Digidexo.com

høyt blodsukker vekttap

Adrenal Fatigue

Adrenal Fatigue


Binyrene, som ligger i magen over nyrene, regulere stress i menneskekroppen. Når kroppen støter en nødssituasjon, binyrene frigjøre hormoner, slik som adrenalin, som gjør kroppen til å reagere tilsvarende. Du har kanskje møtt denne reaksjonen, som kalles "fight or flight" respons, hvis du har støtt på fare, frykt eller sjokk. Binyretretthet er den kontroversielle ideen om at binyrene kan bli slitt ut, noe som skaper sykdom, hvis kontinuerlig over stimulert.

Funksjoner

Tilhengere av "binyretretthet" teorien holder at binyrene kan være over arbeidet i noen individer, og derfor bli "trøtt" og ute av stand til å produsere nok hormoner. Dette kan føre til lave hormonnivåer som klinisk testing er ikke sensitive nok til å identifisere. Disse symptomene er ekstrem utmattelse som ikke lindres av søvn, cravings for salt eller søt mat, økt energi etter 18:00 og depresjon.

Identifikasjon

Binyretretthet anses som "subklinisk", det vil si ikke oppdages av blodprøver for å måle binyrefunksjon. Dette er et syndrom, sier talsmenn, som i øyeblikket ikke anerkjent av tradisjonell medisin. Som en konsekvens er det ingen aksepterte retningslinjer for å diagnostisere adrenal tretthet. Identifikasjon av syndromet er basert på symptomene.

Betraktninger

Binyreinsuffisiens er en akseptert klinisk diagnose som er gjort basert på binyrene funksjonstester. Binyretretthet anses av noen å være en mildere form for binyreinsuffisiens og er derfor antatt å bli ignorert av mange klinikere. Personer med binyreinsuffisiens lider av lavt blodsukker, vekttap, svimmelhet, muskelsmerter og tretthet.

Forebygging / løsning

Personer mistenkt for å ha binyretretthet rådes til å gjøre endringer i kostholdet og livsstilen for å bekjempe syndromet. En reduksjon i inntaket av enkle karbohydrater, er elimineringen av alkohol i dietten og reduksjon av stress alt foreslått å forbedre adrenal funksjon. De fleste naturlig helse utøvere anbefaler også en rekke urter, tilskudd og / eller vitaminer for å bekjempe sykdommen, selv om noen utøvere er enige om type eller mengde kosttilskudd som bør tas.

Expert Insight

Forskning utført på pasienter med primær fibromyalgi har funnet at de med fibromyalgi har også lavere fungerende binyrene et stort flertall av tiden. Denne forskningen tyder på at enkeltpersoner blir behandlet av alternative utøvere for binyretretthet faktisk kan ha fibromyalgi, en sykdom som ofte er vanskelig å diagnostisere. Forskning på sammenhengen mellom adrenal funksjon og sykdommer som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom pågår.

Hvordan behandle Midlertidig Sekundær binyreinsuffisiens

Binyreinsuffisiens er en tilstand der binyrene, som er et par kjertler over nyrene, slutte å produsere nok hormoner. Dette kan føre til lavt blodsukker, vekttap, dehydrering, og, i noen tilfeller, en nødsituasjon tilstand kjent som adrenal krise. Sekundær binyrebarkinsuffisiens skjer når det er et problem med hypofysen, som produserer et hormon som stimulerer binyrene. Disse typer problemer kan være forbigående og forsvinne når den underliggende tilstanden har blitt behandlet.

Hvordan behandle Midlertidig Sekundær binyreinsuffisiens

•  Bestem årsaken. Midlertidig sekundær binyrebarkinsuffisiens kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet noen medisiner, immunsystem reaksjoner, eller andre forhold (for eksempel Sheehan syndrom). Ved behandling av midlertidig sekundær adrenal insuffisiens, er det viktig å være klar over den underliggende årsaken og for å overvåke det også.

Skru glukokortikoider. Den vanligste måte å behandle dette med administrering av hydrokortison (også kjent som Cortef), enten oralt eller via en IV.

Sett andre hypofysehormonene. Fordi sekundær adrenal insuffisiens kan også føre til unormalt lave nivåer av andre hormoner fra hypofysen. Disse hormonene kan også må byttes.

Vær påpasselig for en binyrebarksvikt. Binyrebarksvikt oppstår når nivåene av adrenalin hormoner bli faretruende lav, noe som kan føre til sjokk og veldig lavt blodtrykk. Dette kan oppstå tidlig i løpet av sykdommen eller når behandlinger blir justert.

Monitor nivåer av kortisol og andre adrenalin hormoner. Dette er spesielt viktig med temporær adrenal insuffisiens, som mengden av hydrokortison kan være nødvendig å justere eller til og med elimineres som den underliggende tilstand forbedres.

Hvordan vite om du har høyt blodsukker

Har du tisser ofte, har overdreven tørst eller uforklarlig vekttap? Hvis du opplever noen av disse symptomene, eller du er bekymret for blodsukkeret, kan du teste blodsukkeret hjemme ved hjelp av en glukosemåler, eller ved å besøke legen din for en blodsukkermåling. Testing blodsukkeret hjemme med en glukosemåler er raskt og enkelt, og gir resultater i løpet av sekunder.

Hvordan vite om du har høyt blodsukker

•  Vask hendene grundig med såpe og vann, og tørk dem med et rent, tørt håndkle. Dette sikrer at det ikke er noe på hendene som kan forurense blodsukker test.

Velg en ny lancette og ta den ut av emballasjen. Sett lancette inn blodprøvetakeren.

Kontroller teststrimler for å være sikker på at de er innenfor sin utløpsdato. Fjern en stripe og sette det inn i glucometer med blodprøvetaking enden vendt ut.

Velg en testside og rengjør den grundig med en alkoholserviett. La alkohol tørke grundig før testing.

Plasser blodprøvetakeren på testing nettstedet og utslipp enheten. Plasser blodprøvetakeren til side.

6 Vent en liten dråpe blod å strømme fra testområdet. Du må kanskje massere området litt for å oppmuntre blodstrøm.

•  Plasser blodprøvetaking enden av strimmelen på testområdet og la den absorbere nødvendig blodprøve for testing. De fleste meter piper når de har samlet nok av en prøve for testing.

Sjekk din målerens skjerm for et resultat. De fleste glucometers nå gi en lesning i løpet av sekunder. En fastende blodsukker lesing over 100 regnes som en høy lesing, og en fastende blodsukkerverdi over 125 kan være en indikator på diabetes. Hvis du tester etter et måltid, snakk med legen din for å finne et mål blodsukker lesing for å hjelpe deg å identifisere hvis blodsukkeret er høyt.

Hint

  • Hvis du mener at du har høyt blodsukker, eller blodsukker resultatene er i høy området, bør du rådføre deg med lege for behandling anbefalinger eller ytterligere testing.

Hva er årsakene og symptomer på lavt blodsukker?

Lavt blodsukker er referert til av leger som hypoglykemi, som er en treatable tilstand hvis du nøye administrere maten du spiser og når du spiser dem. Symptomene på lavt blodsukker kan utvikle seg raskt uten forvarsel, og kan være forårsaket av kosthold og visse medisinske tilstander. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og American Diabetes Association om symptomer og årsaker til lavt blodsukker.

