Digidexo.com

Antihistamin seksuelle bivirkninger

Anafranil seksuelle bivirkninger

Anafranil er trisykliske antidepressiva medisiner som brukes i behandling av tvangslidelser. Medisinen virker ved å øke aktiviteten i visse områder av hjernen, som i sin tur bidrar til å redusere visse atferd knyttet til OCD. Som med de fleste antidepressiva, er det en rekke av seksuelle bivirkninger forbundet med bruken.

Vanlige bivirkninger

Noen av bivirkningene av Anafranil inkluderer redusert sexlyst, nedsatt seksuell evne, hevelse av testiklene, problemer med å oppnå orgasme og for tidlig utløsning. Mens disse er ansett som de mest vanlige seksuelle bivirkninger forbundet med bruk av stoffet, de bare påvirker et lite antall brukere.

Før du bruker

Anafranil kan negativt reagere med andre medisiner, og det anbefales å videreformidle til legen alle de stoffene du bruker for øyeblikket før behandlingsstart. Fortell legen din hvis noen av de følgende vilkår: hvis du er gravid, planlegger å bli gravid, ammer, hvis du har noe mat eller medisiner allergi, hvis du drikker alkohol, hvis du har en skjoldbrusk lidelse, eller hvis du er omgår elektrosjokk-behandling.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Anafranil har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og tretthet i noen brukere, og det anbefales ikke å betjene alle typer maskiner (inkludert biler) mens du bruker denne medisinen. Hvis du har en historie med selvmordsatferd eller bipolar lidelse, ta kontakt med legen din om mulige negative bivirkninger som kan oppstå ved bruk Anafranil. Alkohol har vært kjent for å høyne effekten av stoffet, så vennligst avstå fra å drikke i løpet av behandlingen.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av legen din og aldri i doser som er større enn det som er anbefalt på etiketten. Medisinen gis gjennom munnen, og kan tas med eller uten mat. Det kan ta opp til tre uker før du ser resultater fra å bruke Anafranil. Som et resultat, er det viktig at du fortsetter behandlingen selv om ingen umiddelbare resultater blir sett.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, ta kontakt med din lokale lege umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Anafranil er ment for behandling av tvangslidelser, og bør ikke brukes til noe annet medisinsk tilstand med mindre spesifikt foreskrevet av legen din.

Seksuelle bivirkninger av High Blood preasure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, er en vanlig kardiovaskulær sykdom. Generelle symptomer er milde og kan gå udiagnostisert inntil en periodisk sjekk opp. Høyt blodtrykk setter helsen til blodårene dine i fare og kan føre til mer alvorlige tilstander som hjertesykdom eller slag. Symptomer og medisiner for denne tilstanden kan føre til bivirkninger som kan hemme seksuell funksjon hos menn. Kvinner kan også oppleve seksuelle bivirkninger som følge av stress, utmattelse og medisiner.

Erektil dysfunksjon på grunn av medisinering

Erektil dysfunksjon er en av de mest vanlige seksuelle bivirkninger av hypertensjon i mennesker. Hypertensjon behandling, for eksempel betablokkere og diuretika, arbeide for å redusere og opprettholde et lavt blodtrykk og blodstrømmen til penis. Noen pasienter kan bare oppleve litt problemer med å skaffe en ereksjon. Andre kan bare oppleve en forsinket erektil respons på seksuell stimulans. Ytterligere erektil dysfunksjon bivirkningene kan innbefatte en manglende evne til å oppnå ereksjon flere, så vel som en manglende evne til å oppnå ereksjon eventuelle. Alder, generelle helse, pre-eksisterende forhold og andre medisiner er alle medvirkende faktorer til nivåer av erektil dysfunksjon en pasient kan oppleve. Høyt blodtrykk medisiner minst sannsynlig til å føre til erektil dysfunksjon er ACE-hemmere, alfablokkere, kalsiumkanalblokkere og agiotensin reseptorblokkere.

Erektil dysfunksjon grunn Tilstand

Hypertensjon kan føre til stress og skade på de små blodårene i penis. Som de skadede blodkar helbrede, blir de tykkere og tregere til å utvide seg i respons på seksuell stimulering. Dette kan etter hvert hemme effektiv blodstrøm til penis. Som et resultat av pasienter ofte har vanskeligheter med å få og opprettholde en ereksjon. Pasienter som er i stand til å få ereksjon ofte har problemer med å skaffe flere ereksjon eller opprettholde ereksjon over lengre perioder av gangen.

Nedsatt sexlyst hos menn

Menn diagnostisert med hypertensjon kan lide av redusert nivå av testosteron. Alder, personlige vaner, fysisk helse og pre-eksisterende forhold medvirkende faktorer til muligheten eller hastigheten som menn med hypertensjon kan lide av denne bivirkningen. En reduksjon i testosteron kan til slutt føre til en merkbar nedgang i din libido og sunn sexlyst. En nedsatt seksuallyst kan også skyldes for tidlig utmattelse på grunn av økt stressnivå på kroppen. Dette kan skape redusert fysisk utholdenhet for seksuell aktivitet, så vel som interesse.

Feromoner

Da forblir ubehandlet, forblir blodtrykk på høye nivåer. Til tider av seksuell opphisselse, vil blodtrykket fortsetter å øke og flyte ved forhøyede nivåer gjennom kroppen og til penis. Dette kan resultere i rask samt kortvarige ereksjoner, som fører til for tidlig utløsning, utmattelse og redusert utholdenhet av seksuell aktivitet.

Seksuelle bivirkninger hos kvinner

Seksuelle bivirkninger hypertensjon hos kvinner er ikke like vanlig. Imidlertid kan hypertensjon ofte resultere i økt stressnivå og utmattelse hos kvinner, som fører til en nedgang i seksuell stasjonen og utholdenhet. Generelle symptomer assosiert med denne bivirkningen inkluderer lav libido og problemer med opphisselse og orgasme. Medisiner som betablokkere og diuretika kan potensielt forårsake lavt libido hos kvinner. Alder, generelle helse, pre-eksisterende forhold og andre medisiner er faktorer som kan påvirke nivået av seksuelle bivirkninger fra hypertensjon hos kvinner.

