Digidexo.com

Hvordan vet jeg når lesebriller er behov Med Kontakter?

Hvordan vet jeg når lesebriller er behov Med Kontakter?


De fleste mennesker bærer kontakter for å korrigere sin visjon. Etter fylte 40, noen mennesker begynne å ha problemer med å fokusere på nære objekter. Presbyopi er manglende evne til å fokusere på nære ting. Det kan være frustrerende å prøve og gjøre ut ordene du brukte til å lese med letthet. Det er noen indikatorer som du kan trenge lesebriller selv om du bærer kontakter.

Hvordan vet jeg når lesebriller er behov Med Kontakter?

•  Hold en bok eller en avis 10 inches til 12 inches bort fra øynene dine. Kan du lese print eller finner du deg selv å holde boken lenger unna eller nærmere dine øyne? Hvis ordene er uklare, ser ut som de kjører sammen eller er rett og slett små, kan det hende du trenger lesebriller for å gjøre utskriften større og lettere å lese.

Finn ut hvordan øynene dine føler. Hvis øynene dine føler meg sliten hele tiden, eller hvis du har hodepine, er dette en indikasjon på at du kanskje må lesebriller. Hodepine ikke alltid indikerer at det er problemer med øynene dine mindre det er forårsaket av overanstrengelse av øynene. Hvis du får hodepine etter å ha lest en stund, er dette en indikasjon på at du kanskje trenger lesebriller.

Kontroller på hvor godt du kan se mens du gjør din favoritt håndverket. Hvis du pleide å gjøre beading, hekling, strikking eller trearbeid, men har problemer med å se så klart som du vant til, kan da lesebriller være nødvendig. Lesebriller hjelpe foredle de mindre ting, slik at du kan gjøre håndverk enklere.