Nevrologiske symptomer

Hvis blodsukkeret blir for lavt, kan du oppleve nevrologiske symptomer som forvirring, angst, uvanlig oppførsel, dobbel eller tåkesyn og beslag.

Hjerte Symptomer

Lavt blodsukker kan føre til at du har en rask hjerterytme, lavt blodtrykk eller tap av bevissthet om blodsukkeret holder seg lav for lenge.

Økt appetitt

Appetitten og tørst kan øke når blodsukkeret blir lavt, og du kan kreve godteri, frukt og brød eller pasta, som er mat med store mengder sukker.

Medisiner

Medisiner som stort gjør av insulin, metformin, og kinin kan føre til lavt blodsukker.

Alkohol

Hvis du drikker alkohol på tom mage, kan blodsukkeret holde seg lav på grunn av virkningene av alkohol på leveren din evne til å frigjøre glukose (sukker).

Fordøyelsessykdommer

Forstyrrelser i fordøyelsessystemet, inkludert bukspyttkjertelen svulster, toksisk hepatitt, nyresykdom, feilernæring og komplikasjoner fra vekttap surgeries kan føre til lavt blodsukker.

Hormon Disorders

Hvis du har forstyrrelser i hypofysen, binyrene eller skjoldbruskkjertelen, kan du ha hormonmangler som forårsaker lavt blodsukker.

Polycystisk ovariesyndrom og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, rammer omtrent én av ti kvinner i USA denne tilstanden har mange symptomer, inkludert vektøkning, insulinresistens, og problemer med vekttap. En kvinne med PCOS kan ha behov for å gjøre endringer i livsstil, inkludert diett og trening før hun er i stand til å kunne gå ned i vekt.

Testing

En av testene som en lege kan utføre i diagnostisering PCOS er en glukosetoleransetest. Denne blodprøve bestemmer effekten av mat på blodsukker og kan føre til diagnostisering av insulinresistens.

Insulinresistens

I likhet med diabetes, kvinner med PCOS viser ofte insulinresistens. Denne tilstand fører til en over respons på insulin, påvirker blodsukkeret når maten er fortært, og forårsaker den til å bli lagret som fett.

Diet

Spise mat med en lav gastrisk indeks motvirker insulinresistens i kroppen og gir en mindre virkning på blodsukkeret. Matvarer med lav mage indeksen inkluderer hele korn, grønne grønnsaker og magre proteiner som kylling, biff og fisk.

Medisinering

Medisiner som metformin (Glucophage) kan brukes for å redusere kroppens insulinrespons. Denne medisinen brukes for diabetikere og øker følsomhet for insulin, noe som kan redusere insulinproduksjon.

Trening

Når det kombineres med endringer i kostholdet og medisiner, blir treningen mer effektiv. Bruken av kombinerte kardiovaskulær trening og vekt trening bygger muskelmasse, som deretter hjelper kroppen prosessen lagrede energien mer effektivt. Sluttresultatet er større vekttap.

Vekttap Fordeler Eating Flere små måltider

Det er stor debatt innenfor vekttap samfunnet om vekttap fordelene ved å spise flere små måltider. Ved å spise små måltider hver 3 time, unngår en dieter overspising i løpet av de tre "vanlig størrelse" måltider. På den annen side, å velge å spise flere små måltider hver dag krever en stor mengde av selvkontroll. Velge å kontrollere kaloriinntaket må planlegges nøye med hjelp av legen din eller en pålitelig kilde til informasjon. Balansering næringsstoffer og kalorier hjelper deg med å holde styrken oppe og beholde god helse samtidig miste vekt.

Grunnleggende om Vekttap

Det er verdifulle fordeler med å spise flere små måltider hver dag. Økt metabolisme, økt energi og sprer seg ut kalorier i løpet av dagen kan dra en engasjert dieter. Det er imidlertid et grunnleggende forutsetningen for vekttap som aldri endres uavhengig av dietten. For å gå ned i vekt, må en person spiser færre kalorier enn det som er brent hver dag. Gradvis oppbygging av kroppen med hyppig trening og mye vann vil hjelpe. Forbruker mer hyppige måltider med en metodisk plan for å hindre overspising kan hjelpe deg å føle deg bedre i løpet av dagen og øke bevisstheten om riktig kosthold og ernæring. Vekttap med noen dieting plan bør alltid innlemme rikelig med vann, samt regelmessig mosjon.

Metabolisme

Den opprinnelige tankegangen var at hyppigere spise styrket metabolismen ved å tilby en energikilde med jevne mellomrom i løpet av dagen. Hoppe over et måltid sender kroppen inn i en bevaring modus som bremser ned brenne overflødig fett lagrer i kroppen. En hyppig energikilde (i form av flere små måltider) krever kroppen til å ruse opp til å behandle matvarer ved hjelp av en prosess som kalles den termiske effekten av mat. Den termiske effekten av mat refererer til kroppens forbruk av energi for å tygge, svelge og behandle matvarer. Proteiner krever mest arbeide for å bryte ned og brenne fett minst mulig energi. Kroppens prosesser er holdt på et mer rett kjøl, uten blodsukker pigger forbundet med sult. Denne balansen utjevner legemet og tillater konsistent effektiv funksjon for alt, inkludert metabolisme.

Meal Frequency

Ved å velge å være mellom fem og seks mindre måltider hver dag, du lærer kroppen din å aldri være sulten. Du vil ikke ha blodsukkersvingninger forårsaket av sult, eller vil du oppleve cravings som kan avspore selv den mest nøye planlagt kosthold. Å spise mer hyppige måltider også mellomrom ut kaloriinntaket i løpet av dagen. Å spise hyppigere måltider krever mer disiplin enn forbruk tre faste måltider hver dag. Du må nøye kontrollere deler for å unngå overspising og plass måltid inntak med jevne mellomrom i løpet av dagen for å unngå småspising. Enkelte individer finner at bruk av mindre tallerkener og holde en konsis matdagbok hjelper overvåke mat spist hele dagen.

Porsjonskontroll og balansert kosthold

Vekttap med noen slanking eller plan vil aldri skje uten porsjonskontroll. Overspising på tre måltider hver dag plasserer ofte folk i obese kategorien. Overspising fem på seks måltider vil skape en dieter verste mareritt. Ditt mål er å splitte kaloriforbruket jevnt utover dagen. Måltidene bør være godt gjennomtenkt og balansert med tilstrekkelige mengder næringsstoffer. Kaste ut brus og chips. Ta med en blanding av proteiner, karbohydrater og fett til hvert måltid. For eksempel, i stedet for å konsumere en hel kalkun sandwich på hvete til lunsj, bare spise halvparten, og inkluderer en favoritt frukt. Lagre den andre halvparten av sandwich for din neste måltid tre timer senere, som omfatter en annen snack-type mat med dette måltidet. Noen gode valg er cottage cheese, eplemos eller noen crunchy grønnsaker som gulrøtter og selleri.