Rogaine Seksuelle bivirkninger

Mange menn som lider av hårtap lete etter måter å gjenopprette vekst. Rogaine er en type hår skum som er godkjent av FDA for å fremme hårvekst hos menn.

Betydning

På noen nettfora, for eksempel "Håravfall Q og A" og "Spør en pasient," brukere av Rogaine har beskrevet erektil dysfunksjon, lurer på om det er en sammenheng mellom Rogaine bruk og tilstanden.

Makers Hjemmeside

Skaperne av Rogaine ikke liste erektil dysfunksjon som en mulig bivirkning av Rogaine.

Drugs.com

I tillegg vil den medisinske rapportering nettsiden for legemidler rapportere ingen seksuelle bivirkninger av å ta Rogaine.

Expert Insight

På "Håravfall Q og A," eksperten sidemoderator rådet en bruker avhør seksuelle bivirkninger. Han sa at de er uvanlig med Rogaine og kunne kanskje være knyttet til en annen tilstand.

Løsning

Noen tar Rogaine for hårtap bør oppsøke lege om eventuelle seksuelle problemer som oppstår mens du tar stoffet. Disse typer av symptomene ikke synes å være rutine for dem å ta Rogaine.

Har Lexapro Have seksuelle bivirkninger?

Lexapro er en antidepressant brukes mot depresjon og angst, og er medlem av familien av legemidler som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Det fungerer ved å øke nivåene av serotonin og gjenopprette hjernens kjemiske balansen. Serotonin er tenkt å påvirke humør og følelser. Den tekniske navnet på Lexapro er escitalopram oksalat.

Seksuelle bivirkninger

Lexapro og alle andre stoffer som er klassifisert som SSRI har lenge vært kjent for å forårsake seksuelle bivirkninger hos noen mennesker som tar dem regelmessig. Disse bivirkningene er forskjellig for hver person. Noen mennesker kan oppleve noen bivirkninger i det hele tatt, mens andre vil oppleve noen eller alle av bivirkningene. Disse effektene kan potensielt vare lenge etter at du har sluttet å ta medisinen. De vanligste seksuelle bivirkninger er utløsning lidelse (forsinkelse i ejakulasjon), impotens (manglende evne til å oppnå og opprettholde en ereksjon) og anorgasmia (vanskeligheter med å nå klimaks). For menn er priapisme mulig (en smertefull eller langvarig ereksjon som varer fire timer eller mer), og de bør oppsøke lege umiddelbart. En libido nedgang er vanlig med mange behandlinger for depresjon og angst, inkludert SSRI.

Behandling

Det er begrenset behandlingstilbud for seksuelle bivirkninger av SSRI, og du bør ikke slutte å ta medisinen plutselig eller uten godkjenning og tilsyn av lege. Du kan snakke med legen din om de seksuelle effekter, og de kan anbefale alternative legemidler eller andre kurs av handlingen som kognitiv terapi. Stopp stoffet plutselig kan føre til alvorlig ubehagelige abstinenssymptomer som inkluderer både fysiske og psykiske symptomer. Det har vært en viss suksess i lesse symptomene med andre stoffer som Yohimbine, Nefazodon, Cyproheptadine, Granisetron., Amantadine og Pramipexole.

Legemiddelinteraksjoner

Lexapro kan være farlig når det blandes med andre stoffer. Informer legen din dersom du bruker noen av følgende legemidler: Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere), den antipsykotiske medisinen Pimozid, andre SSRI, serotonin / noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), migrene eller hodepine medisiner som inneholder triptaner eller tramadol eller tryptofan, annet medisiner foreskrevet for psykiatriske eller nevrologiske tilstander, smertestillende midler som ibuprofen eller naproxen, aspirin, warfarin, blodfortynnende eller diuretika.

Andre vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene som er ikke-seksuell i naturen inkluderer kvalme, tørr munn, søvnproblemer, tap av matlyst, svakhet, tretthet, døsighet, svimmelhet, økt svetting, og gjesper. Flere alvorlige bivirkninger kan være uvanlige eller alvorlige psykiske / humørsvingninger og rystelser. Noen ganger Lexapro kan føre til en svært alvorlig tilstand som kalles serotonergt syndrom. Symptomene inkluderer hallusinasjoner, rastløshet, tap av koordinasjonsevne, rask hjerterytme, alvorlig svimmelhet, uforklarlig feber, kvalme / oppkast / diaré, twitchy muskler.

Lexapro og Suicide

Av og til pasienter med alvorlig depressiv lidelse (MDD), både voksne og barn, kan oppleve en økning i psykiatriske symptomer inkludert sucidal tanker og uberegnelig oppførsel. Det har vært studier som viser SSRI og andre legemidler som brukes i behandlingen av depresjon, viste en økt risiko for selvmordstanker og selvmordsatferd hos barn, ungdom og unge voksne (alder 18-24). Risikoen er mindre med voksne, men disse problemene kan fortsatt dukke opp.

Seksuelle bivirkninger av Ambien

Ambien er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av søvnløshet (å sove vanskelighetsgrad). Ambien er utlevert i tablettform som skal tas oralt før sengetid for å hjelpe deg å sovne og bo sover hele natten. Noen Ambien bivirkninger kan være livstruende, mens andre, som for eksempel seksuelle bivirkninger, kan være ubehagelig.

Effekter Oversikt

Bivirkninger av Ambien variere fra mild til alvorlig. Det er veldig viktig at du snakker med legen din om alle bivirkningene du opplever som et resultat av å bruke Ambien. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en alvorlig bivirkning som et resultat av å ta Ambien. Hvis du opplever en mild til moderat bivirkning, for eksempel en redusert sexlyst, snakk med legen din, som han må kanskje justere dosen din eller anbefale alternativ behandling.

