Digidexo.com

Beste rettsmidler for gikt

Urinsyregikt er en form for inflammatorisk leddgikt som oppstår oftest hos menn over 40. gikt smerte er forårsaket når nål-liknende krystaller dannes i bindevevet og / eller i væsken som pute leddene. Krystallene dannet av urinsyre. Følgende rettsmidler for gikt omfatter hjem behandlinger, reseptbelagte medisiner, fiskeoljer og vitaminer.

Fiskeoljer

Fiskeolje kosttilskudd kan bidra til å bekjempe gikt flareups. Disse kosttilskudd inneholder omega-3 fettsyrer, også kjent som EPA og DHA. Den anti-inflammatoriske egenskaper fiskeoljer også kan bidra til å redusere smerter i leddene påført med gikt. Omega-6 fettsyrer kan tas med omega-3 tilskudd for å redusere gikt smerter, men de må tas på riktig måte. Omega-6 kosttilskudd produsere gamma linolenic acid (GLA), men for mye GLA vil kansellere ut omega-3. Det er en hårfin balanse å kombinere omega-3 og omega-6.

Gikt medisiner

Det finnes to typer gikt medisiner: den typen som lindrer smerte og den typen som behandler gikt. De smertestillende midler er NSAIDs (Indomethacin) ,? kolkisin og kortikosteroider. NSAIDs er tilgjengelig over disk, men den beste til å avlaste gikt smerte er indometacin som bare tilgjengelig som en resept. Colchicine er tilgjengelig i en tablett, men historisk ikke fungerer så godt som indometacin. Kortikosteroider, tilgjengelig i en tablett, er vanligvis brukes hvis indometacin eller kolkisin ikke tilbyr avlastning eller hvis mer enn én joint er berørt. Gikt behandling narkotika inkluderer allopurinol, febuxostat, pegloticase og uricoosuric legemidler (probenecid, sulfinpyrazon og benzbromarone). Imidlertid er den største ulempen av gikt behandling medisiner deres bivirkninger. Disse stoffene kan forårsake allergiske reaksjoner, utjevne andre medisiner og forårsake andre problemer.

Vitaminer

De beste vitaminer for å redusere urinsyre, en viktig kilde til gikt smerte, er vitamin C og kalium citrate. Mens disse vitaminene er tilgjengelig som kosttilskudd, er det best å spise en diett rik på disse vitaminer for å bekjempe gikt mest effektivt. Disse inkluderer de fleste frukter og grønnsaker, nøtter og frø, mineralvann, linser, soya og tofu.

Hjem rettsmidler

Disse gikt rettsmidler kan vanligvis finnes i gjenstander du måtte ha rundt huset. Løs opp en heaping teskje natron i 6 gram vann fire ganger om dagen. Å spise en halv kilo av kirsebær eller tilsvarende i kirsebær juice kan redusere flareups. To spiseskjeer av eple cider eddik, blandet med vann og honning for smak, kan redusere gikt angrep. Selleristilker, mellom fire og åtte, kan også kurere eller lindre gikt.

Rådfør deg med legen din før du tar noen av disse gikt rettsmidler ..

Rådfør deg med din lege

Snakk med legen din om alle disse rettsmidler.