Snacks

Velger å konsumere tre store måltider om dagen til fordel for hyppigere mindre måltider eliminerer ikke behovet for snacks. Snacks har en annen betydning ved hjelp av dette måltidet plan. Snacks bør til slutt være en sunn kombinasjon av frukt, grønnsaker og helkorn. Snacks er ikke ett enkelt element ved å spise mindre måltider. I stedet bør en snack være en kombinasjon av 02:58 sunn mat i moderate porsjoner som vil fylle opp for de neste tre timene. For eksempel kan en sunn snack inkluderer en bolle med havregryn og et eple. Pair sunne matvarer som hel-hvete knekkebrød med eplemos, og frukt og grønnsaker med nøtter og frø for proteiner.

Ikke reseptbelagte vekttap narkotika

Ikke reseptbelagte vekttap narkotika


Vekttap industrien genererer millioner av dollar i året gjennom salg av slankepiller og kosttilskudd. For forbrukerne vanligvis viser det seg å være en forvirrende søken etter en pille som virker. Når det gjelder ikke-reseptbelagte vekttap narkotika, er det fem grunnleggende kategorier for å vurdere, og som forbrukere kan velge.

Alli

Alli er den eneste ikke-reseptbelagte vekttap narkotika godkjent av FDA. En mildere versjon av Xenical, en reseptbelagte medikamenter, Alli virker ved å blokkere en del av fettet som forbrukes fra kosten fra å bli absorbert av tarmen. Mens Alli bør brukes sammen med en fornuftig diett lav på fett og et treningsprogram, det største trekkplasteret av p-piller er at den fungerer selv om ingen andre endringer blir introdusert til livsstil. Alli har noen store ulemper, som fettet blir blokkert vil passere gjennom tarmen ufordøyd og kan føre til fet småblødninger, gass, diaré, kramper og løs avføring.

Fat brennere

Fett brennere som eple cider eddik, DHEA og pyruvat er påstått å føre til at kroppen til å brenne fett i en akselererende hastighet. Fat brennere er ofte kombinert med stoffskifte busters å skape mer effektive slankepiller. De er ment å brukes sammen med en redusert calorie diett og et treningsprogram og vanligvis ikke fungerer like godt når det brukes alene. Legemidler som regulerer blod sukker også føre til redusert kroppsfett, så høyt blodsukker øker produksjonen av insulin, som i sin tur fører til fett til å akkumulere. Blodsukker regulatorer inkluderer krom og glucomannan.

Appetittdempende

Appetittdempende gjøre akkurat hva navnet antyder. De ofte ikke krever dieter til å følge hvilken som helst type av spesiell diett, som de er ment å forårsake en reduksjon i mengden du spiser, istedenfor å tvinge å eliminere spesifikke matvarer. Appetittdempende vanligvis inneholder store mengder fiber, som gir en følelse av metthet. Andre appetittdempende stimulere produksjonen av ATP i hjernen, som i sin tur avdelinger av sult. Eksempler på appetittdempende midler i markedet inkluderer hoodia, grønn te, tang og kitosan (også markedsført som en feit blocker og et naturlig alternativ til Alli).

Konjugert linolsyre (CLA)

CLA er en komponent i fettforbrenningen piller (også solgt alene som et supplement) som reduserer kroppsfett samtidig som du hjelper kroppen få muskler lettere. Dette kan påvirke den totale kroppssammensetning, men vanligvis ikke redusere kroppsvekt, med mindre det brukes sammen med en lav-fett, lav-kalori diett og et treningsprogram. CLA kan forårsake en rekke gastrointestinale problemer, inkludert diaré, kramper og fordøyelsesbesvær.

Metabolisme Busters

Bitter appelsin, guarana og Yerba Mate er alle metabolisme busters eller thermogenic piller. De forårsaker vekttap ved å øke hastigheten og intensiteten som kroppen din forbrenner fett. Ephedra, som ble forbudt i USA på grunn av alvorlige bivirkninger, var også i denne gruppen av narkotika. Stoffskifte busters er mer effektive når de brukes sammen med et treningsprogram, og er et godt alternativ for folk med lav utholdenhet som har en hard tid å holde aktiv. Hovedproblemet med disse pillene er at de inneholder høye konsentrasjoner av koffein eller sentralstimulerende midler som kan forårsake rask hjerterytme, brystsmerter, pustevansker og allergiske reaksjoner. Personer med høyt blodtrykk eller hjertelidelser bør unngå metabolisme buster narkotika.

Vekttap Secrets for kvinner

Kvinner ofte sliter med å miste vekt og holde den av. Som kvinner alder, metabolisme naturlig bremser og muskelmasse er vanskeligere å opprettholde. Begge disse faktorene gjør vekttap og vedlikehold vanskeligere. Det er flere strategier som kan følges for å miste vekt og holde den av.

Diet

Alt du spiser gjør opp din diett, så teknisk sett alle er på en diett hele tiden. Mange kvinner har problemer med å miste vekt og holde den av fordi de prøver å gå "på" en diett for en periode og deretter gå tilbake til sine gamle matvaner. Dette fører til problemer på flere nivåer. Det fører kvinner til å besette over maten de spiser, og det fører til en rebound vektøkning når de går av en diett. Sitt stoffskifte svinger avhengig av nåværende kosthold, noe som kan resultere i skuffelse når stoffskiftet tilpasser seg bundne kalorier. Lære å ha en sunn diett hele tiden er viktig.

Protein tar lengre tid å fordøye og bidrar til å bygge muskelmasse, som brenner mer kalorier, så prøv å ha noen magre proteiner til hvert måltid. Drikk minst 64 gram vann om dagen, noe som er 2 liter. Bare ved å drikke så mye vann hver dag vil du brenne en ekstra 70 til 80 kalorier i tillegg til å holde hydrert. En annen enkel kalori brenner er grønn te; ta et supplement eller drikke seks til åtte glass om dagen brenner om lag 60 kalorier på grunn av metabolsk boost det skaper.

Mange kvinner gjør den feilen å drastisk kutte kalorier, noe som alltid feiler. Når du kutte kalorier til 1200 eller mindre om dagen, bremser stoffskiftet kroppen til å henge på ressurser. Det oppfører seg som om det er sultne og prøver å beskytte deg ved å senke energibehovet. Så når du går tilbake til et normalt kalori utvalg, det tar en stund for kroppen å justere tilbake til et normalt stoffskifte. Dette fører uansett vekt du mistet å komme tilbake raskt, muligens med noen ekstra pounds også.

I tillegg til kosthold, mosjon er den beste måten å gå ned i vekt. Ved å legge til moderat kardiovaskulær trening, som gåing eller løping, og vekt eller styrketrening, vil du gå ned i vekt raskere og være mer sannsynlig å holde den av.

Journalføring

Kvinner som holder en matdagbok er mer sannsynlig til å feste med sunn mat valg. For eksempel, hvis du er helt ærlig med deg selv og skrive ned alt du spiser, vil du se mange tomme kalorier som du sannsynligvis ikke var klar over at du skulle spise. Dessuten kan en journal identifisere tider av dagen som du er mer sannsynlig å binge eller gjøre dårlige valg.
Med å peke ut disse vanskelige tider kan du se om det er grunner til at du har gjort dårlige valg. Stress og lavt blodsukker kan både føre til sult som er vanskelig å ignorere. Lage strategier for å sikre at du ikke vil spise en candy bar eller chips i løpet av disse svake øyeblikk.

