Digidexo.com

Hvordan Følg Low Carb Paleolithic (Cave Man) Diet

Hvordan Følg Low Carb Paleolithic (Cave Man) Diet


Enkelte ernæringseksperter og kosthold eksperter tror at hemmeligheten til å opprettholde en sunn vekt og kropp er å spise slik våre forfedre gjorde, ved å følge den paleolittiske (aka hule mannen) kosthold. Gjør du det krever noen endringer i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet.

Hvordan Følg Low Carb Paleolithic (Cave Man) Diet

•  En av de underliggende forestillinger av den paleolittiske Diet er ideen om at korn og andre karbohydrater ikke ble fortært av hule menn fordi de er giftige for kroppen. I likhet med sukker busters kosthold, og Atkins Diet, krever Paleolithic diett tilhengere til å eliminere alle korn og andre stivelsesholdige matvarer fra kostholdet sitt plan. Dette inkluderer hvete, mais, brød, pasta, bønner, ris, meieriprodukter og sukker.

Øk vanlig inntak av protein. Caveman diett tyder på at du spiser mye kjøtt, egg og nøtter for å få protein du trenger. Fordi meieriprodukter ikke er tillatt, kan du ikke forberede eggene med melk eller smør. Fordi peanøtter og cashewnøtter er giftige i rå form, er disse nøtter ikke tillatt på denne low carb diett. Ernæringseksperter anbefaler å spise rå mandler, valnøtter og paranøtter å følge den paleolittiske kosthold. Protein bør utgjøre ca 50% av matinntaket. Husk, skjønt, er at moderne kjøtt ikke er så lite fett som forhistorisk kjøttet var (de spiste ting som antilope, vi spiser fet biff). Hvis du har en familiehistorie med hjertesykdom eller høyt kolesterol, bør du vurdere å få de fleste av dine protein behov fra eggehviter, kyllingbryst og fisk, for å få dine protein behov og samtidig opprettholde en sunn fettfattig diett.

Spis mye grønnsaker, i rå form. Grønnsaker er viktig i denne dietten, fordi de gir vitaminer, mineraler og fiber. Fordi Paleolithic mannen ikke hadde tilgang til dampskip, er det best å spise grønnsaker rå når du følger denne dietten. Tilhengere av dietten sier det er spesielt viktig å spise rotgrønnsaker (for eksempel gulrøtter, neper og reddiker). Rotgrønnsaker er hva forhistorisk mann mest sannsynlig vokste og høstes.

The Paleolithic diett er ikke en no-carb diett. Frukt bør spises daglig, spesielt når du føler carb abstinenssymptomer. Hvis du ønsker noe søtt, har din favoritt frukt.

Spis bær. Bærene var mest sannsynlig rikelig og vill under forhistorisk tid. Legge rikelig med bær --which er naturlig høy i fiber og vitamins-- i din daglige diett plan vil holde deg full og sunn.