Mangel på seksuell Hemming

Ambien bivirkninger som kan være forbundet med en følelse av uaktsomhet eller mangel på inhibering. Mangel på hemming kan føre til at Ambien brukeren å føle seg seksuelt rastløs eller lede brukeren til å utføre hensynsløse seksuelle handlinger, eller å bli mer seksuelt aggressive enn normalt. Disse atferd må diskuteres med legen din så snart som mulig.

Andre Seksuelle bivirkninger

Fordi Ambien er et beroligende middel, kan det være forbundet med en avtagende seksuell lyst eller manglende evne til å utføre. Hvis Ambien er tatt før seksuell aktivitet begynner, kan Ambien brukere sovner plutselig under samleie. Ambien brukere kan også oppleve en mangel på seksuell lyst, impotens eller manglende evne til å oppnå klimaks. Snakk med legen din om eventuelle bivirkninger du opplever som et resultat av Ambien.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er livstruende, og krever umiddelbar legehjelp. Livstruende reaksjoner på Ambien inkluderer hudutslett eller bryte ut i elveblest, hevelse i ansiktet (som hevelse i kjeven, halsen, tunge eller lepper), eller problemer med å puste. Ikke vent med å ringe legen din - gå til sykehuset for å få hjelp med en gang.

Alvorlige bivirkninger

Noen Ambien bivirkninger er alvorlige og krever legehjelp. Disse effektene inkluderer følelser av depresjon, selvmordstanker, angst eller føler aggressiv, opphisset eller følelsen forvirret. Hvis du opplever noen av disse reaksjonene, ring legen din med en gang.

Seksuelle bivirkninger av Abilify

Seksuelle bivirkninger er mer vanlig enn ikke i verden av psykiatriske medisiner. Sterkere langsiktige medisiner som antipsykotika og antidepressiva har muligheten til å gjennomføre alvorlige seksuelle bivirkninger som i stor grad kan redusere tilfredsstillelse, drive og selv evne til å utføre og oppnå orgasme. Abilify, eller aripiprazol, til tross for sitt nye utseende på psykiatrisk narkotikamiljøet, er ikke noe unntak fra denne gamle regelen. Abilify kan forårsake reduksjon i libido, tap av seksuell interesse, priapisme, impotens og evne til å oppnå orgasme.

Abilify og Libido

Abilify har blitt funnet å forårsake endringer i libido. Ifølge aMedTV.com, 1 i hver 100 mennesker opplevde en nedgang i libido. Muligheten til å øke libido er sjelden i Abilify. Organized Wisdom.com siterer at bare 1 av 1000 mennesker opplever en økning i libido. Åpenbart reduksjon i libido og ønske har en større forekomst under inntak av Abilify. Tap av lyst og libido kan føre til betydelig redusert seksuelle møter og mulig alvorlig svekkelse av glede under møtene som oppstår.

Abilify og Priapisme

Priapisme er en sjelden bivirkning ifølge eMedTV, som bare rammer 1 av 1000 menn. Priapisme har evnen til å være en pinlig tilstand, forårsaker menn til ikke å søke behandling. Men priapisme, hvis gått ubehandlet, kan føre til permanent skade på penis. Priapisme er definert som en smertefull ereksjon som ikke avtar, selv etter samleie eller masturbasjon. Symptoms of priapism must be treated as soon as possible å minimize the risk of permanent damage and possibly resulting in sexual dysfunction.

Abilify og Impotens

Impotens inkludert erektil dysfunksjon, eller ED, er også en mulig ettervirkning av Abilify. ED er en tilstand der en mannlig ikke er i stand til å oppnå eller opprettholde en ereksjon, noe som gjør samleie begrenset eller, i noen tilfeller, umulig. Impotens kan også gjelde for mangel på seksuell lyst og problemer forbundet med orgasme eller utløsning inkludert tidlig utløsning. En eMedTV artikkel anslår at mellom 15. millioner kroner og 30.000.000 amerikansk menn er rammet av erektil dysfunksjon. Erektil dysfunksjon er utvilsomt et alvorlig seksuelt problem, sterkt begrensende samleie og tilfredshet.

Abilify og Orgasm

Den totale opphopning av seksuelle bivirkninger forårsaket av Abilify kan hope seg opp i total eller alvorlig tap av seksuell kontakt, svekket samleier og en alvorlig bremse i seksuell atferd. Dette kan til slutt eskalere til orgasmisk dysfunksjon og manglende evne til å oppnå en varig orgasme eller opplever en orgasme i det hele tatt. Tap av orgasme kan forekomme hos begge kjønn med Abilify grunn av akkumulerte effekter og kan være ødeleggende i et forhold til begge parter. Hvis alvorlig nok, kan en eller begge parter be om fjerning fra psykiatriske medikamenter som Abilify å gjenvinne seksuell funksjon og tilfredshet.

Konklusjon

Fjerning fra et antipsykotisk kan føre til gjenvunnet seksuell evne, stasjonen og ytelse. Men fjerning fra et antipsykotisk slik som Abilify uten profesjonell intervensjon kan bety grov psykose og overdrevet psykiatriske effekter på grunn av feil tilbaketrekning. Pasienter bør vurdere sin livssituasjon og bestemme hvilket alternativ som er bedre for dem. I noen tilfeller legemidler som Viagra som øker seksuell stasjonen og evne kan bli funnet å være nyttig hvis man ikke er i stand til å stoppe behandlingen med Abilify. Det vil være nødvendig for pasienten å gjennomgå alle alternativene før du kommer til en endelig beslutning.

Seksuelle bivirkninger av blodtrykk medisin

Seksuelle bivirkninger av blodtrykk medisin


Blodtrykket medisiner har vist seg å føre til seksuelle problemer. For menn, høyt blodtrykk kan også føre til erektil dysfunksjon, eller ED. For kvinner, kan redusert blodstrøm av høyt blodtrykk redusere seksuell lyst. Forstå den underliggende årsaken til spesifikke symptomer kan bidra til å redusere eller eliminere seksuelle bivirkninger av blodtrykket medisiner.

Betydningen av blodtrykket i Sex.

