Digidexo.com

Nett på at prisene vekt-tap programmer

Nett på at prisene vekt-tap programmer


Enten du er ute etter å miste litt eller mye vekt, er kosthold og ernæring industrien et hav av gode, dårlige og kjepphest vekt-tap programmer. Hvis du trenger litt hjelp undersøke tilgjengelige alternativer, Consumer Søk og dens konkurrenter tilbyr vurderinger og rangeringer fra ekspert og forbrukerperspektiv. Ved å lære mer om hver vekt-tap programmet og hvordan andre vurdere det, kan du være i stand til å velge programmet som passer best til din kroppstype og personlighet.

Consumer Search Oversikt

Consumer Search priser og vurderinger studier og sammenligninger av populære vekt-tap programmer. Basert på de karakterer, rangerer det det beste programmet anmeldelser. Dette nettstedet gir vurderinger for vekt-tap programmet kilder som kliniske studier og ekspert publikasjoner som sammenligner dietter for behandling av kroniske sykdommer. Den bruker en fem-stjerners rating skala som indikerer en vurdering av forsknings klarhet og grundighet. For hver studie eller sammenligning Consumer Search gir en oppsummering og en kort beskrivelse av vurderingen. Husk at noen koblede teksten i hele vurderinger - merket med en "i"-ikonet - viser relaterte produkter på Amazon.com, og området kan tjene en provisjon på salg gjort gjennom klikke disse ikonene. Andre koblet tekst, men kan føre til utvidet produktomtaler.

Vurderinger Kriterier

Consumer Search priser vekt-tap programmet vurderinger basert på aktualitet, metodikk og anmeldelse legitimasjon. Fem-stjerners rating gjelde flere nyere studier som sammenligner flere programmer og produkter; men en samling av vurderinger kan bli behandlet som en enkelt sammenligning hvis samme gruppe eller ekspert fullfører alle anmeldelser, og det er lett å finne ut hvilken vekt-tap programmet anmelderen favoriserer. Consumer Search foretrekker å tildele høyere karakterer til profesjonelle publikasjoner som ikke godta reklame som det føles disse publikasjonene er mer sannsynlig å være objektiv. Når du er ute etter ekspert informasjon om vekt-tap programmer, velger de fem-stjerners vurderingene som dine kilder.

Andre Innhold på siden

I tillegg til listen over alle kilde anmeldelser, Consumer Search tilbyr en kjøpeguide som forklarer hva du bør se etter når du velger en vekt-tap programmet. Nettstedet tilbyr også utvidede anmeldelser og informasjon for sine Toppen fire Beste Anmeldt vekttap programmer for å hjelpe deg med å forstå dataene. Du kan også lese anmeldelser for diett bøker og online vekttap programmer. Hvis du noensinne har ønsket å sammenligne kostnadene og effektiviteten av måltid-erstatning dietter, som Weight Watchers Jenny Craig og gjennomgår Consumer Search nettstedet dem også.

Konkurrenter

Hvis du leter etter andre kilder til vekt-tap programmet vurderinger, er det noen Consumer Søk konkurrenter du kan slå til for en second opinion. Consumer Reports, som krever et betalt abonnement, priser diett planer basert på forbrukernes undersøkelser. Det tilbyr rangeringer for pounds tapt, kundetilfredshet og en rekke andre kategorier. "US News and World Report" gir også vekt-tap programmet rangeringer og anmeldelser til sine lesere. For hvert program gradert fra en til fem stjerner, "US News and World Report" gir linker til forbrukernes vurderinger og oppskrifter, der det er aktuelt. Du kan også finne den beste-programmer for kroniske sykdommer som diabetes og hjertesykdommer.