Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å lure Your Mind

Hvordan å miste vekt ved å lure Your Mind


Bruk disse tipsene for å lure hjernen din og lure kroppen til å miste mye vekt raskt. Disse tankene triks kan hjelpe smelte pounds av overflødig fett av kroppen din.

Hvordan å miste vekt ved å lure Your Mind

•  Ta en stokk med tyggegummi og tygge unna. Tyggegummi kan hjelpe deg å motstå fristelsen til å snack og forbruke kalorier unødvendig. Hold mint-flavored tyggegummi på hånden for å roe magen og redusere cravings.

Oppbevar maten i klare, enkle å se containere. Opprettholde en konstant visning av maten du spiser vil uunngåelig hjelpe deg til å spise mindre og gå ned i vekt.

Aldri spise snack matvarer direkte fra posen eller beholderen. Plasser maten i boller eller baggies slik at du kan kontrollere og være mentalt og bevisst klar over din del størrelser. Du vil lure hjernen din til å spise mindre når du gjør bevisst innsats for å måle ut mat ved å overføre det inn plater og boller.

Husk "ute av syne, ute av sinn." Stash din junk food eller fet snacks i et kabinett som ligger høyt på kjøkkenet og ut av øyet rekkevidde. Du vil være mindre tilbøyelig til å spise noe som du ikke kan se. Mange overvektige mennesker har ofte usunn snacks ut i vanlig skue. Lure hjernen din ved tucking bort mat og begynne å miste vekt i dag.

Drikk en liten kopp kaffe på slutten av hvert måltid. De fleste har lært deres sinn å knytte sukkerholdige desserter med metthetsfølelse, som markerer slutten på måltidene. Re-lærer kroppen din at den er full av å drikke kaffe etter måltider.