Digidexo.com

Hva er et menneske Muscle Cell?

Hva er et menneske Muscle Cell?


Menneskekroppen er en vidunderlig ting. Den består av millioner av forskjellige komponenter: organer, systemer, vev, muskler og bein. Hver av disse strukturene er også komplisert. Muskelvev krever at cellene å hjelpe dem i konstant funksjon. Cellene i legemet tilførsels næringsstoffer og oksygen for å holde legemet i effektiv drift.

Typer

Musklene i kroppen utføre mange funksjoner, men de fleste av dem involverer noen form for bevegelse. Muskelvev gjør kroppen i stand til å bevege seg, puste, flex, strekke seg, og utføre noen fysisk oppgave. Innenfor muskelvevet er det tre typer celler. Disse kalles glatt, hjerte- og skjelett. Hver har et annet utseende og er laget for å gjøre en annen ting.

Skjelettmuskelceller

De enkelte muskler i kroppen er compartmentalized. Innenfor hvert av disse kamre er celler som består av en kollagen matriks. Matriksen er hva som forbinder sene til benet. Skjelettmuskel hjelpemidler hovedsakelig i frivillig bevegelse av musklene. For eksempel, når du kaster en ball over et felt, hjernen fortalte dem muskler til å gjøre den bevegelsen.

Hjertemuskelceller

Hjertemuskelceller har en sminke som ligner på skjelett celler, men de er ikke multi-nukleære. De danner et nettverk av forgrenings fibre. Disse cellene omgir hjertet og bistand i sine funksjoner. De hjelper hjertet kontrakt (rytmen) og fremme blodstrømmen gjennom ventriklene og atriene til sirkulasjonssystemet. Cellene sikre oksygen og næringsstoffer strømme konsekvent til andre systemer i kroppen gjennom blodet. Handlingene disse musklene utfører er ufrivillig funksjoner som er nødvendig for å holde kroppen i live.

Glatte muskelceller

Glatte muskelceller har en veldig annerledes utseende enn hjerte- eller skjelettmuskelceller. De har en sentral kjerne, mye som hjertemuskulaturen. Men glatte muskelceller linje hule organer i ark. For eksempel, de linje veggene i mage-tarmkanalen. Dette gir mulighet for passering av mat i hele kroppen samtidig få verdifulle næringsstoffer. De er også festet til hårsekkene og interne blodkar. Bevegelsen de fremme er ufrivillig.

Betydning

Cellene er en grunnleggende funksjonsenhet i livet. De er inneholdt i alle deler av det menneskelige legeme. Vi innser sjelden det, men kroppen vår utfører millioner av bevegelser hver dag. Disse bevegelsene er avgjørende for din overlevelse og helsen din fysiske struktur. Uten dem, kunne du ikke spise, gå, puste, snakke, eller til og med sove.