Digidexo.com

Hvordan bruke Krydder å øke metabolismen

Mat i alle sine herlige smaker og former er et tveegget sverd for mange. Fråtse i god mat uten tvang forårsaker vektøkning mens kutte tilbake på god mat etterlater deg grinete. Men det er en metode for matlaging som øker smaken og øker metabolismen, noe som gir deg god mat og muligheten til å sparke starte stoffskiftet og brenne fett mens du spiser den.

Hvordan bruke Krydder å øke metabolismen

•  Begynn med å besøke din lokale markedet. Det er en enorm mengde pf krydder som kan sparke starte stoffskiftet. Nesten alle har noen form for varme, det være seg chili, karriretter eller pepper. Teorien er at det tillater stoffskiftet å øke ved å generere energiproduksjon og brennende fett. Mange av disse kommer i blandinger som er flott å legge til retter uten noen endringer.

Begynn å bruke noen av de varme sauser og krydder i matlagingen. Curries gå bra med sterke flavored kjøtt som geit og svinekjøtt. Blandingene som kan kjøpes ferdiglaget vanligvis inneholder noen form for chili og derfor har capsaicin. Ground chili pulver trenger ikke å være super hot for deg å dra nytte av en økt metabolisme. En liten klype tørket chili som chipotle eller Thai chili vil perk opp smaken av maten samt starte opp stoffskiftet. Spicy salter blande varme og salt for en fin smak løft til grillet kjøtt. En klype cayenne til supper og sauser vil få litt krydder i maten mens du legger noen smaken også.

Hold legge små mengder krydder til mat. Du vil sakte bygge opp en toleranse for de varmere krydder som en jamaicansk jerk krydder blanding eller til og med habanero paprika. Som din toleranse vokser, øker også forbrenningen din. Dette lille, men tilstrekkelig løft i din fettforbrenning vil hjelpe deg i å holde vekten av.

Hint

  • Mange ganger, vil en liten mengde karri eller chili ikke engang være merkbar. Denne "skjult" varme vil fortsatt spille en rolle i å øke stoffskiftet.