Digidexo.com

hvordan senke triglyserider

Hvordan unngå karbohydrater for å senke triglyserider

Triglyserider lagres av kroppen som fett og er ofte forbundet med fettmolekyler, slik som kolesterol. Å ha et høyt innhold av triglycerider i blodet kan føre til fedme, hjertesykdom og diabetes. Å ha et høyt nivå av disse fettmolekylene er ofte knyttet til overspising, alkoholmisbruk og en underactive skjoldbruskkjertelen. Du kan senke triglyserider ved å unngå karbohydrater når du spiser riktig mat.

Hvordan unngå karbohydrater for å senke triglyserider

•  Spis lite karbohydrater fisk, som laks, daglig for å øke protein og kutte ned på karbohydrater. Overskytende karbohydrater omdannes til triglyserider som fører til fett innskudd.

Konsumere rå mat i overflod, inkludert salater og andre greener. Øke forbruket av fiber som soya, linfrø og kli. Disse matvarer er lavere i karbohydrater og kalorier. Inkluder sitrusfrukter i kosten daglig for å bistå med å rense blodet av triglyserider.

Spis gode fettstoffer og eliminere dårlig fett. Bli kvitt alle bearbeidede matvarer i kostholdet ditt, inkludert eventuelle vegetabilske oljeprodukter for å holde triglyseridnivåer lav. I tillegg holde seg borte fra rask mat helt. Øk inntaket av olivenolje og linfrøolje for å øke nivået av umettede (gode) fett. Matvarer som inneholder mettet fett også inneholde høye nivåer av karbohydrater.

Øk protein til lavere triglyserider. Inkluder mager kylling, fettfattig kjøtt og kalkun i kosten. I tillegg inkluderer sjømat som reker, krabbe og hummer. Magert kjøtt fyller og har færre karbohydrater.

Limit desserter til fettfattig yoghurt, sorbet eller Jello. I tillegg, unngå sukkerholdige drikker og drikker enten vann, te, kaffe eller andre ikke-kalori drikker for å unngå karbohydrater og lavere triglyseridnivåer.

Måter å senke triglyserider

Å ha høye triglyseridnivåer kan være dårlig for kroppen. Triglyserider er den vanligste fettet som finnes i maten vår. Å ha en høy triglyserid teller er farlig fordi det har vært knyttet til hjertesykdom. Men vi kan gjøre mange ting til lavere triglyseridnivåer i kroppen.

Hvordan Triglyserider Are Made

Triglyserider er et vitenskapelig begrep for fett innskudd som er holdt i kroppen. Triglyserider dannes når legemet svinger karbohydrater som den forbruker til glukose som skal brukes til energiformål. Når alle celler i kroppen har all den energi de trenger, de sender tilbake det overskytende glukose, som går inn i leveren, og er skrudd inn i glykogen, og deretter blir sendt inn i kroppens muskler. Når musklene har all den glykogen de trenger, går den ekstra tilbake i leveren, og er skrudd inn i triglyserider, som kroppen til slutt lagrer som fett. Når masse triglyserider er i kroppen, Noe av det forblir i blodet. Dette tykner blodet og fører til blokkeringer som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt.

Måter å senke triglyserider

Ting som forårsaker høye triglyseridnivåer er overflødig sukkerinntak, mettet fett og transfett, og alkohol. En måte du kan senke triglyseridnivåer er å få noen form for aerobic trening; den anbefalte mengden er 30 minutter for 5 dager i uken eller mer. Du kan også senke triglyseridnivåer ved å se på maten du spiser. Du bør spise mye frukt og grønnsaker samt fiber-rik mat som hele korn og havregryn. Også spiser mat som ikke inneholder mye mettet eller trans fett og bytte til mat som er lav i total fettinnhold. Det er også viktig å redusere forbruket av alkoholholdige drikkevarer som økningen triglyseridnivåer.