En av de største problemene med høyt blodtrykk for sex er at mange mennesker har blodtrykk problemer, og kanskje ikke engang vet det, i henhold til oktober 2008 Harvard Hjerte Letter.
Høyt blodtrykk forårsaker skade og innsnevring og herding av arteriene (aterosklerose) og grenser blodstrømmen. For menn kan begrense blodtilførselen til penis påvirke evnen til å oppnå eller opprettholde en ereksjon. For kvinner har redusert blodstrøm vært knyttet til tørrhet i skjeden og nedgang i seksuell lyst.

Effekter av blodtrykk medisiner

Noen ganger kan høye blodtrykket medisiner som betablokkere og diuretika forårsake lignende seksuelle problemer. Betablokkere gjøre det vanskelig for arteriene i penis til å utvide seg tilstrekkelig til å tillate blodstrømning for å bevirke en ereksjon. De påvirker også nervesystemet reaksjon som påvirker ereksjonen.
Fordi diuretika redusere kraftig blodtilførselen til penis, kan ereksjon være vanskelig. Diuretika skylle ut overflødig vann, og med det, utarme sink, noe som gjør det mannlige kjønnshormonet testosteron. Mangel på sink kan påvirke sexlysten.

Forebygging / løsning

Se etter andre alternativer for seksuelle problemer skapt av høyt blodtrykk medisiner.
Medisiner som er mindre sannsynlighet for å forårsake seksuelle bivirkninger omfatter ACE-hemmere (angiotensinkonverterende enzym), alfablokkere, kalsiumkanalblokkere og angiotensin II-reseptorblokkere.

Tips

Det er naturlige alternativer til reseptbelagte høyt blodtrykk medisiner, inkludert kosttilskudd og til og med behandlinger som yoga og meditasjon. Men diskutere eventuelle endringer i behandling med helsepersonell.
For å hjelpe legen din velge den mest passende behandling plan for deg, holde en kopi av alle medisiner du tar, inkludert vitaminer, urter og over-the-counter medisiner. Seksuelle problemer kan være forårsaket av en kombinasjon av medisiner.

Advarsel

Sjekk med legen din før du tar medisiner for erektil dysfunksjon som Viagra eller Cialis hvis du har høyt blodtrykk eller bruke høyt blodtrykk medisiner. De fleste kombinasjoner av ED narkotika og blodtrykket medisiner er trygge. Men kombinert med medisiner som nitrater, for brystsmerter, kan medisiner forårsake blodtrykket å slippe til farlige nivåer.

Seksuelle bivirkninger av Strattera

Strattera er merkenavnet for atomoksetin hydroklorid, et stoff foreskrevet for å behandle ADHD (ADHD) hos barn og voksne. Produsert av Eli Lilly og Co, er Strattera en selektiv noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), som kan føre til seksuelle bivirkninger.

Erektil dysfunksjon

I kliniske studier med Strattera, som beskrevet av eMedTV, opptil 9 prosent av menn i enkelte studier opplevd erektil dysfunksjon. Dette kan være fullstendig eller inkonsekvent manglende evne til å få ereksjon.

Redusert Sex Drive

I noen av disse kliniske studiene, opp til 4 prosent av både menn og kvinner opplevde en redusert sexlyst.

Orgasmer

Menn tar Strattera har rapportert problemer ejaculating, inkludert redusert beløp eller manglende evne til å ejakulere. Kvinner også har rapportert endringer i deres evne til å få orgasmer.

Priapisme

Svært sjelden, har menn tar Strattera rapportert priapisme, en smertefull ereksjon som varer mer enn fire timer. Denne tilstanden krever rask legehjelp, fordi det kan føre til permanent skade.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger forbundet med Strattera er kvalme og oppkast. Stoffet merking bærer advarsler om en økt risiko for selvmordstanker og atferd hos ungdom og barn, og om stoffet er mulig forbindelse med hepatitt.

Seksuelle bivirkninger av Lisinopril

Lisinopril er en generisk medisiner som er foreskrevet for å behandle flere tilstander i hjerte og blodkar. Blant bruksområdene er behandling av en kronisk hjertesykdom, kontrollere høyt blodtrykk og forbedre sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt. Det kan ha flere bivirkninger, inkludert seksuell seg.

Betydning i Women

Hos kvinner, kan lisinopril forårsake en redusert ønske om å ha seksuell omgang. Dette kan skje etter først å ta medisiner, men skal snart gå bort.

Betydning i Menn

Menn, i noen tilfeller, vil oppleve erektil dysfunksjon etter å ha tatt lisinopril. Dette er sjeldne, og bør forsvinne etter en kort periode.

Betraktninger

Dersom den seksuelle bivirkninger vare i en lengre periode, bør du oppsøke lege.

Forebygging / løsning

Legen kan anbefale en mindre dose av lisinopril, eller i tilfelle av menn, kan foreskrive en erektil dysfunksjon medisiner. En annen stoffet kan være foreskrevet i stedet for lisinopril.

Spekulasjoner

Det er umulig for legen din å vite på forhånd om du vil ha seksuelle bivirkninger fra lisinopril fordi de er sjeldne.

Seksuelle bivirkninger av Flomax

Flomax er en reseptbelagte medisiner som brukes til å forbedre vannlating hos menn som har forstørret prostata. Denne tilstanden er også kjent som benign prostatahyperplasi. Flomax slapper kroppens arterier og vener, slik at blod kan strømme gjennom lettere. Flomax slapper også prostata og blære nakkemuskler, noe som gjør vannlating enklere. I tillegg til andre bivirkninger, kan Flomax forårsake seksuelle bivirkninger av unormal utløsning eller smertefulle og / eller unormalt langvarige ereksjoner hos menn som tar det.

