Digidexo.com

Hvordan velge Thyroid Supplements

Hvordan velge Thyroid Supplements


Mer enn halvparten av befolkningen lider av skjoldbrusk problemer som kan knyttes til stress, alkoholforbruk, vekt og enda miljøet. Et økende antall av disse lider er å snu til kosttilskudd for å hjelpe regulere deres tilstand. Her er noen enkle retningslinjer å følge når du velger en skjoldbrusk supplement.

Hvordan velge Thyroid Supplements

•  Finn ut om naturlige kosttilskudd tilby de samme fordelene og resultater som reseptbelagte skjoldbrusk medisinering. Nettsteder som thyroid-supplement.com, tilbyr vurderinger av mange av de naturlige alternativer.

Ta kontakt med legen din før du tar thyroid kosttilskudd. Spør om de vil negativt påvirke eventuelle medisiner du bruker eller eksisterende helsemessige bekymringer og hva de mulige bivirkningene er.

Bestem deg vannløselig eller oljebaserte vitaminer. Vannløselige kosttilskudd er absorberes raskt, men kan spyles fra kroppen like raskt via svette og / eller urin.

Kontroller at dosen du tar er tilstrekkelig drar skjoldbruskkjertelen. Olje-baserte kosttilskudd også absorberes raskt. men kan stige til giftige nivåer når kroppen beholder skjoldbrusk supplement.

Les etiketten for å være sikker på at du tar riktig dosering. Aldri overstige den anbefalte mengden, selv om du går glipp av en dose.

Besøk din lokale helsekost butikken for å få en første hånd titt på de ulike skjoldbrusk kosttilskudd tilgjengelig. Dra nytte av de ansattes kompetanse hvis du har spørsmål om produktene.

Kjøp din skjoldbrusk kosttilskudd over internett, på en helsekostbutikk eller ditt lokale apotek.

Hint

  • Vet om skjoldbruskkjertelen kosttilskudd du bruker er å bli tatt med mat eller på tom mage.
  • Noen kosttilskudd krever kjøling.