Digidexo.com

Hvordan å svømme for vekttap

Hvordan å svømme for vekttap


Svømming er en populær mosjonsaktiviteter som kan brukes for vekttap og for å forbedre din generelle form. Svømming meste bruker overkroppen, men gir også en stor lav-effekt trening for hjertet, ben og lunger. Enten du er ny på svømming eller gjør det daglig, kan du gjøre svømming del av din vekt-tap programmet. Nøkkelen er å svømme kraftig nok og lenge nok til å brenne kalorier er nødvendig for å slippe pounds.

Hvordan å svømme for vekttap

•  Start sakte. Hvis du er ny til å svømme for vekttap, start med 10 til 20 minutters økter for tre dager i uken. Gradvis bygge opp til 30-til 45-minutters økter i fem til syv dager i uken. Ved å gradvis øke tiden, hindrer du skader og overanstrengelse. Sett realistiske mål. Vurdere hvor mye vekt du vil miste, og tidsrammen du ønsker å miste vekt i.

Kontroller at du svømmer og ikke spille i vannet. Hvis du får i bassenget, flyter rundt, gjøre noen håndstående og doggy-paddle for noen få minutter er du ikke sannsynlig å miste noen vekt. Utføre freestyle, bryst, rygg og andre foretrukne slag for en konsekvent periode.

Bruk variasjon når du svømmer for å miste mer vekt. Ifølge shapefit.com, kan tregere svømming gjøres over 45-minutters økter, og vil brenne kroppsfett, mens høy intensitet, rask svømming i 20 til 30 minutter vil forbrenne masse kalorier og øke stoffskiftet.

Hint

  • Bruk en neseklype hvis du ikke er komfortabel med å holde pusten. Unngå overspising etter bading. Ifølge epigee.org, kan være i kaldt vann øke appetitten. Hold frukt i nærheten for en post-svømmetur snack. Spise for å støtte dine nye svømme vekttap innsats. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier gjennom svømming enn du forbruker i kostholdet ditt. Bruk vekttrening i tandem med din svømming økter for vekttap. Vekttrening øker stoffskiftet å hjelpe deg å forbrenne mer kalorier, styrker muskler og vil forbedre din svømming. Fullstendig opplæring på de store musklene grupper (skuldre, bryst, armer, rygg, ben) to ganger i uken.
  • Snakk med legen din før du starter en ny vekttap eller fitness program.