Digidexo.com

Baby-Meningitt SymptomerSymptomer på hjernehinnebetennelse hos babyer er vanligvis den samme som hos eldre barn, men det er andre som bare finnes hos spedbarn. Det kan være vanskelig å diagnostisere meningitt hos et barn på grunn av deres manglende evne til å uttrykke sine symptomer. Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å være årvåken og se deres baby nøye for hjernehinnebetennelse symptomer etter en forkjølelse eller ørebetennelse.

Første tegn

En baby som har hjernehinnebetennelse er ofte irritabel og apatisk. Han kan ha feber også, og være vanskelig å trøste. Hjernehinnebetennelse infeksjoner kan også føre til gulsott hos babyer. Gulsott er en medisinsk tilstand som viser seg som et gulaktig skjær til huden.

Nøkkel Symptomer

Det er mer alvorlige symptomer som indikerer potensialet nærvær av hjernehinnebetennelse i en baby. En baby som bare er i stand til å suge svakt eller som har en lavere enn normal temperatur kan være utstiller hjernehinnebetennelse symptomer. The soft spot, eller fontanel, på toppen av en babyens hode kan bule når han har hjernehinnebetennelse. En skingrende skrik og en stiv eller stiv nakke er også symptomer på hjernehinnebetennelse i en baby.

Dehydrering

På grunn av apati som kommer med en hjernehinnebetennelse, kan babyer har problemer med å drikke melk eller formel. I tillegg, feber og svette kan rane barnets kropp av sårt tiltrengte væsker. På grunn av dette, kan meningitt i babyer føre til farlige nivåer av dehydrering. Dehydrering hos spedbarn må behandles med intravenøse væsker.

Kramper

Babyer som lider av hjernehinnebetennelse kan oppleve kramper. Disse kramper kan være farlig, så vel som alarmerende til foreldre og omsorgspersoner. En lege vil foreskrive antikonvulsiv medisiner for å eliminere eller redusere kramper. Sørge for at ingenting er i babyens munn og snu barnet til den ene siden kan redusere fare under kramper mens du venter på medisinsk behandling.

Betraktninger

Medisinsk fagpersonell bør kontaktes umiddelbart for å vurdere symptomer på hjernehinnebetennelse hos spedbarn fordi hjernehinnebetennelse kan være dødelig. Mange av symptomene på hjernehinnebetennelse kan lindres ved medisinsk intervensjon. I tillegg kan rask anvendelse av antibiotikabehandling hastighet utvinning for babyer med hjernehinnebetennelse.