Digidexo.com

Hva er Holosync nivåer?

Hva er Holosync nivåer?


Holosync nivåene er synkende nivåer i brainwave entrainment teknologi, utviklet for å hjelpe hjernen og kroppen til å opprettholde en følelse av velvære. Teknologien er beregnet til å igangsette selv forbedring i den praktiserende. Hvert nivå består av naturlige lyder - regn og lyden laget av krystallboller som rygger er omkranset av en finger, for eksempel - som spilles i løpet av binaural beats. Kombinasjonen gjør at brukerens hjerne å stille visse avslappet hjernebølgefrekvenser. Binaural beats er tenkt å være nær Schumann Resonance, frekvensen der jorden vibrerer. De fleste mennesker lever sine liv produserende beta bølger, som er forbundet med stress og fiendtlighet. Alle nivåer i Holosync serien tar en person fra beta frekvens ned gjennom alfa og theta til deltaet, som er den dypeste og mest avslappende frekvens.

Det første nivået av Holosync

Den første, og innledende, nivå av Holosync kalles "Awakening Prologue", som starter med en introduksjon til teknologien. Etter dette fortsetter prologen med "The Dive", som er den delen av det nivået som bringer dine hjernebølger ned gjennom frekvensene til deltaet. "Immersion" er neste trinn, som holder deg låst i et delta frekvens for rundt 30 minutter. Nyere versjoner av Holosync også inkludere "Floating", "Quietude" og "Oasis" komponenter, som er ment å forbedre avslapping og bidra til å assimilere hjernen endringer. Produsenten av Holosync, den Centerpointe Research Institute, anbefaler at nybegynnere lytte til "The Dive" delen eksklusivt for de fire første månedene, og deretter gradvis arbeide inn i "Immersion" -delen.

Påfølgende Nivåer av Holosync

Det er 12 nivåer etter prologen, og hvert nivå har sin egen "Dive" og "Immersion", pluss ekstra, som "Floating" og "Oasis". I løpet av disse nivåene av Holosync programmet, kan subliminal meldinger legges for å forbedre selvhjelps mål. Subliminal meldinger blir registrert av Centerpointe Research Institute og er spesifikke for den enkelte som kjøper dem. Noen av sporene i dette avsnittet er 30 minutter, mens noen er 60 minutter. Uavhengig av tiden, er det anbefalt at en bruker å lytte til hvert av nivåene i omtrent seks uker. På denne prisen, kan en utøver forventer å fullføre hele systemet i rundt syv år.

Konkrete forskjeller i hvert nivå

Hvert nivå av Holosync bærer en egen bærefrekvens - de to separate toner som produserer binaural beats. Dette gir ulike svingninger i hjernebølger, som i sin tur skaper nye nervebaner. Generelt sett, jo lavere bærefrekvens, jo mer uttalt hjernesvingninger bli.

Generelle instruksjoner for hvert nivå

Centerpointe anbefaler at du lytter til hvert nivå med stereo hodetelefoner, som gjør beats å nå begge ørene på de riktige intervaller. Hvert nivå bør starte med "The Dive", som trenger å bli lyttet til i minimum 14 dager. Etter dette parti, legge til "Immersion" for å øke meditasjon tid til i det minste én time. Etter en måned, kan du spille "Immersion" mer enn én gang, øker tid til en og en halv time.