Digidexo.com

Deler av en Digital Blood Pressure Monitor

Deler av en Digital Blood Pressure Monitor


Den digitale blodtrykksmåleren har flere deler, inkludert skjermenheten, mansjetten og luftslangen. Et individ vil trolig kjøpe en digital blodtrykksmåler fordi hans lege har diagnostisert ham med høyt blodtrykk.

The Unit

Hovedenheten viser den digitale informasjonen. Det har også en innstilling knappen for dato og klokkeslett. Det har av og på knapp; Denne knappen brukes for å starte målingen også. Enheten har en bruker-ID-knapp, hvis du er i stand til å bruke den til mer enn én person. Mesteparten av tiden, kan enheten bare brukes for to personer. Minne knappen er nyttig for å gå tilbake og spore blodtrykket over en viss tidsperiode.

Lens Display

Enheten displayet viser systoliske blodtrykk, som er den øverste rekke; den nederste rekke viser diastolisk blodtrykk. Din lege vil gi et mål mål for deg på begge disse målingene, som folks mål kan variere. Displayet viser pulsen også. De fleste digitale enheter viser dato / klokkeslett og et minne symbol, og gi et symbol for uregelmessig hjerterytme. Hvis en uregelmessig hjerterytme viser, rapportere dette til legen din så snart som mulig.

Air Tube og Plug

Komponentene har også luftplugg og luftrøret. Luften Pluggen må settes inn i enheten til "luft opp" blodtrykksmansjett. Denne luftrøret og plug er laget av en svart eller grå holdbar stykke gummi slangen. Luftrøret er forbundet med luft trykkmansjetten.

Blodtrykksmansjett

Den mansjetten er den del som gjør at selve målingen av blodtrykket. Mansjetten har piler som viser hvordan det skal justeres til armen. Mansjetten har også borrelås for å stramme den til armen. Det må ikke strammes for stramt, fordi det kan føre til en misread på enheten. Disse målingene er vist på den digitale enheten.

Andre komponenter

De fleste enhetene har også en AC-adapter og sikkerhetskopiere batterier, som holder den lagrede informasjon fra å bli tapt.