Sunn snacks

En av måtene du kan unngå gumlet på junk food er ved å ha sunn snacks på hånden. Du kan skli en liten sandwich bag inn i din veske eller gym bag eller bære pre-pakket protein snacks å jobbe med deg eller å holde i bilen.
Frisk frukt eller skiver grønnsaker er gode valg. Trail mix eller en protein bar er gode valg også, men vær klar over kaloriinnholdet i disse elementene. Noen protein barer har mer enn 20 eller flere gram sukker, noe som gjør dem til et bedre valg for en post-workout snack enn en middels dag snack. Snacking mellom måltidene kan holde deg fra å få sulten og overspising ved neste måltid. Bare sørg for at du ikke spiser mer enn 200 til 300 kalorier per snack.

Menopause vekttap plan

Menopause bringer med seg et nytt sett av utfordringer for kvinner, ikke minst som er vektøkning. Det er strategier premenopausale og postmenopausale kvinner kan ta for å hindre flere pounds fra å bygge opp i midten år samt å felle noen ekstra vekt som allerede har samlet.

Vekttap utfordringer

Å miste vekt kan være en utfordring for hvem som helst når som helst, men for overgangsalderen og postmenopausale kvinner, kan det være spesielt vanskelig og frustrerende. Som kvinner inn 40-årene og 50-årene, kan de begynne å legge merke til at det er ikke på langt nær så lett å kaste et par pounds av helgen for å passe inn i de buksene.

Fettet er stygg sannhet de fleste kvinner får alt fra 10 til 20 pounds i vekt under og særlig etter overgangsalderen. Det virker som østrogen er den store synderen i overgangsalderen vektøkning.

Det er lettere å få vekt i løpet av middelalderen og vanskeligere å miste det. Men det er mulig å holde vektøkning til et minimum ved å øke fysisk aktivitet og forplikte seg til en sunn spising plan.

Helsemessige faktorer

Vanity sikkert spiller en rolle i en kvinnes ønske om å opprettholde noe som likner henne premenopausal figur. Men det er helsemessige faktorer å vurdere som pounds økning. Bære rundt overflødig vekter gjør deg mer sårbar for høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Det betyr at du er mer sannsynlig at lider av hjertesykdom og hjerneslag. Kvinner som er 20 pounds overvektig er 20 prosent mer sannsynlig å bli diagnostisert med brystkreft enn sine tynnere kolleger.

Spise riktig

Det første løpet av handlingen til å ta når du oppretter et sunt menopausal kosthold er å eliminere så mye sukkerinntak som mulig. Du vil ønske å erstatte det med mye frukt og grønnsaker. Du kan minimere væskeansamlinger ved å minimere deg koffein og alkohol inntak. Hvis du føler at vektøkning er ute av kontroll, snakk med legen din. Han eller hun kan være lurt å sjekke hormonnivåer og blodsukker.

Langsom og jevn

Menopausal vekttap vil kreve tålmodighet, som det vil mest sannsynlig ta tid. Motstå trangen til å gå på en krasj diett, fordi det vil bare føre til mer skade enn godt. Når du sulte deg selv, stoffskiftet får meldingen å avta. Det vil bare bety mer vektøkning nedover veien. Ikke miste flere pounds enn du egentlig trenger til fordi lav vekt kan øke sjansene for osteoporose.

Øke fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er viktigere enn noensinne for postmenopausale kvinner. Regelmessig aerob aktivitet kan bidra til å kaste overskytende pounds og forebygge vektøkning. Et minimum av 30 minutter trening per dag for eksempel rask gange, sykling eller svømming anbefales.

Shaklee Vekttap System

Den Shaklee Corporation produserer helseprodukter, inkludert et vekttap system. Vekt-tap system har flere komponenter, inkludert diett shakes og piller som en måte å nå dine mål diett. Shakelee produkter er tilgjengelig av uavhengige distributører eller gjennom Shakelee nettside. Før du bruker Shakelee å gå ned i vekt, snakk med legen din.

Shakelee sin Cinch Vekttap Program

The Cinch program innebærer å bruke shakes og slankepiller som en måte å miste vekt. En av de viktigste bestanddeler i Cinch- programmet er leucin, noe som er en aminosyre som er spioner for vekttap og bygningsmuskelmasse. Husk at ingen av vekttap påstandene Shakelee har blitt evaluert av FDA.

Den Shakelee Cinch vekttap shakes kommer i tre forskjellige smaker: sjokolade, vanilje og café latte. Vibrering er å brukes som en måltidserstatning. Du kan drikke den Shakelee rister to ganger om dagen, og deretter ha en fornuftig middag om kvelden. Hvis du heller ikke bruke dem som et måltid erstatning, kan du ha dem som en snack. For å gjøre riste, legge til et scoop av pulveret blandes til en kopp vann eller skummet melk. Rør eller blande drikken til å tjene.

Shakelee produserer også protein barer for Cinch program som kan brukes som snacks mens du prøver å gå ned i vekt på systemet. Det er for tiden tre varianter tilgjengelig: peanøttsmør crunch, sitron tranebær og sjokolade. Stolpene er ment å gi deg en energi boost med 10 gram protein og 120 kalorier per porsjon.

Cinch energi te er tilgjengelig som en del av vekttap plan og blander grønn, rød og hvit te. Du kan brygge te å nyte en varm eller kald drikke. Te er lav kalori med bare 5 kalorier per porsjon. Det-te kan brukes ved flere intervaller i løpet av dagen.

En annen komponent av Shakelee vekt tap system er Cinch 3 i 1 Boost supplement. Tillegget er spioneringen som en multivitamin og vekttap hjelpemiddel. Shakelee sier at produktet er en booster metabolisme og har evnen til å regulere en persons blodsukker. Produsenten anbefaler at du spiser tre tabletter per dag, ideelt sett ta en tablett til hvert måltid.

Apple Cider Eddik Vekttap dietter

Apple Cider Eddik Vekttap dietter


Apple cider eddik er et billig produkt, godt kjent blant folk rettsmidler, som er kreditert med å hjelpe slik en rekke tilstander som osteoporose, leddgikt, høyt blodtrykk, urolig mage, leggkramper, bihuleproblemer, sår hals, kviser, solbrenthet og insekt biter. Selv om dens effektivitet ikke er påvist, har det enda blitt et populært kosttilskudd hjelpemiddel for vekttap.

Slik fungerer det

Apple cider eddik er laget av gjærede epler og antas å bistå i vekttap ved å forbedre tilfeller av insulinresistens. I denne tilstanden, muskel, fett og leverceller motstå insulin, et hormon, og glukose, en blodsukker, som begge er nødvendig for å tilveiebringe energi.

Eddiksyre i eple cider eddik tilsynelatende forstyrrer enzymer som fordøyer karbohydrater, og dermed gir karbohydrater for å gå gjennom fordøyelseskanalen ufordøyd.