Inkludert mat eller kosttilskudd som inneholder mye Omega 3 er viktig for å senke triglyseridnivåer. Omega 3 finnes i laks, fiskeoljer og linfrø. Vitamin C spiller også en viktig rolle i å redusere triglyseridnivåer samt guggulipid ekstrakt, gurkemeie og grønn te-ekstrakt. Totalt er det viktig å ikke overspise og å utøve ofte for å redusere triglyseridnivåer.

Hvordan å senke blodtrykket uten resept

Hvordan å senke blodtrykket uten resept


Hvis du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk tanken på blodtrykket medisiner har trolig krysset tankene dine. Mens reseptbelagte medisiner er et alternativ er det også naturlige botemidler for høyt blodtrykk. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan å senke blodtrykket uten medisiner.

Hvordan å senke blodtrykket uten resept

•  En av de naturlige botemidler for høyt blodtrykk er vekttap. Hvis du er overvektig selv et vekttap på 10% av kroppsvekten kan senke blodtrykket uten medisiner. Så med det i tankene vurdere å gjøre vekttap en høy prioritet.

Trening med ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men det vil også få hjertet til å pumpe, og vil senke blodtrykket naturlig. Du trenger ikke å løpe maraton, men en rask 20-30 minutters gange om dagen vil gjøre en betydelig forskjell i å senke blodsukkeret ditt.

Redusere saltinntaket er en annen naturlig kur for høyt blodtrykk. Noen enkle måter å redusere saltinntaket er å kjøpe friske grønnsaker i stedet for hermetisk, redusere brus inntak, og ikke sesong maten med salt. Disse tre enkle valg kan senke blodtrykket uten medisiner.

En annen naturlig kur for høyt blodtrykk er et besøk til kiropraktor. Hvis ryggen eller nakken er ute av stilling det kan føre til høyt blodtrykk. Så planlegge en avtale for å få en justering.

Hvis du røyker sigaretter kan du slutte! Ved å gi opp de røyker vil du naturlig redusere blodtrykket.

Hint

 • Alltid diskutere dine helseplaner med legen din.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

Hvordan redusere triglyserider med kosthold


Akkurat som høyt blodtrykk og høyt kolesterol, forhøyede triglyserider nivåer bidra til hjertesykdommer. Triglycerider er et fett som finnes i blodet, som kan føre til kardiovaskulære helseproblemer. For å redusere triglyserider, er det best å gjøre det av kosthold. Triglyserider forårsaker lignende vanskeligheter til helse, akkurat som høyt blodtrykk og kolesterol gjør. Senke triglyserider bør være mer prioritert, fra de som kjemper fedme og har diabetes. Kosthold alene bør ikke bidratt til å senke triglyserider. Du bør også være mer aktiv og trening. Men maten du spiser spiller en stor rolle i høye triglyseridnivåer.

Det er veldig lett å lavere triglyserider. Du må være klar til de matvarene som bidrar til høye nivåer av triglyserider i tillegg. Høye triglyserider symptomer kan føre til betennelse i bukspyttkjertelen. Det er ingen reelle symptomer for å fastslå sikkert, om ikke at du har høye triglyserider nivåer. Hvis din kolesterol og blodtrykk er høy, så er det en god sjanse så er triglyserider nivåer.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

•  Skjær ut mettet fett i kostholdet ditt. Animalsk fett er ikke bra for hjertet ditt i det hele tatt. Mettet fett finnes i mange animalske produkter. Melk og kjøtt inneholder vanligvis en god mengde mettet fett. Du vil erstatte fett i dietter. Du trenger mer flerumettet fett og enumettet fett. De fremmer godt hjerte helse, og vil senke triglyserider.

Få mer omega-3 i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer bidra til en bedre kardiovaskulære system. Omega-3 vil redusere triglyseridnivåer. For virkelig høye tilfeller må du kanskje ta omega-3 tilskudd. Prøv å få mer omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Valnøtter inneholder en stor mengde omega-3 fettsyrer. Grønne bladgrønnsaker i tillegg. Stort sett finner du omega-3 fettsyrer i fisk.

