Digidexo.com

Hva er en alkohol avhengighet Detox?

"Alkohol avhengighet detox" refererer til prosessen med å utvinne fra alkohol avhengighet. Den første fasen, eller akutt detox, er den fasen som de fleste forbinder med ordet "detox". Denne fasen innebærer den faktiske fysiske tilbaketrekning fra alkohol etter at kroppen har blitt avhengige av og avhengig av den. Men detox prosessen innebærer også å lære å takle og forstå avhengighet.

Akutt Detox

Akutt detox for alkoholavhengighet varer vanligvis tre til sju dager. Denne prosessen involverer kroppens spylegiftstoffer i forbindelse med alkoholavhengighet. Avhengighet til alkohol er både fysisk og psykisk, og folk som går gjennom akutt detox vil begjærer alkohol desperat løpet av denne tiden. Akutt detox kan gjøres på en innleggelse eller poliklinisk basis, men uansett, er det viktig å behandle symptomer og begrense tilgangen til alkohol.

Symptomer på akutt Detox

Som alkohol og dens relaterte toksiner forlate legemet og legemet går gjennom uttrekningsperioden for å bryte dens fysisk avhengighet av alkohol, mange bivirkninger og symptomer forekommer. Disse bivirkningene varierer fra pasient og kan være kvalme, svette, oppkast, skjelvinger, kramper, angst og kramper. Pasientene kan også være svært desorientert eller begynner å hallusinere. Feber og hypoglykemi kan forekomme i løpet av tilbakeholdelsestiden. Fremfor alt vil legemet ha en nesten ukontrollerbar trang til alkohol.

Medikamentell behandling Brukes i Alkohol Detox

Drug terapier eksisterer for å bidra til å dempe noen av abstinenssymptomer i forbindelse med alkohol. I motsetning til visse narkotika terapi brukes i opiatavhengighet, trenger disse stoffene ikke påvirke alkoholens effekter på kroppen. I stedet, de bare redusere alvorlighetsgraden av symptomene og gjøre detox prosessen mindre smertefull. Disse stoffene inkluderer betablokkere, benzodiazepiner (for eksempel Valium), karbamazepin, haloperidol, fenytoin og klonidin.

Innleggelse Detox

Alkohol avhengighet er ofte behandlet på en innleggelse basis. Når pasienter valgte døgnbehandling, er den perioden av akutt detox etterfulgt av et opphold på et bolig detox anlegget. Denne perioden gjennomsnitt ca seks uker og innebærer avhengighet-management klasser, gruppeterapi og individuell terapi er utformet for å komme til roten av avhengighet og å administrere avhengighet når pasienten forlater detox anlegget. Når du velger en innleggelse anlegget, er det viktig å sørge for at 24-timers medisinsk behandling er tilgjengelig i den akutte detox perioden, og å utforske muligheter for dual behandling (behandling for avhengighet sammen med eventuelle tilhørende psykiatriske lidelser), familieterapi og andre tjenester .

Mål av Alcohol Addiction Detox

Målene for alkohol avhengighet detox er todelt. En er å spyle giftstoffer fra kroppen. Den andre er å hjelpe pasienten ta det første skrittet i en livslang prosess med utvinning og avhengighet ledelse.