Funksjoner

Unormal ejakulasjon, en seksuell bivirkning av Flomax, er et begrep som refererer til ulike ejaculatory problemer et menneske kan støte på når du tar denne medisinen. Noen menn kan ikke være i stand til å ejakulere i det hele tatt. Andre opplever en redusert mengde ejakulere. Noen ganger oppstår retrograd ejakulasjon - hvor ejakulere går inn i blæren i stedet for å gå ut av kroppen. Smertefull ereksjon eller ereksjon som varer lengre enn fire timer, er en annen seksuell bivirkning av Flomax.

Betraktninger

I kliniske studier, om lag 18 prosent av menn som tok høyere 0,8-milligram daglig dose av Flomax opplevd unormal utløsning. I de samme studiene, om lag 8 prosent av menn som tar den nedre 0,4-milligram daglig dose av Flomax opplevd unormal utløsning. Dette seksuell bivirkning bedt om 1,6 prosent av menn til å slutte å bruke Flomax.

Forebygging / løsning

Det er ingen måte for en lege eller lege for å forutsi om et menneske vil oppleve seksuelle bivirkninger eller unormal utløsning fra å ta Flomax. I noen tilfeller er slike bivirkninger som ikke er direkte forårsaket av medisinen. Den eneste måten å unngå dette problemet - eller løse det - er ved å avslutte bruken av Flomax.

Andre bivirkninger

I tillegg til de seksuelle bivirkninger av Flomax nevnt ovenfor, bør menn være klar over andre potensielle bivirkninger av denne medisinen. Kraftig svimmelhet og / eller besvimelse anses alvorlige bivirkninger som krever umiddelbar oppmerksomhet. Mindre alvorlige bivirkninger kan være lavgradig svimmelhet eller søvnighet, søvnløshet, eller en rennende og tett nese og sår hals.

Advarsel

Menn bør informere legen om eventuelle andre reseptbelagte medisiner de tar før du tar Flomax. Også folk som tar Flomax bør unngå kjøring eller gjør andre aktiviteter som krever en klar, fokusert sinn. I tillegg bør alkohol unngås i folk som tar Flomax.

Seksuelle bivirkninger av prostata kirurgi

Menn opplever en forstørret prostata eller kreft ofte får prostata kirurgi som en av sine medisinske behandlingstilbud. Mange menn har seksuelle bivirkninger fra prostatakirurgi. Noen bivirkninger reflektere den mentale tilstanden til pasienten, mens andre er alvorlige og kan kreve medisinsk intervensjon.

Psykologiske problemer

The American Cancer Society rapporterer psykiske problemer, inkludert følelser av seksuell utilstrekkelighet og depresjon, som gjør en mann skeptisk til intimitet med partneren sin er mulig.

Erektil dysfunksjon

The Prostate Cancer Foundation sier at erektil dysfunksjon er en vanlig seksuelle bivirkninger av prostata kirurgi hvorvidt nerver og blodårer ble spart. Mange menn gjenvinne funksjon etter et par måneder, mens andre trenger behandlinger for erektil dysfunksjon.

Infertilitet

US National Library of Medicine sier at infertilitet kan oppstå på grunn av traumer knyttet til den kirurgiske prosedyren. Andre sædblærene er også fjernet sammen med prostata som påvirker fruktbarheten.

Feromoner

En vanlig seksuell bivirkning er for tidlig utløsning. For tidlig utløsning oppstår når sæden er utgitt før en mann når sitt klimaks.

Smerte

Mange menn føler genital smerter under sex; Dette skjer fordi den utvikler penis under smertefulle ereksjon kurver eller på grunn av arr på innsiden av penis.

Retrograd ejakulasjon

Retrograd utløsning er en sjelden seksuell bivirkning, og er relativt ufarlig. Denne tilstanden oppstår når sæden kommer inn i blæren i stedet for urinrøret, blander seg med urin, og kommer ut av kroppen ved vannlating.

Seksuelle bivirkninger av phentermine

Phentermine er et vekttap stoffet som er foreskrevet i flere tiår. Det ble populært på 1990-tallet som "Phen-Phen" (når den kombineres med Pondemin, ikke lenger på markedet). Phentermine omdreininger stoffskiftet på en måte som gjør det mulig for noen å ønsker å spise mindre. Det er også en symphatomimetic stoffet som gjør kroppen følelse i "fight or flight" -modus. Det er ikke det at du føler deg full med Phentermine; det er mer som du er for energi for å være sulten. Som mange vekttap sentralstimulerende midler, har det noen bivirkninger - seksuelle bivirkninger blir bare en. Du kan slutte å bruke Phentermine hvis du opplever seksuelle bivirkninger, men de fleste leger sier at de vil avta med fortsatt bruk av stoffet.

Tap av Desire

Noen menn og kvinner rapporterer at de har et tap av seksuell lyst mens du tar Phentermine. Dette antas å være en tendens til at slankepiller har på nervesystemet. Fordi kroppen er turtall for fight or flight gjennom en kjemisk middel, er kroppen din opptatt med å gjøre jobben selv når du er i ro eller avslappende. Og avslapning er veldig viktig for seksuell lyst. Noen tar Phentermine kan finne han har mindre interesse for sex på grunn av dette. Likevel kan vekttap tjene som en oppmuntring og spenning om sex at noen hadde kanskje aldri opplevd før. La stoffet arbeid på din vekt og deretter sjekker din libido. Snakk med legen din hvis problemet vedvarer.

Tap av ereksjon

Menn bruker Phentermine kan oppleve erektil dysfunksjon som en bivirkning. Dette gjelder for menn som opplever dette dysfunksjon med en partner, samt ikke å ha veldig vanlig morgen ereksjon. Erektil dysfunksjon er ikke koblet til ønske på noen måte; det er fysiologisk. Massevis av narkotika eksisterer for å hjelpe til med ED, men snakk med forskrivning lege hvis du har problemer med ereksjon. Mange menn som fortsetter å ta phentermine erfaring en tilbakevending til det som er normalt for dem i et par uker.

Tap av størrelse og dimensjon

Ikke få panikk. Noen menn rapporterer at størrelsen på testiklene og penis avtar litt. Igjen, er det fight or flight instinkt som er skapt kunstig av Phentermine ved roten av årsaken. Denne typen mindre størrelsesreduksjon kan noen ganger gjøre menn slutte å bruke narkotika. Imidlertid er det ansett som midlertidig og alt vil komme tilbake til en normal størrelse når kroppen blir mer vant til stoffet.