Cook med olivenolje og spise mer mat som finnes i Middelhavet diett. Olivenolje er sterkt består av enumettet fett. Olivenolje kan forbedre kardiovaskulær helse, og redusere triglyseridnivåer. Mye fisk, nøtter belgfrukter, urter og krydder, sammen med magert kjøtt utgjør Middelhavsdietten. Matvarer som bidrar til å bidra til bedre helse generelt. Dietten fokus er på enumettet fett og flerumettet fett. I stedet for mat med høyt transfett og mettet fett.

Ikke drikk mye alkohol. Alkoholinntak fører til en plutselig økning i triglyserider. Alkohol er overflødige kalorier som blir omdannet til fett, vanligvis til triglyserider. Alkohol hemmer leveren for å produsere flere triglyserider i kroppen. Selv moderat drikking kan øke triglyseridnivåer.

Få mer grønnsaker og frukt i kostholdet. Frukt og grønnsaker inneholder gode kilder til mineraler og vitaminer. Du bør gjelde både til kosthold hver dag. Frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere sjansene for hjertesykdom. Grønne bladgrønnsaker inneholder en anstendig mengde omega-3 i dem. Bær er svært rike på antioksidanter, og er anbefalt for anti-aging effekter.

Redusere søtsaker og rødt kjøtt i kosten. Eliminere matvarer med høyt sukker. Cookies, iskrem, donuts, kake, godteri, melasse, og andre søtsaker bør reduseres. Disse tingene legge til høyere nivåer av triglyserider. Rødt kjøtt er ikke så veldig sunt, og fører til hjerteproblemer. I stedet for å spise rødt kjøtt, spis mer magert kjøtt i stedet. Som skinn kylling og fisk.

Naturlig måte å senke triglyserider

Triglyserider i blodet øke sjansen for å utvikle koronar blokkering. Overvåking triglyserider er like viktig som overvåking kolesterol. Diett påvirker triglyserider i blodet. Matvarer som kan konverteres til glukose i kroppen til slutt ende opp konvertert til triglyserider når du spiser for mange av disse matvarene. Ernæringseksperter anbefaler å senke karbohydrat inntaket for å holde triglyseridnivåer lav.

Lav-karbohydrat diett

En studie publisert i 2006 utført av forskere ved Duke University Medical Center fant at en lav-karbohydrat diett hevet gode kolesterolet samtidig som man reduserer triglyseridnivåer i deltakere på en lav-karbo diett. Programmet tillatt 20 karbohydrater per dag i begynnelsen stadier av dietten.

Eliminering av raffinert sukker og junk food i en lav-carb diett synes å ha en dramatisk effekt på triglyserider, vekttap og gode kolesterolet. Grønnsaker var den eneste kilde til karbohydrater i denne studien.

En rekke dietter på markedet i dag begrenser antallet karbohydratinntak. Før du begynner på diett program, diskutere det med legen din. Legen kan overvåke triglyserid og kolesterol nivåer i løpet av kosten for å bestemme effekten av programmet. Diskuter lav-karbohydrat diett med lege eller en ernæringsfysiolog for å bestemme riktig antall karbohydrater som bør spises for din tilstand.

Unngå transfett på lav-karbohydrat diett og erstatte dem med sunt fett som nøtter, avokado og olivenolje.

Kosttilskudd

The American Heart Association anbefaler omega-3 fatty acid kosttilskudd for pasienter prøver å senke triglyserider. Omega-3-fettsyrer er tilgjengelige i kapselform, eller de er funnet i kaldtvannsfisk som laks, tunfisk og makrell. The American Heart Association anbefaler å spise fisk fra disse kildene to ganger i uken.

Triglyserid og kolesterolnivåer er behandlet med vitamin B niacin. Leger overvåke høyere doser av niacin for potensielle leverenzymer problemer.

