Digidexo.com

Applebee Walnut Blondie Næringsinnhold

Hvis du noen gang har spist middag på Applebee, er det en god sjanse du samplet dessertmeny. The Maple Butter Blondie er funnet på denne menyen. Dessert består av en ikke-sjokolade kake bakt med nøtter. Det er marinert i valnøtter, vaniljeis og en signatur lønne smør saus og servert på en varm stekepanne. Siden Blondie faller under olje og fett kategori på Food Pyramid, kan det gjøre skade på din diett og presse dine daglige kalori anbefalinger over grensen.

Kalorier

The Maple Butter Blondie inneholder 763 kalorier per porsjon, 469 av disse er fra fett, ifølge informasjon fra thedailyplate.com. Dessert er 52 gram fett representerer 80 prosent av anbefalt daglig inntak basert på en 2000-kalori diett. Den fullstendige delen har 19 gram mettet fett --- 95 prosent av den daglige kvote. I tillegg inneholder Blondie 12 gram av flerumettet fett.

Protein og Karbohydrater

The Maple Butter Blondie inneholder 6 gram protein, eller 12 prosent av den anbefalte kvote. Som mange desserter, er Blondie stivt og gir 72 gram karbohydrater --- nesten en fjerdedel av den daglige verdi. Den Blondie har også 58 gram kost sukker.

Kolesterol og Sodium

Ifølge American Heart Association, bør mettet fett spises i moderate mengder og kolesterol forbruk bør holdes på 300 mg hver dag. Den Blondie inneholder 91 mg kolesterol, eller 30 prosent. I tillegg holder Blondie 509 mg natrium i hver servering --- 21 prosent av den daglige kvote.

Betraktninger

The Maple Butter Blondie er en deilig dessert; Det er imidlertid høy i både fett og sukker. Forbruker Blondie bør være en sporadisk overbærenhet og ikke en dagligdags mat valg. I stedet for å spise hele dessert, dele den med en venn eller bestille iskrem på siden og ta halvparten av brownie del hjemme.

Advarsel

Hvis du har diabetes, kolesterol eller hjerte-relaterte problemer, er det viktig å etablere et sunt kosthold med legen din. Siden Applebee Maple Butter Blondie inneholder betydelige mengder sukker og kolesterol, kan det ikke være det beste dessert valg for ditt måltid plan. Ifølge American Diabetes Association, redusere mengden mettet og trans fett i maten reduserer også risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.