Digidexo.com

Hva er tryggere enn flytende nitrogen for vorte fjerning?

Med nesten alle medisinske tilstand faktum er fortsatt det samme: hvilken behandling som fungerer for noen, ikke kan fungere for andre. Derfor er det viktig at du snakker med helsepersonell før du prøver noen vorte fjerning terapi som noen metoder kan være farlig eller en sløsing med penger. De fleste helsepersonell vil enten prøve å fryse vorte med flytende nitrogen eller brenne den av med en konsentrert form av salisylsyre. Det er imidlertid noen hjemme "trygge" rettsmidler som du kanskje ønsker å prøve før du en lege fryser dem av.

Identifisere Vorte

Vorter er forårsaket av et virus kalt HPV eller human papillomavirus. Dette viruset kan komme i en rekke forskjellige tilnærmingene forårsaker ulike typer vorter over hele kroppen, inkludert hender, føtter, ansikt, armer, bein, kjønnsorganer eller torso. Vorter kan etterligne utseendet til andre mer alvorlige lidelser, som er hvorfor det er viktig å søke helsepersonell mening hvis du er usikker på nøyaktig hva du behandler. Det er også viktig at du bruker aldri en på-hjem middel for å behandle vorter i ansiktet eller kjønnsorganene som disse områdene er ekstremt følsomme og krever behandling av en medisinsk faglig.

At-home rettsmidler

En av de eldste hjem rettsmidler for vorte fjerning er bruk av eple cider eddik. Dette kan bli funnet på nesten hvilken som helst butikk i krydder eller dressing midtgangen. For å bruke denne metoden, fukte en bomullsdott med eddik og bruke den til vorte med en bandasje, for eksempel en Band-Aid. Denne metoden kan ta flere behandlinger til å drepe vorten, vil kjenne ved endringen i farge ses på vorte overflate.
Et annet hjem behandling er å dekke vorte med et stykke duct tape for en til to uker. Dette vil ikke tillate at vorten å "puste", forårsaker den til å dø.
Muligens en av de beste måtene å unngå å få vorter eller drepe av eksisterende warts er å holde immunforsvaret fungerer. HPV er ikke ulikt alle andre virus. Det fungerer best når kroppen ikke er i stand til å bekjempe den av. Unngå aktiviteter som kan svekke immunsystemet, det vil si, røyking, mye drikking, stress, dårlig kosthold osv, kan bidra til å hindre kroppen fra stadig produsere en vorte i første omgang.