede eller rå grønnsaker separat eller i en salat, kledd med olivenolje, sitronsaft og urter. Ikke spis kjøtt, sjømat, meieriprodukter eller bearbeidet mat. Drikk så mye du vil av renset vann, urtete og fersk juice.

Liver-rensing Fast

The Arden Garden 2-dagers detox juice raskt for rensing leveren krever dieters å drikke bare juice, ingen fast føde, i to dager. For denne leveren detox, Kosten trenger 48 oz. av fersk grapefruktjuice, 32 oz av fersk appelsinjuice, 16 oz. av frisk sitron juice, 160 oz. destillert vann, og en tom 1-liters krukke for å holde saften stoffblandingen. For hver av de to dagene av rens, hell 24 oz. av grapefruktjuice, 16 oz. appelsinjuice, 8 oz .. sitronsaft og 80 oz. destillert vann i gallon jug. Drikk 8 oz. av denne blandingen hver time til du har konsumert innholdet i kannen. Denne typen leveren flush gjør systemet til å ta en pause og reparere seg selv.

Liver-Rensing Supplements

Urter og krydder som ingefær, persille, gurkemeie og koriander har vært nevnt som hjelpe leverfunksjoner. Ekstra tilskudd av jern, vtamin B-12 og aminosyrer også har blitt foreslått som gunstig. Ifølge UC Berkeley Wellness Letter, det er for lite bevis på at noen av disse faktisk nytte leverfunksjoner eller helse. Nyhetsbrevet har uttalt at melk tistel inneholder et stoff som heter silymarin at "kan bidra til å blokkere eller fjerne skadelige stoffer fra leveren og reparere skadede leverceller."

Drikk, drikk, drikk

Holde hydrert hjelper leveren til vellykket flush giftstoffer fra blodet. Prøv å erstatte mandel, ris, soya og havre melker for kumelk. Drikk frisk frukt og grønnsaksjuice, sitron vann, grønne og urtete og alle renset vann du vil. Du bør drikke minst seks glass væske om dagen.