Apple cider eddik har også blitt populær som en appetitt suppressant, men det er ingen bevis på at eple cider eddik alene, eller i kombinasjon med andre kosttilskudd, kan øke hastigheten på stoffskiftet eller hjelpe oss brenne fett.

Dosering

For å prøve eple cider eddik for vekttap og andre bruksområder, må du ikke bruke raffinert produkt som er tilgjengelig i supermarkeder. I stedet kjøper økologisk eddik som er ufiltrert og upasteurisert. For å bruke eple cider eddik som en diett hjelpemiddel, bland en eller to spiseskjeer i en lik mengde vann og drikke det før et måltid. Alternativt kan du svelge to eller tre teskjeer (ikke mer enn tre) 15 til 20 minutter før hvert måltid.

For å gjøre smaken mer spiselig, legger litt honning eller et naturlig søtningsmiddel som stevia.

Hvis du fortsatt synes smaken ubehagelig, kanskje du foretrekker å ta eddik som et supplement. Apple cider eddik kapsler er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker.

En annen diett-messig bruk av eple cider eddik ville være å blande den med olivenolje, som også er en sunn mat, og hell det over en salat av friske grønnsaker å starte ditt måltid.

Spør legen din før du begynner å bruke eple cider eddik, spesielt hvis du er på medisiner. Mulige bivirkninger av overdreven eller langvarig bruk inkluderer lav blod kalium og lav beinmineraltetthet. Apple cider eddik kan også samhandle med medisin for diabetes, høyt blodtrykk og andre forhold.

Ukentlig vekttap Eating Plan

Nøkkelen til å miste vekt er rett og slett å spise færre kalorier enn du forbrenner. For å gjøre opp for den ekstra energien kroppen din trenger, det brenner fett og du taper vekt. Men for å sikre at din vekttap er trygg og effektiv, må du forstå dine personlige kalori behov, og vet hvilke matvarer vil holde deg full mens nærende kroppen din.

Forstå Kalorier

For vekttap å være mest fett, og for å gi deg den beste muligheten for å opprettholde en lavere vekt, bør du sikte på å miste 1 til 2 pounds per uke. En kilo fett tilsvarer 3500 kalorier, så å miste 1 kilo fett hver uke, bør du satse på en 500-kalori underskudd hver dag. Dette betyr at hvis du forbrenner 2000 kalorier på en dag, bør du spise 1500. Online kalkulatorer kan gi deg et godt inntrykk av kaloriene du forbrenner basert på din høyde, vekt og aktivitetsnivå. Når du vet dette tallet, trekke fra 500 for å få målet ditt for det daglige kaloriinntaket. Sørg for å spise minst 1200 kalorier per dag; spise noe mindre vil sjokkere stoffskiftet i sult-modus, som bare vil hindre din vekt-tap innsats.

Foods å inkludere

Kutte kalorier trenger ikke å bety å gå sulten. Ved å inkludere flere matvarer som er høy i fiber og protein, men lavere i kalorier, vil du føle deg mett og fornøyd uten å overskride kalori mål. Frukt og grønnsaker er begge gode valg. Frukt gjør en god matbit fordi dens naturlige sukker gir en umiddelbar blodsukker boost. mens fiber holder deg mett. Grønnsaker legge næringsstoffer og fiber til ethvert måltid eller snack for svært få kalorier. Fokus på lean protein for dine måltider: kylling uten skinn, vil små porsjoner av magert kjøtt og fisk alle tilfredsstille din sult og holde deg full for færre kalorier enn sine fatty kolleger.

Matvarer for å unngå

Bearbeidet mat med høyt fett eller sukker bør spises svært sjelden, da disse matvarene tar opp en stor del av dine daglige kalorier, men vil ikke forlate deg følelsen fornøyd for lang. I stedet for sukkerholdige, bearbeidet korn prøve en lavere kalori alternativ laget av hele korn, eller prøve kremet fettfri gresk yoghurt med frukt eller honning i stedet for iskrem. Etter noen uker cravings for fet, vil sukkerholdig mat avta og kroppen din vil lære å kreve sunnere alternativer. I mellomtiden vil sunne alternativer tilfredsstille din craving for en brøkdel av kaloriene.

Måltid planlegging og tidsplanen

Spise mindre måltider oftere vil holde stoffskiftet opp og sulten i sjakk, men vær oppmerksom på delene du forbruker for å sikre at du ikke spiser mer kalorier enn du tror. Hold målekopper rundt for å få en idé om riktige porsjoner til du er kjent nok til øye dem, og holde en løpende oversikt over kaloriene du har spist. Slutte å spise omtrent tre timer før du går til sengs. Kroppen din har ikke tid til å brenne noen sen kalorier og i stedet lagrer dem som fett mens du sover.

Coconut Oil & Vekttap

Coconut Oil & Vekttap


Det er så mange kurer for vekttap er spioneringen i dag, at det er vanskelig å vite hvilke påstander er sanne og hvilke krav er svindel. Kokosolje er et produkt som har vært gjenstand for studier og akademisk litteratur i flere år nå. Det tilbyr forbrukerne mange helsefordeler, inkludert vekttap.

Skinny på kokosfett

Kokosolje har mindre fett enn andre oljer, og det faktisk fremmer bedre helse. Kokosolje inneholder også færre kalorier enn andre oljer, og fordi det er behandlet ulikt av kroppen, er det mer som et karbohydrat enn fett.

Fatty Acids

Kokosolje består av 75 prosent kaprylsyre og 25 prosent kaprinsyre. Det betyr at kokosolje har bare 6,8 kalorier per gram i stedet for 9 kalorier per gram av andre oljer. I vanlig engelsk, det betyr at hvis du bare bruker kokosolje i matlagingen, vil du redusere kaloriinntaket ditt.

Diabetiker Sikker

Selv om kokosnøttolje er mye som et karbohydrat, det påvirker blodet på en annen måte. Det hever ikke blodsukker nivåer. Den kroppens prosesser kokos olje umiddelbart snu den til energi. Det er perfekt for vekttap, fordi det ikke er lagret i kroppen hvor det kan bli omgjort til fett. Det betyr ikke, men at en over overflod av kokosolje ikke vil slå til fett til slutt; det bør fortsatt brukes i moderate mengder.

Metabolisme Booster

Kokosolje øker den metabolske hastighet fordi de mellomkjedefettsyrer i kokosnøttolje er lett absorberes inn i kroppen og brennes hurtig som en energikilde. Som øker metabolsk aktivitet. Ifølge Bruce Fife, CN, ND, har forskning vist at kokosolje ikke bare øker metabolic rate snart etter sitt forbruk, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter å ha spist.

McGill University Study

Forskere ved McGill University i Canada fant ut at hvis alle oljer i en persons daglige kosthold er erstattet med oljer som soyaolje, rapsolje, tistelolje, og kokosolje, kan en person miste opptil 36 pounds i et år uten engang å endre sin diett. Det er viktig å huske at selv overspising sunn mat kan føre til vektøkning. Å miste vekt med kokos olje må oppfylles ved å bli koblet sammen med et sunt kosthold.