Angst

Ingenting er bedre for seksuell stemning og ytelse enn avslapning. Men vekttap narkotika inkludert Phentermine har tendens til å gjøre en person en litt edgy, engstelig og humørsyk. Dette er en annen måte som Phentermine kan påvirke seksuell lyst og seksuell helse. Kroppen din kan justere til stoffet og humørsvingninger, og angst kan avta. Men hvis du befinner deg i en konstant sur stemning og har ingen interesse for ting som sex, bør du kontakte lege.

Phentermine og Sunn Sex

Igjen, er vekttap et stort ego boost og vanligvis gir noen energi og spenning på grunn av endringen i hennes ytre. Dette bidrar til å øke en følelse av selvtillit, og kanskje øke sexlysten. Så hvis du har seksuelle bivirkninger fra Phentermine i begynnelsen, prøv å se om de forsvinner i løpet av få uker. Spis sunt og drikke mye vann for å skylle systemet. Og trening. En komplett og sunt vekttap programmet vil dreie seg om fysisk trening, noe som vil bidra til å fjerne giftstoffer fra reseptbelagte medisiner som du svetter. Dersom bivirkningene ikke avta eller forsvinne, spør legen din for en annen type vekttap narkotika.

Doxycycline Seksuelle bivirkninger

Doxycycline er et antibiotikum som brukes til behandling av bakterielle infeksjoner, inkludert urinveisinfeksjoner, periodontis, akne, kviser, noen luftveisspor infeksjoner, gonoré, syfilis og klamydia. Du bør ikke ta doksycyklin hvis du er gravid, har astma eller er allergisk mot sulfater. Det er noen bivirkninger som kan oppstå mens du tar denne medisinen, inkludert noen relatert til seksuell aktivitet.

Rektal eller genital sår

Doksycyklin kan forårsake sårhet eller hevelse i underlivet eller endetarms områder. Dette er en av de mindre alvorlige mulige bivirkninger av medisinen.

Utflod eller kløe

Utflod eller kløe kan oppstå mens du tar Doxycycline som mulige bivirkninger av medisinen. Disse kan være belastende, men er ikke alvorlig.

Prevensjon

Mens du tar denne medisinen, kan p-piller ikke være så effektiv. Dette er et vanlig problem når man tar alle typer av antibiotika. Andre metoder for prevensjon anbefales.

Vaginal gjær infeksjon

Bruk av doxycycline, som med mange antibiotika, kan resultere i en økning av soppinfeksjoner. Derfor kan det ta denne medisin for en lang tidsperiode resultere i en vaginal gjær (sopp) infeksjon.

Advarsel

Fortell legen din dersom du er allergisk mot denne medisinen, hvis du har nyre-eller leverproblemer, eller hvis du er gravid eller ammende.

Blood Pressure Medisin & Seksuelle bivirkninger hos kvinner

Problemet med høyt blodtrykk (hypertensjon) rammer menn og kvinner. Kontroll av høyt blodtrykk er kritisk i forebygging av en rekke alvorlige helseproblemer. Blodtrykk medisin er foreskrevet regelmessig over et spekter av aldre og fysiske forhold og kan være foreskrevet for folk i relativt ung alder dersom symptomene er anerkjent.

Funksjon

Midler for å kontrollere blodtrykket fokus på funksjonen av hjertet muskler som er involvert i strømmen av blod til og fra hjertet. En kjemisk kalt angiotensin II gjør at musklene i hjertet til kontrakt, som deretter fører til at blodårene til å trekke. Dette øker hastigheten på blodtrykket. Ifølge Omudhome Ogbru, som har en doktorgraden i farmasi, enzymer forårsake dannelsen av angiotensin II og blodtrykk medisin anvender angiotensin omdannelse enzyminhibitorer til å blokkere denne prosessen, for derved å senke blodtrykket.

Hvordan blodtrykk rammer kvinner

Eldre studier indikerte at kvinner var på en mindre risiko for høyt blodtrykk enn menn. Men nyere studier viser at selv om kvinner i premenopausale alder var mindre i fare på grunn av høye nivåer av østrogen som bidrar til å regulere blodtrykket, ikke til hinder for kvinner i alle aldre fra lider av høyt blodtrykk. Hypertensjon effekter hos kvinner er lik de hos menn, men det er andre kroppsfunksjoner som kan bli berørt, inkludert menstruasjon og reproduksjon.

Seksuelle Effects

Den hyppigst rapporterte seksuelle bivirkning av å ta blodtrykk medisin er mangel på smøring i skjeden. Dette kan føre til smerter og kanskje litt følelsesmessig press også. Dette kan i sin tur påvirke en kvinnes ønske om sex, og kan påvirke seksuell opphisselse. I tillegg kan en kvinnes evne til å oppnå orgasme bli hemmet når du tar blodtrykk medisin. Mens årsaken til disse bivirkningene kan karakteriseres som psykologisk i naturen, er deres opprinnelse i redusert nytelse og økt smerte forårsaket av mangel på smøring.

Andre bivirkninger

Mens andre bivirkninger som ikke kanskje nødvendigvis bli vurdert seksuell karakter, kan den samlede effekten på en kvinnes helse og funksjon av kroppen hennes påvirker hennes normale seksuelle lyster og aktiviteter. Noen av de mer ødeleggende bivirkninger for kvinner som tar blodtrykket medisin inkluderer søvnløshet, depresjon og apati. Andre bivirkninger er utslett, hovne ankler, blødende tannkjøtt, urininkontinens og forstoppelse.

Behandlinger

Mens det er fortsatt studier inn i de generelle effektene av blodtrykket hos kvinner, er det ingen nåværende medisinske løsninger på lesse de negative effektene på seksuelle aktiviteter for kvinner som tar blodtrykksmedisin. Det er noen homøopatiske og naturlige tilnærminger til behandling av noen av disse symptomene, selv om disse ikke er anerkjent av noen godkjent medisinsk enhet.

