Digidexo.com

Hvordan velge fiberrike grønnsaker

Nesten alle grønnsaker inneholder fiber, men noen har høyere doser enn andre. Fiber er viktig for en persons fordøyelsessystemet og uten det kan du ende opp på avføringsmidler hele livet. Sørge for at kroppen får nok fiber er viktig for helsen din, og det er ikke så vanskelig å gjøre når du vet hvilke matvarer å velge. Her er hvordan du kan velge grønnsaker med mest fiber.

Hvordan velge fiberrike grønnsaker

•  Det første du vil gjøre er en rask Internett-søk for mat rik på fiber. Det er andre enn grønnsaker som er rike på fiber, så du må kanskje bla ned et avsnitt eller to matvarer. Jeg har funnet flere nettsteder som tilbyr denne informasjonen gratis, og jeg ble overrasket over at hver av dem var annerledes. Ett nettsted oppført brokkoli og spinat og dets toppfiberrike grønnsaker, mens en annen er oppført erter og rosenkål. Uansett, de er alle rike på fiber og er gode valg for å legge til din diett. Å ha flere alternativer vil tillate deg en viss fleksibilitet i dine måltid planer slik at du ikke blir lei av å spise den samme maten dag inn og dag ut.

Sjekk ut noen sunne leve magasiner. Det er massevis av informasjon tilgjengelig i blader i disse dager. Det er en fin måte å få de nyeste ernæringsmessige funn. Fra å lese et magasin, lærte jeg at poteter er rike på fiber hvis du lar huden på. Så dette er et annet alternativ du kan legge til i ovenstående liste over grønnsaker høy i fiber. Jo mer lesing du gjør, jo mer vil du lære.

Jeg anbefaler å lese bøker om ernæring som er skrevet av fagfolk. De ville ha studert matvarer innvirkning på kroppen og kunne anbefale noen virkelig gode all-naturlige matvarer. Bøkene om økologisk ernæring er den beste. De vil lære deg hvilke grønnsaker er rike på fiber og hvordan du koker dem, slik at du beholder de fleste vitaminer og mineraler.

Besøk en ernæringsfysiolog i person, så du kan ha en daglig plan laget bare for deg og dine behov. La ernæringsfysiolog vite at du er interessert i å lære om fiber og hvilke grønnsaker har mest av det. La ernæringsfysiolog vet at du vil at disse matvarene som skal innarbeides i til din daglige diett. Å ha en ekspert til å arbeide med en på en er det beste alternativet hvis du har råd til det.

Hint

  • Legge til high-fiber til dine daglige måltider kan også bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes.
  • Stick med ferske grønnsaker hvis du kan. Frosne grønnsaker kommer i andre, men etter den tid en grønnsak er behandlet i en boks, den har mistet mye av sin næringsverdi.
  • Ikke får nok fiber i kosten er den viktigste grunnen til at folk ender opp på et avføringsmiddel. Styr fiber inntak og som vil være en mindre medisiner du må ta i din levetid.