Digidexo.com

Chromium picolinate & Hair Loss

Chromium picolinate & Hair Loss


Krompikolinat er et mineral som brukes som et næringsstoff, og selges som et supplement. Det har blitt vist å forårsake hår tap. Brukt som et næringsstoff for å hjelpe til med vekttap og balanse blodsukker, bør krompikolinat tas med forsiktighet på grunn av denne bivirkning.

Chromium picolinate for Weight Loss

Leger foreskrive krom picolinate som et supplement for å hjelpe til med vekttap. Det spiller en rolle i blodsukker metabolisme samt bidra til å bygge muskler, som begge bidrar til vekttap.

Andre bruksområder for Chromium picolinate

Chromium picolinate er også brukt til å kontrollere blodsukkeret, redusere kolesterol og bidra til å bygge muskelmasse, ifølge Dr. Malcolm McLeod, ernæring lege og forfatter.

Hair Analyse for Chromium-mangel

Hår analyse brukes til å oppdage krom mangel, men ifølge Dietician.com, er denne metoden ikke nøyaktig.

Krom i Foods

Krom kan også oppnås ved å spise en rekke friske matvarer, så vel som ved inntak av næringstilskudd. Matvarer som inneholder krom inkluderer bønner, epler, brokkoli, drue juice, hele korn, bananer, poteter, rødvin, biff, kalkun og til og med appelsinjuice.

Chromium picolinate og håravfall

Chromium picolinate har vist seg å føre til hårtap, ifølge den Håravfall Learning Center. Hvis du opplever denne bivirkningen, slutte å ta supplement og ta kontakt med en medisinsk faglig. Håret vokser vanligvis tilbake etter at tilskudd er stoppet.