Løselig fiber som psyllium skrog og havrekli senker triglyseridnivåer, kolesterol og blodtrykket. Fiber holder også blodsukkeret på et normalt nivå.

Trening

Utøve fem eller flere ganger i uken i 30 minutter til naturlig lavere triglyseridnivåer. Pasienter som ikke har jobbet i lang tid kan bygge opp til 30 minutter sakte. Starter med 10 minutter og gradvis øke mengden av tid av treningen til du kommer 30 minutter. Turgåing, sykling, løping, svømming og aerobic aktivitet vil senke triglyseridnivåer.

Det er ingen informasjon i dag om effekten av vekttrening på triglyseridnivåer, men denne aktiviteten kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og gå ned i vekt.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

Triglyserider er en type fett i blodet. Å ha høye triglyserider øker risikoen for hjerneslag, hjerteinfarkt og hjertesykdom. Det er medisiner til lavere triglyserider, men ifølge Mayo Clinic, leger vanligvis lagre det på en siste utvei eller for folk med høyt kolesterol. Det finnes andre metoder for å lavere triglyserider uten medisinering.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

kutte kalorier eller gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Når du tar i mer kalorier enn kroppen forbrenner, blir kroppen din de ekstra kaloriene til triglyserider. Så kan spise mindre hjelpe deg lavere triglyserider. Hvis du er overvektig, vil trimming fett fra kroppen din senke triglyserider. Det vil også gi deg mer energi til trening, en annen viktig faktor i å holde triglyserider på et sunt nivå.

Cut sukker, hvitt mel og alkohol. Sukker og hvitt mel er enkle karbohydrater. Når du spiser dem, produserer kroppen insulin. Dette i sin tur kan føre til at nivåene av triglyserider til å stige. Alkohol har en lignende, men mer potent effekt - selv moderat alkohol bruk kan føre til skadelige nivåer av triglyserider.

Bytt til hjerte-sunt fett. Elminating mettet fett og trans fett fra kosten kan bidra til å senke triglyserider. Men ikke kutte fett fra kosten helt - du trenger den til å utføre dagligdagse funksjoner. Sunne kilder til fett inneholder olivenolje, peanøttolje, rapsolje, jordnøtter, mandler, kylling og fisk som laks og makrell. Å spise disse matvarene også vil hjelpe deg å senke kolesterolet - en annen måte å redusere triglyseridnivåer.

Exercise. Working ut kan redusere triglyserider, samt øke din gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol. The Mayo Clinic anbefaler minst 30 minutter med moderat aktivitet de fleste dagene i uken.

Hint

 • Snakk med legen din før du prøver å gå ned i vekt eller endre kostholdet ditt drastisk. Legen din vil trolig være glad for å vite at du gjør sunne livsstilsvalg, og vil hjelpe deg å bære dem ut trygt.

Hvordan lavere triglyserider med Niacin

Hvordan lavere triglyserider med Niacin


Siden høye nivåer av triglyserider vil øke en persons risiko for hjertesykdom, er mange mennesker søker etter måter å redusere sine triglyserider. Flere alternativer er tilgjengelige. En metode innebærer bruk av niacin. Niacin er et derivat av vitamin B. Ikke bare er det kjent for å redusere nivået av triglyserider, men det har den ekstra fordelen av å øke HDL, eller gode, kolesterol. Før du bruker niacin til lavere nivåer av triglyserider bør personer vet riktig dosering, mulige bivirkninger, og kildene til niacin.

Hvordan lavere triglyserider med Niacin

Konsumere mellom 2000-6000 milligram av niacin hver dag for å senke triglyserider. Dette er en meget stor dose. Den normale anbefalte daglige mengden for en gjennomsnittlig kvinne er 14 milligram. For en gjennomsnittlig mann, er den anbefalte mengden 16 milligram daglig. Imidlertid, for å senke triglyserider, niacin må forbrukes i store doser.

