Digidexo.com

Terapi Metoder for Alcohol Addiction

Alkohol avhengighet er en sykdom som ødelegger individuelle liv og familier. Det finnes ingen snarveier til utvinning. Det finnes ulike terapimetoder, og hva som fungerer for en person kan ikke få en annen. Det er viktig for pasientene å forstå ulike terapi metoder for å behandle alkoholavhengighet og diskutere dem med sine kjære, å velge den som er best egnet for deres situasjon.

Undersøke Medisiner

Det er alltid lurt å søke råd av legen din når du søker alkohol avhengighet behandling. Han kan foreskrive medisiner for å hjelpe deg.

The Addiction Recovery Center diskuterer narkotika på sitt nettsted at blir noen ganger brukt til å behandle alkoholikere søker rehabilitering. For eksempel reduserer Topirmate, også kalt Topomax, alkohol cravings og hjelper pasienter å ikke besatt tenke på drikking. Nefazodon, også kjent som Serzone, er en annen mye brukt stoffet i alkohol behandling terapi. Det er et antidepressivum som har vist seg å være gunstig for å redusere cravings for alkohol. Imidlertid bør det bemerkes at medikamentet har blitt assosiert med leverproblemer, og har blitt fjernet fra det kanadiske marked. Noen bivirkninger er rapportert inkludert tretthet og kvalme.

Undersøke Poliklinisk Therapy

Få informert om det polikliniske behandlingstilbud som finnes der du bor. JoinTogether.org, et nettsted vedlikeholdes av National Center on Addiction and Substance Abuse ved Columbia University, forteller leserne at disse programmene er ofte gunstig for pasienter som har sterke støttesystemer hjemme.

DrugAbuse.gov rapporterer at atferd terapi behandlinger hjelpe rusmisbrukere i å endre sin holdning og atferd relatert til deres avhengighet. De kan også hjelpe dem å utvikle ferdigheter til å håndtere stress i livet, som kan ha forårsaket dem til å drikke i det siste.

Anonyme Alkoholikere, som er kjent for sine "Twelve Step Program", er ett eksempel på poliklinisk behandling. Gruppen forener alkoholikere med utvinne alkoholikere, som kan styrke og mentor dem. Programmet bygger et støttesystem for mennesker som lider eller har lidd av sykdommen alkoholisme. AA er ikke tilknyttet noen menighet eller et politisk parti, og finnes for det formål å hjelpe folk komme og holde seg edru. Programmet er gratis for alle som ønsker å slutte å drikke.

Undersøke Residential Therapy

Undersøke bolig behandlingssentre og de ulike programmene som de tilbyr hvis det viser seg at å få behandling på poliklinisk basis vil ikke være tilstrekkelig.

The National Institute on Drug Abuse informerer besøkende på nettsidene sine, NIDA.HIH.gov, at institusjonell behandling er spesielt gunstig for pasienter som har mer alvorlige problemer. Bolig programmer vanligvis vare mellom seks måneder og et år. Disse programmene inkluderer individuell terapi samt gruppe terapitimer med andre beboere.

En ekstra fordel med bolig terapi er at pasientene har 24-timers assistanse og medisinsk tilsyn under enhver avgiftning perioden de kanskje må tåle.