Thyroideafunksjonen

Raffinerte vegetabilske oljer kan føre til vektøkning ved å undertrykke skjoldbrusk funksjon. Den skjoldbrusk er kjertelen ansvarlig for metabolsk funksjon. Ifølge Dr. Ray Peat ", umettede oljer blokkere thyroid hormon, sin bevegelse i omløp, og responsen av vev til hormonet." En person ville faktisk være bedre å spise smult enn å spise en umettet olje, fordi smult ikke undertrykke skjoldbrusk funksjon.

Kokosolje er ikke en umettet olje, og så har ingen negative effekter på skjoldbruskkjertelen funksjon. Det er et bedre valg enn andre oljer, og selvfølgelig, et mye bedre valg enn smult (er behandlet hydrogenert smult, og så inneholder trans-fett). Å spise kokosolje hjelper skjoldbruskkjertelen til å fungere normalt, og det hjelper folk til å unngå vektøkning.

Sukker alkohol og vekttap

Med en fedme-epidemien i USA som nå episke proporsjoner, er millioner av mennesker søker etter måter å slanke seg og leve sunnere livsstil. Med tusenvis av diett produkter på markedet, er det lett å se hvorfor mange mennesker er forvirret med hensyn til hva som er virkelig inne i matvarene de satt i kroppen sin. Forvirringen med sukkeralkoholer er ikke annerledes.

Definisjon

Sukkeralkohol er det generiske navn for en rekke forskjellige søtningsmidler avledet fra korn, hovedsakelig mais. Sukkeralkoholer, også kjent som polyoler, er faktisk verken sukker eller alkohol, men inneholder trekk av begge. Sukkeralkoholer har en søt smak og vanligvis kommer i flytende form. De er lagt til mat i stedet for sukker for å redusere kalorier eller minimere blodsukker toppene i diabetikere og lav-karbohydrat dieters.

Vanlig anvendte sukkeralkoholer inkluderer maltitol, sorbitol, mannitol, xylitol, laktitol, erytritol og isomalt. Caloric verdier går ett til tre kalorier per gram. Fordi sukkeralkoholer ikke er fullstendig absorbert av tarmen, de inneholder færre kalorier enn vanlig sukker.

Hvor befinner

Sukkeralkoholer finnes i en rekke "lette", diabetiker-vennlig, sukkerfrie eller bearbeidet lav-karbohydrat matvarer. Godteri, bakevarer, iskrem, yoghurt, snackbarer, frokostblandinger og tyggegummi inneholder ofte sukker alkohol. Tannkrem er et annet sted du kanskje uventet finne sukkeralkohol, som ikke fremmer tannråte som sukker gjør.

Hele næringsmidler generelt ikke inneholder sukkeralkoholer. Grønnsaker, frukt, kjøtt, ubehandlet meieriprodukter og hele korn er blottet for sukker alkoholer, fordi de er enten naturlig søtet eller er velsmakende. Sukkeralkoholer kan gjøres i løpet av den mekaniske behandling av korn, så er det sjelden å finne dem i et naturlig næringskilde.

Vekttap

Siden sukkeralkoholer er lavere i kalorier enn vanlig sukker eller høy fruktose mais sirup, disse søtstoffer senke den totale kaloriinnholdet i matvarer. I tillegg, sukker alkohol reduserer glykemisk respons, eller økning i blodsukkeret, som er vanligvis sett etter inntak av søtsaker eller stivelsesholdige karbohydrater. På grunn av dette, er sukkeralkoholer ofte finnes i matvarer for diabetikere.

Det faktum at sukkeralkoholer ikke føre til en økning i blodsukkeret betyr at de kan være nyttig for å unngå blod-sukker krasjer, når konsumert i moderate mengder. Disse krasjer, som ofte forekommer noen få timer etter inntak av et karbohydratrikt mat som godteri eller brus, kan føre til sult og cravings. Ved å holde blodsukkernivået stabilt, kan sukkeralkoholer bidra til å redusere cravings senere på dagen.

Bivirkninger

Sukkeralkoholer kan forårsake mage ubehag når forbrukes i overkant. Gass, urolig mage, diaré, oppblåsthet og tarm lyder kan oppleves av dem som organer ikke er vant til forbruket av sukker alkoholer.

Minimalisere disse bivirkninger ved nøye og bare moderat inntak av sukker alkoholer. Over tid, kan kroppen din blir vant til produktene og ubehag kan minske. Du kan også ha en mer skyndte respons med noen former for sukker alkohol i forhold til andre. Legg merke til den type sukker alkohol før du spiser den, slik at du kan forstå hvordan kroppen din reagerer på det, og bruke denne informasjonen i fremtiden for å unngå ubehag.

Andre Søtstoffer

Det er viktig å merke seg at ikke alle sukkererstatninger anses sukkeralkoholer. Kunstige søtningsmidler som for eksempel aspartam, sakkarin og sukralose er ikke sukkeralkoholer og ikke oppfører seg på samme måte. Mange matvarer kombinere disse kunstige søtningsmidler med sukkeralkoholer. Noen produkter selv blande sukker med sukker alkoholer til noe lavere kaloriinnhold.

Les etiketter for å være klar over søtstoffer som brukes i matvarer, samt de potensielle bivirkninger. Produkter som inneholder sukkeralkoholer vanligvis bære en advarsel som sier overforbruk kan føre til at gass eller oppblåsthet. Hvis du ser denne advarselen, kan du føle deg trygg på at du spiser et produkt som inneholder sukker alkohol.

Fare for Rapid Vekttap

Mange vekttap kosttilskudd og kjepphest dietter lover å kaste pounds raskt. Mange mennesker prøver å gå ned i vekt desperat tror disse påstandene. Noen lider noe mer enn skuffelse. Andre lider dvelende helseproblemer selv når hurtig vekttap er oppnådd.

Sult

Noen Master Cleanse - stil dietter er ikke noe mer enn sult dietter og raske vekttap følger. Men i prosessen, en person kan faktisk sulte kroppen av nødvendige vitaminer, mineraler og ernæring, hvor skatter hjertet, muskler og indre organer.

Ubalanser

Rapid vekttap kan føre til gallestein, mineral-og elektrolyttforstyrrelser, rask hjerterytme, høyt blodtrykk og lavt blodsukker. Alle disse forholdene kan være livstruende.

Langsommere metabolisme

Når en person går på en diett, reduserer han sin inntak av mat og hans metabolisme bremser ned. Rapid vekttap vil i stor grad tregere stoffskiftet å gjøre rede for lavere vekt; når normal spising gjenopptas, er mindre mat som trengs og brent for å opprettholde nåværende vekt. Ikke regnskap for nedsatt stoffskifte forklarer ofte hvorfor folk på krasje dietter umiddelbart gjenvinne vekt når de slutter slanking.

Kontroll

I hurtig vekttap, er matinntaket oftest drastisk redusert. Når normal spising gjenopptas, kan sult bli ute av kontroll, og en person kan spise utover fylde.

Hjertesykdom

Dr. C. Wayne Callaway, en ernæring spesialist i Washington DC, konkluderte med at folk som "yo-yo diett" er med stor risiko for å utvikle hjertesykdom. Å miste og gjenvinne vekt raskt streker hjertet og kroppen.