Rapporter alle forekommende bivirkninger til legen din. Slike høye doser av niacin kan ha noen negative bivirkninger som kvalme, diaré, forhøyede leverenzymer, halsbrann, rødming og levertoksisitet. Høye doser av niacin kan også forverre hyperglykemi hos diabetikere.

skaffe den nødvendige dosen av niacin gjennom en kombinasjon av kosttilskudd og mat. Supplerende former for niacin er tilgjengelig i umiddelbar og langsom frigivelse former. Den trege release form kan redusere noen av de negative bivirkninger av å konsumere høye doser av niacin. Imidlertid har det vært knyttet til noen alvorlige lever komplikasjoner. Kildene i kosten niacin inkluderer kjøtt, fjærfe, lever, fisk, nøtter, grønne grønnsaker, hele korn, og poteter. Grønne bladgrønnsaker, som spinat og grønnkål, er spesielt høy i niacin. Innmat, som lever og nyre, er også niacin rik mat. Imidlertid er det usannsynlig at en person kan få tak i den dosering av niacin nødvendig for å redusere triglycerider gjennom diett alene.

Hint

 • Sørg for å rådføre seg med legen din før du bruker niacin lavere triglyserider.

Hvordan lavere Triglyserider Naturligvis

Hvordan lavere Triglyserider Naturligvis


Høye triglyseridnivåer i kroppen kan føre til blodpropp, skjoldbrusk problemer, diabetes, nyresykdom og til og med koronarsykdom. Men det er gode nyheter! Du kan enkelt redusere triglyserider naturlig med noen enkle tillegg til kosthold.

Hvordan lavere Triglyserider Naturligvis

•  Spis mer frisk frukt og grønnsaker, spesielt mørk grønn, bladrike grønnsaker. Legge mat til kosthold som er lav i fett og redusere inntaket av mat med høyt fett og høyt sukker-innhold er en virkelig god måte å naturlig lavere triglyserider.

Drikk noen friske fruktjuicer, urtete og selv svart kaffe. Alle disse ting har vist seg å bidra til naturlig lavere triglyserider, samt vann. Spise fisk og magert kjøtt som kylling og kalkun er også anbefalt.

koke mat med olivenolje eller rapsolje. Disse oljene er bevist å hjelpe naturlig lavere triglyserider, og er sunnere for kroppen din.

Øk treningsvanene dine. Du har sannsynligvis allerede forventet så mye, men regelmessig mosjon er ikke bare en fin måte å hjelpe naturlig lavere triglyserider i kroppen, men også bidrar til å holde deg glad og begeistret om livet generelt.

slutte å konsumere ting som øl, vin, sprit eller noen annen form for alkohol. Andre ting å unngå å inkludere sukret frokostblandinger, smakstilsatt yoghurt, sport eller energibarer, og åpenbare ting som donuts eller godteri. Unngå disse tingene virkelig kan gjøre en forskjell i naturlig senke triglyserider.

Hvordan lavere triglyserider med kosthold

Triglyserider er en type fett som finnes i maten vi spiser, og er skapt av kroppen til å lagre overflødig energi for senere bruk. Hver gang vi forbruker mer kalorier enn vi trenger, våre kropper forvandle de ekstra kaloriene til triglyserider, som deretter lagres i fettcellene. Triglyserider er nødvendig for god helse, men høye nivåer av triglyserider i blodet har vært knyttet til hjertesykdommer, særlig i forbindelse med høyt blodtrykk eller høyt kolesterol. Høye triglyserider kan være forårsaket av genetikk, en underactive skjoldbruskkjertelen eller noen sykdommer; Men de mest kontrollerbare faktorer er overvekt, overspising og overdreven alkoholforbruk.

Hvordan lavere triglyserider med kosthold

•  Begrens alkoholforbruk. Overdreven drikking kan øke triglyserider og er en av de enkleste kosttilskudd og livsstil endringer for å gjøre når du senker triglyseridnivåer.