Seksuelle bivirkninger av Seroquel

Seroquel (quetiapin fumarate) er en anti-psykotisk medisin som brukes til behandling av schizofreni og bipolar lidelse. Selv om medisinen ikke kurere sykdommer, hjelper det å kontrollere sine symptomer. Legemidlet er tilgjengelig i tablettform og reduserer effekten av visse kjemikalier i hjernen. Som med mange medisiner, bivirkninger alltid eksistere. En skjult bivirkning av Seroquel er seksuell dysfunksjon (det er teknisk sett ikke en bivirkning, men noen opplever det). Seksuell dysfunksjon påvirker mennesker på ulike måter.

Seksuell dysfunksjon

Tretti til femti prosent av deltakerne i studien studier opplevd seksuell dysfunksjon. Seksuell dysfunksjon omfatter en rekke problemer, særlig mangel på orgasme og impotens. Den seksuell dysfunksjon er forårsaket av en kombinasjon av en kolinerge effekter, adrenerge reseptor blokade og hormonelle effekter.

Orgasmer

Som mange andre anti-psykotiske medisiner, kan Seroquel forsinke og redusere kvaliteten på orgasmer. Rundt 30 til 40 prosent av de som ble testet opplevd en forsinkelse i orgasme. Det er viktig å huske på at orgasmer kan også påvirkes av angst, stress og andre følelsesmessige problemer.

Erektil dysfunksjon

Få menn testet mens du tar stoffet har opplevd erektil dysfunksjon ved bruk av Seroquel. Bare 10 prosent av mennene opplevde impotens.

Sex Drives

Seroquel effekter alle forskjellig, og til tider brukere har opplevd en økning eller reduksjon i deres sexlyst (Iibido). Støtt på tjue prosent prosent av de studerte tilfellene en økning i libido.

Måter å unngå seksuell frustrasjon

Vent å se om det virkelig er et problem. Det er engangs tilfeller der følelsesmessige problemer kan komme i veien for ereksjon, så sørg for at det du opplever er et aktuelt problem.

Prøv å planlegge sex på dager du vet er mer fordelaktig enn andre, eller planlegge din medisin inntak rundt sexlivet.

Bytte til et annet medikament. Andre antipsykotiske meds utgjør ikke så høy risiko for seksuell dysfunksjon.

Uansett hvilke avgjørelser du gjør, må du kontakte legen din dersom du opplever noen problemer. Selv om seksuell dysfunksjon er ikke et børsnotert bivirkning av Seroquel, bør det dokumenteres og / eller behandlet.

Crestor seksuelle bivirkninger

Crestor, også kjent som rosuvastatin, er et statin, en del av en gruppe av legemidler som brukes til å senke kolesterolet. Det kan også redusere oppbygging av plakk i arteriene. Astrazeneca, skaperen av Crestor, erkjenner at bivirkninger av stoffet er hodepine, muskelsmerter, magesmerter, svakhet og kvalme. Brukere har imidlertid rapportert som lider av forskjellige seksuelle problemer som følge av medikamentet.

Tap av libido

Noen brukere har rapportert at deres seksuelle lyst og energi har gått ned etter måneder med å bruke stoffet.

Erektil dysfunksjon

Mann Crestor brukere har rapportert å ha problemer med å opprettholde eller å få ereksjon når du er på stoffet.

Testicular Pain

Brukere av statiner som Crestor har opplevd smerte i testiklene. Dette er typisk følge av andre generelle smerter i kroppen, blant annet i halsen, magen og bekken områder.

Impotens

Mens det har vært få eller ingen direkte koblinger mellom Crestor og impotens, er forskerne splittet om statiner kan forårsake eller faktisk bekjempe impotens.

Advarsel

Crestor har vært knyttet til enda mer alvorlige bivirkninger, inkludert nyreskader, organsvikt, muskeltoksisitet og død. Astrazeneca anbefaler folk med leverproblemer og gravide kvinner ikke tar medisinen. I tillegg anbefaler Food and Drug Administration at asiatiske pasienter spesielt ta lavere doser av Crestor, og at brukere rapporterer til lege umiddelbart hvis de har muskelsmerter og svakhet, mørk urin, kvalme eller oppkast, da disse symptomene kan vise til alvorlig problemer.

Seksuelle bivirkninger av Fluoxetin

Fluoksetin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle alvorlige depressive lidelser. Fluoksetin brukes også til å behandle vilkårene for tvangslidelser, angst og panikklidelser og for behandling av bulimi. Fluoksetin er en beroligende og er forbundet med en rekke bivirkninger, inkludert seksuelle problemer som impotens, manglende evne til å oppnå klimaks, og mangel på interesse i seksuell aktivitet. Snakk med legen din om eventuelle bivirkninger du opplever som et resultat av å ta Fluoxetin.

Seksuell bivirkning

Fluoksetin bruk er forbundet med mangel på interesse i seksuell aktivitet. Heldigvis er mangel på interesse i seksuell aktivitet ikke en alvorlig bivirkning og krever ikke øyeblikkelig legehjelp. Det er viktig at du diskuterer denne reaksjonen med legen din.

Seksuell ytelse

Fluoksetin er i tillegg tilknyttet en annen bivirkning - problemer med seksuell ytelse. Fluoksetin kan føre til en manglende evne til å oppnå eller opprettholde en ereksjon, eller det kan føre til at brukeren skal ha vansker med å oppnå klimaks.

Alvorlige bivirkninger

Fluoksetin kan være assosiert med livstruende bivirkninger. Alvorlige Fluoxetin reaksjoner inkluderer hudutslett, elveblest, pustevansker, hevelse i ansiktet (lepper, tunge, hals eller nakke). Andre alvorlige reaksjoner inkluderer humørsvingninger, angst, panikkanfall, søvnvansker, irritabilitet, agitasjon, aggressiv eller rastløs atferd, hyperaktivitet (både psykiske og fysiske), dypere depressive symptomer, eller tanker om å skade deg selv, selvmord eller å skade andre.