Ødem

Rapid vekttap kan resultere i salt og vann oppbevaring, eller ødem. Kroppen vil i hovedsak bli oppsvulmet og under lett vektøkning gjennom økt vann vekt.

Coffee & Vekttap

Når det kommer til vekttap, folk har en tendens til å se etter den enkleste veien ut. Slanking piller og energidrikker fremme koffein som et svar på et raskere stoffskifte og en ingrediens til en sunnere, energifylt livsstil. Ingen overraskelse da at noen mennesker ser på kaffe som en mulig erstatning eller supplement for slanking og trening. Men er kaffe egentlig hjelpe til med vekttap på en betydelig måte?

Kaffe og Vekttap

Drikker kaffe kan være nyttig i arbeidet med å gå ned i vekt. Den koffein i kaffe fungerer som en stimulerende ved å pumpe opp stoffskiftet, som oppmuntrer kroppen til å bruke mer energi. Dette er bra når du prøver å gå ned i vekt. En høyere metabolisme betyr at du forbrenner flere kalorier i løpet av dagen og har mer energi når du trener.

Andre fordeler

Ifølge en artikkel av John McKenzie for ABC News, er det blitt foreslått av forskning at næringsstoffene i kaffe kan bidra til lavere risiko for flere alvorlige sykdommer og plager, inkludert gallestein og leverkreft.

For eksempel kan de antioksidanter og magnesium i kaffe forhindre type 2 diabetes ved å samhandle med blodsukker, og koffein kan hindre Parkinsons sykdom. Mens kanskje ikke definitive forskning har vist sammenheng med disse eksemplene.

Andre hensyn

Hva legger man i kaffen? Sukker? Cream? Milk? Mens kaffe i seg selv har ikke mange kalorier, vanlige ingredienser som folk legger til i sin kaffe gjør. Hvis du prøver å gå ned i vekt, men likevel vil den energien som kaffe tilbud, kan det være lurt å redusere mengden av ting som blir lagt inn med den. At sukker og meieriprodukter kan legge noen nødvendige smaken, men det gir deg også ekstra karbohydrater, fett og kalorier, noe som kan overskygge eventuelle fordeler.

Fortsett med forsiktighet

Kaffe har noen ulemper, hvorav mange er felles kunnskap. Det kan være vanedannende og kan påvirke ditt humør. For mye koffein kan også gjøre deg nervøs og urolig, noe som kan forstyrre søvnen og andre aktiviteter.

Ifølge en artikkel av Jonny Bowden for din totale helse, griper kaffe direkte med naturlig adrenal aktivitet og utløser kroppen din til å pumpe sukker i blodet ditt som en "fight or flight" respons, selv om det ikke er en situasjon til å reagere på. Dette fører til et kablet og edgy følelse i noen timer. Når følelsen kommer til en slutt, og blodsukkeret synker, kroppen din "krasjer" og må fylles igjen. Dette kan føre til mat cravings.

Dessuten fungerer kaffe som et vanndrivende. Dette betyr at det tørker kroppen din. Dette kan virke mot sin hensikt når du prøver å gå ned i vekt og leve sunnere siden vann er viktig for mange av kroppens prosesser, inkludert fettforbrenningen seg.

Konklusjon

Ja, kaffe kan hjelpe til med vekttap ved å påskynde stoffskiftet, og det kan også bidra til å holde noen risikable sykdommer i sjakk, men det er ikke et mirakel produkt eller en enkel vei ut. Det er viktig å se på kaffe inntak på grunn av sine egenskaper som en stimulerende og en vanndrivende og utfylle den med vann og et sunt kosthold og mosjon plan.

Fibromyalgi & Vekttap dietter

Fibromyalgi er en smertefull tilstand som påvirker nesten fire millioner mennesker i USA alene. Selv om ingen spesifikk diett har vært "offisielt" anbefales for personer med fibromyalgi har pasienter rapportert at enkelte matvarer er bedre eller verre på kontroll av symptomer. Dermed vil en skikkelig vekttap diett for fibromyalgi lider ta hensyn til dette, skreddersy en ernæringsmessig tilnærming som vil gi de beste fordeler til både vektkontroll og sykdom ledelse.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en sykdom i muskel-skjelettsystemet, er årsaken som fortsatt ukjent. Personer som lider av fibromyalgi har symptomer som muskelsmerter, søvnvansker, hodepine og irritabel tarmsyndrom, blant andre. Kvinner er langt den mest hyppige lider av fibromyalgi, som mellom 80 og 90 prosent av pasientene er kvinner.

Fibromyalgi og kosthold

Selv om det er ingen offisiell diett for fibromyalgi, er det likevel en rekke forslag som har blitt funnet nyttig når du arbeider med sykdommen. Generelt, personer med fibromyalgi har å konsumere en sunnere og mer naturlige diett enn de uten sykdommen, så bearbeidet mat ofte har en tendens til å utløse symptomer. Dette er neppe en negativ når det kommer til vekttap slanking, så halve kampen i kosten er eliminere forbruket av bearbeidede varer.

Implementering av en Fibromyalgi Diet

Den enkleste løsningen for å håndtere både symptomer på fibromyalgi og vekt kontroll problemer er å implementere en lav glykemisk indeks kosthold. Den glykemiske indeks (GI) er en skala som måler effekten av en rekke matvarer på blodsukkeret. Som leger har funnet ut at å kontrollere blodsukker pigger er nøkkelen til å håndtere vekt og fibromyalgi, kan en lav-GI diett slå to fluer i ett smekk.

Lav-GI Diet Advice

Ifølge glykemisk indeks, karbohydrater med han minst innvirkning på blodsukkeret er grønnsaker, frukt og helkorn. Derfor bør du helt eliminere forbruket av alle karbohydrater som ikke faller inn i disse kategoriene. Dette inkluderer alle kalori-holdige drikker, all bearbeidet (pre-forberedt) mat, og alle raffinert (hvitt mel) objekter. Hold deg til en diett av magre proteiner, frukt, grønnsaker, hele korn, og sunt fett (for eksempel oljer og naturlige fettstoffer - mandler, avokado og kokosnøtter).

Betraktninger

Forbruk av essensielle fettsyrer kan også dra fibromyalgi lider ved å gjenoppleve betennelse. Disse inkluderer omega 6 og omega 3 fett, men som du vil være forbruker nok av omega 6 fettsyrer fra kjøtt, trenger du bare å supplere med omega 3 fett som fiskeolje. Fiskeolje har også vist seg å nytte vekttap, så dette er en annen dual løsning for personer med fibromyalgi som er ute til kosthold.

Vekttap og Byetta

I 2006 dukket en buzz over diabetes stoffet Byetta siden det kan føre til vekttap, ifølge findlaw.com. Imidlertid kan dette stoffet utgjøre farlige bivirkninger, og er ikke ment å tas av personer som ikke har diabetes.

Fakta

Byetta, merkenavnet for stoffet exenatid, er beregnet for personer med type 2 diabetes. Den er produsert av Eli Lily og Amylin Pharmaceuticals. Byetta er markedsført for å hjelpe type 2 diabetikere senke blodsukkeret. Men slike individer også gått ned i vekt når du tar Byetta.

Funksjon

Byetta ikke insulin, selv om det kan bli forvirret som sådan, fordi den er sprøytet på samme måte inn i pasienter, ifølge Mayo Clinic. Byetta arbeider for å forbedre kroppens kontroll over blodsukker frigjøring, og det injiseres inn i kroppen to ganger om dagen før måltider.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, kvalme er den vanligste bivirkning av Byetta; Men til slutt stopper kvalme. En annen vanlig bivirkning er vekttap, noe som ofte er en velkommen en, som fedme er ofte årsak til type 2 diabetes. Når du tar Byetta, beveger maten tregere enn vanlig til lavere tarmen, noe som gjør at du føler deg mett og spiser mindre og over tid fører til vekttap. Ifølge health.com, en studie av overvektige menn og kvinner som tok Byetta over en seks måneders periode mistet et gjennomsnitt på 11 pounds.

Misbruk

Byetta er en FDA-godkjente medisiner som utelukkende anbefales for personer som har type 2 diabetes. Men i 2006, ifølge findlaw.com, var det økende publisitet fokusert på vekttap effekten av Byetta. Folk som ikke er diabetiker har siden tatt Byetta å gå ned i vekt. Siden Byetta opprinnelig ble godkjent som type 2 diabetes medisiner, må det bli markedsført som sådan. Imidlertid kan leger foreskrive Byetta for vekttap. Tar Byetta til andre formål enn type 2 diabetes grunner setter brukeren på en økt risiko for bivirkninger.

Advarsel

Tar Byetta øker sjansene for å utvikle pankreatitt, en alvorlig betennelsessykdom i bukspyttkjertelen. Bukspyttkjertelen produserer insulin. Selv om type 2-diabetikere er også i faresonen, kan sjansene for å utvikle pankreatitt være høyere hvis Byetta er tatt for andre enn diabetes årsaker, ifølge findlaw.com. Nettstedet opplyser også at 30 tilfeller av pankreatitt forbundet med Byetta ble rapportert til FDA i 2007 Symptomer på pankreatitt er kvalme, oppkast, økt hjertefrekvens, feber, alvorlige ryggsmerter og en hoven mage. Pankreatitt krever øyeblikkelig legehjelp.

Vekttap & Green Tea

Mange studier har indikert det er en sammenheng mellom grønn te og vekttap, selv om det er noe uenighet om i hvilken grad kan det hjelpe en person miste vekt. Ett er sikkert er at å bytte fra kaffe, spesielt meieribaserte kombinasjons drinker, til grønn te kan spare noen daglige-inge kalorier.

Effekter

Grønn te ekstrakt har vært kjent for å aktivere stoffskiftet og øke energi, ifølge American Journal of Clinical Nutrition. The Journal mener den store mengden av catechin polyphenois i grønn te øker nivåene av fettforbrenning. Thermogenesis (brukes for å beskrive hvor raskt kroppen forbrenner kalorier) forbedrer 4 prosent over en 24-timers periode med inntak av ekstrakt. Grønn te hjelper også regulere glukose, karbohydrat energikilde, og svekker stiger blodsukkeret etter å ha spist. Den høyt blodsukker skaper høy insulin og fremmer fettlagring. Grønn te inneholder også katekiner som hemmer fettceller fra å absorbere glukose.

Appetitt

En University of Chicago studie med rotter og grønn te antydet en kobling mellom grønn te og en nedgang i appetitt. Etter å ha injisert rotter med te-ekstrakt i syv dager, fant forskerne at deres små motiver konsumert 60 prosent mindre mat. Utvalget av vekttap hos rottene topp på 21 prosent. Studien spekulert medvirkende faktor var regulert blodsukker.

Inntak

Det er noe uenighet blant leger om hvor mye grønn te inntak du trenger for å produsere disse resultatene, men gjennomsnittet er fem kopper om dagen. Du kan også få de samme resultatene fra grønn te ekstrakt, pille eller lapp skjema.

Effektivitet

Mens disse vekt-tap fordeler fra grønn te har vist seg, mange sier at det alene ikke er vesentlig nok til å generere ønsket fett tap. Dette er på grunn av den tommelfingerregel som å miste ett pund i uken en person må være 3500 kalorier under (kaloriunderskudd) sin normale kaloriinntak (settpunktet.) En studie gjort av American Journal of Clinical Nutrition i 1999 bekreftet at å drikke fem kopper grønn te om dagen ville brenne en ekstra 70 til 80 kalorier per dag, fallende kort av den 500-en-dagers mål. Så som med noen vekt-tap rettsmiddel, det alene ikke vil gi resultater. Innlemming grønn te i livet ditt bør også bli matchet med et sunt kosthold, mosjon og en positiv tankegang.

Advarsel

Grønn te inneholder koffein, så ta hensyn til eventuelle helsemessige bekymringer som kan komme inn i bildet. De med hjertetrøbbel, sentralstimulerende følsomhet og høyt blodtrykk bør konsultere lege før du begynner denne vekt-tap strategi. Dette strekker seg også til gravide kvinner og mødre som ammer.

Apple Cider Vekttap

Apple cider eddik er en ingrediens i mange hjem helsebehandlinger. Det er også brukt som et hjelpemiddel til vekttap for en rekke grunner. Apple cider eddik har mange ernæringsmessige fordeler og har blitt brukt i århundrer for forbedringer i sirkulasjonssystemet. Det er ingen kjente bivirkninger av å bruke eple cider eddik som en helsebistand og for å gå ned i vekt.

Vitaminer og mineraler

Apple cider eddik er et godt tillegg til et vekttap plan på grunn av de mange vitaminer og mineraler som bidrar til å opprettholde god helse mens slanking. Vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin P, jern, magnesium, natrium, kalsium, kobber og fosfor er alle i eplecider eddik. Dette rik samling av vitaminer og mineraler sikrer at dieter blir riktig ernæring samtidig kutte ned på kalorier og fett.

Apple cider eddik inneholder også kostfiber, en viktig ingrediens i vekttap. Fiber bidrar også til å kontrollere glukosenivåer, en annen viktig faktor i vektreduksjon. Lavere blodsukker også hjelpe administrere sykdommer som diabetes.

Fordøyelse og Kolesterol

Apple cider eddik er svært nyttig i å hjelpe kroppen å bryte ned og fordøye mat på riktig måte. Tar eple cider eddik daglig kan hjelpe saltsyre og pepsin i sin funksjon og hindre matforgiftning.

Kolesterol er kontrollert med eple cider eddik med fiber, som absorberer fett og tillater kroppen å eliminere dem.

Slik fungerer det

Det er noen måter som eple cider eddik er tenkt å hjelpe i vekttap. Det fungerer som en appetitt suppressant, øker forbrenningen og eliminerer vann oppbevaring. For å bruke eple cider eddik for vekttap, tilsett to teskjeer til en 16-unse glass vann en gang om dagen. Nipp vannet hele dagen og spise en godt balansert kosthold for de beste resultatene.

Apple cider eddik kan også brukes som en detox for å tømme ut alle de bebygde giftstoffer i vårt system. Rengjøring giftstoffer brukes før et vekttap program eller som del av en sunn livsstil endring. Eple cider detox kan bidra til å miste vekt mens rensing av kroppen samtidig.