Moderate bivirkninger

I tillegg til mangel på seksuell interesse, impotens eller en manglende evne til å oppnå orgasme, andre bivirkninger av fluoksetin inkludere blemmer eller flassende hud utslett, stive muskler, feber, svette, rask puls, kvalme eller oppkast, diaré, tap av matlyst, hodepine, konsentrasjonsvansker, slapphet eller forvirret, hallusinerende, besvimelse, beslag eller kramper.

Mindre alvorlige bivirkninger

Mindre alvorlige bivirkninger av fluoksetin inkluderer forkjølelsesliknende symptomer som nysing, tett eller rennende nese, sår hals, følelsen døsig eller svimmel, nervøsitet, følelsen mildt kvalm, urolig mage eller følelsen forstoppet, økt appetitt, varierende vekt (gevinst eller tap ), og søvnvansker.

Seksuelle bivirkninger av en delvis hysterektomi

Når en kvinne blir informert av sin lege om de mulige komplikasjoner av en delvis hysterektomi, bør konsekvensene det kan ha på hennes sexliv inkluderes. Dessverre, dette er ikke alltid tilfelle, som leger kan fokusere på å advare pasienter for å se etter tegn på blødning eller infeksjon som de gjenopprette. Pasienter kan ikke engang klar over at seksuelle problemer som oppstår etter at operasjonen er knyttet til operasjonen.

Desire

En kvinnes libido kan sterkt redusere til det punktet hvor hun ikke lenger ønsker sex i det hele tatt.

Opphisselse

Hunner kanskje merke til at deres nivå av opphisselse når de engasjere seg i seksuell aktivitet er mye mindre intens enn før operasjonen.

Orgasme

Manglende evne til orgasme eller mindre tilfredsstillende orgasme har blitt rapportert, på grunn av den resterende del av livmoren (eller total mangel på uterus) ikke lenger være i stand til å trekke seg sammen, eller på grunn av livmorhalsen blir fjernet.

Smertefulle samleier

Hvis en del av vagina ble fjernet under hysterektomi, kan samleie bli smertefullt.

Vaginal Tørrhet

Når en av eggstokkene er tatt ut, kan reduksjonen i østrogen forårsake vaginal tørrhet.

Selvbilde

En kvinne kan føle seg mindre feminin eller at hun ikke lenger er ønskelig fordi hun ikke kan bli gravid, som noen anser det ultimate tegnet på kvinnelighet.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Lupron injeksjoner for prostatakreft

Lupron er en injeksjon hormonbehandling brukes til behandling av prostatakreft. Når medikamentet blir administrert regelmessig, virker den med hypofysen for å stoppe produksjon av leutinizing hormon som stimulerer testiklene til å fortsette å frigjøre testosteron. Det synker dramatisk nivåene av testosteron hos menn kastrering nivåer. Mens mangel på testosteron kan ha en positiv effekt på å stoppe prostatakreft, kan Lupron injeksjoner har noen ubehagelige bivirkninger.

Første symptomene

Etter Lupron injeksjon, vil pasientene ofte opplever rødhet, hevelse, svie eller kløe på injeksjonsstedet. Dette bør ikke vare mer enn et par dager. Som Lupron virker ved å endre hormonnivåene i kroppen, kan det gi en rekke umiddelbare symptomer. Den vanligste av disse er hetetokter, tilsvarende de som oppleves av menopausale kvinner. Skjelettsmerter og problemer med vannlating er også ofte oppleves i begynnelsen av Lupron behandling. Bryst smerte og opphovning er også mulig.

Seksuelle bivirkninger

Siden Lupron er en hormonbehandling som reduserer testosteron, kan det ha en dramatisk effekt på en manns seksualitet. Testiklene kan reduseres i størrelse. Mange menn vil også oppleve en redusert libido, eller mangel på seksuell lyst. Uten riktig nivå av testosteron i kroppen, er impotens en mulig bivirkning av Lupron behandling.

Andre problemer

Bivirkninger fra Lupron injeksjoner som ikke er så vanlig inkluderer gastrointestinale symptomer som forstoppelse, kvalme eller oppkast. Hodepine og søvnløshet er også rapportert. Hyppig vannlating og infeksjoner samt hevelse i hender og føtter er mulig, men ikke vanlig. Hos noen pasienter endringer i humør og til og med depresjon har fulgt Lupron injeksjoner. Disse symptomene bør rapporteres til lege.

Livstruende reaksjoner

Mens sjeldne, har visse livstruende reaksjoner blitt opplevde under Lupron behandling for prostatakreft. De omfatter endringer i blodtrykk og hjerterytme. Hjertesvikt og blodpropp har blitt rapportert av et lite antall Lupron pasienter og kan eller ikke kan være direkte knyttet til stoffet. Allergiske reaksjoner er også mulig med en hvilken som helst medisinering. Noen tar Lupron og opplever noen alvorlige reaksjoner bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Forebygging

Det er mulig å lette noen av bivirkningene av Lupron injeksjoner for prostatakreft. Pass på at den forskrivende lege er klar over eventuelle andre medisiner (over-the-counter og reseptbelagte) tatt. Aspirin produkter kan øke risikoen for bivirkninger. Det er også en god idé å unngå eksponering for sol og slitasje sunblock når du tar Lupron. Unngå alkohol og spise riktig kan hjelpe med noen av bivirkningene, som kan få tilstrekkelig hvile.

Betraktninger

Ikke alle som gjennomgår Lupron injeksjoner for prostatakreft vil ha bivirkninger. Mange av symptomene som er produsert av medikamentet vil avta over tid og kan forsvinne fullstendig når behandlingen er avsluttet. Det er også mulig å justere dose og hyppigheten av injeksjoner for å lette problemer. Lupron har vist seg å være effektiv i behandling av kreft. De fordeler og risikoer ved Lupron injeksjoner bør veies ved lege og pasient.