Spis mindre porsjoner. Ekstra kalorier blir til triglyserider hver gang du overspise. Bestem kroppens daglige kalori behov med hjelp av din lege eller en ernæringsfysiolog og jobbe for å holde seg innenfor den grensen hver dag.

Begrens trans fett og mettet fett forbruk. Få i vanen med å lese etiketter når du handle og lage mat. Dette vil hjelpe deg å gjenkjenne hvor mye transfett og mettet fett som du vanligvis bruker, og vil hjelpe deg å ta informerte beslutninger om fettinntaket.

Bytt til magre meieriprodukter, eller kutte meieri vår av kostholdet ditt helt. Fettfattig melk, ost og yoghurt er lett tilgjengelig i enhver matbutikk. Non-meieri alternativer, for eksempel rismelk, soyamelk, soya iskrem og soya yoghurt, er tilgjengelig på noen kjede kjøpmenn og de fleste naturlig matbutikker.

Limit sukkerforbruket. Sukker legger unødvendige kalorier til mat og drikke og er en enkel måte å vite forbruke mer kalorier enn kroppen din trenger. Kroppen din så snur de overflødige kalorier til triglyserider, heve nivået av triglyserider i blodet. Bytte til kosthold eller sukkerfrie drikker er et godt skritt å senke triglyserider.

Øk fiber forbruk. En diett sentrert på sunne hele korn vil øke fiber inntaket og bidra til å redusere triglyserider i blodet. Havregryn er ett sunt alternativ som er enkel å tilberede og innlemme i kostholdet ditt.

Hint

 • The National Cholesterol Education Program retningslinjer staten som triglyseridnivåer på 150 mg / dL eller under regnes som normalt og sunt. Triglyseridnivåer måles gjennom en blodprøve, som kan bestilles via helsepersonell.

Hvordan senke dårlige LDL kolesterol

Hvordan senke dårlige LDL kolesterol


Å vite hvordan å senke dårlige kolesterolet LDL kan redde livet ditt. Low density lipoprotein kolesterol ellers kjent som dårlig kolesterol kan føre til en rekke helseproblemer hvis kolesterolnivået i kroppen din er for høy. Hvis legen din har fortalt deg at kolesterol er for høy, bør du beskytte din helse ved å redusere kolesterolnivået i dag.

Hvordan senke dårlige LDL kolesterol

ØVELSE - Daglig mosjon er avgjørende, selv i små mengder. Start med å gå 10 minutter per dag. Gradvis øke tiden før du går 60 minutter per dag. Legg vekt trening tre ganger i uken. Begynn med £ 5 manualer, sakte øke antall øvelser du gjør hver dag. Over tid kan du øke vekten av manualer. Gjør vektbærende øvelser minst tre til fem dager per uke.

spise sunt - Laste opp på frukt og grønnsaker. Hold frukt og grønnsaker hendig slik at du oppfordres til å spise dem. Begynne å spise stål kuttet havre. Hele havre kan redusere LDL dårlig kolesterol, holde blodårene rene og hjelpe deg å miste vekt ved å gjøre du føler deg mett lenger. Ikke la deg lure av bearbeidede korn som hevder å senke dårlige LDL kolesterol. Hvis du har høyt kolesterol, bør du spise mat som er kjent for å senke høyt kolesterol som stål kuttet havre. De kan ta lengre tid å lage, men god helse er verdt innsatsen. Lær å spise kolesterolsenkende matvarer. Spis mat med enkle ingredienser, spiser for det meste grønnsaker, frukt, hele korn og kjøtt som er lav i mettet fett. Lær om super mat og prøve å innlemme så mange som mulig i kostholdet ditt.

endre livsstil - Ut med det dårlige, med det gode. Ha en positiv mental outlook. Fyll ditt liv med gode og sunne relasjoner. Kvitt deg med noen dårlige vaner som røyking. Å vite hvordan å senke dårlige LDL kolesterol vil lagre levende og god helse. Ta aksjon i dag, vil du se effektene i morgen.

4 Løft gode HDL-kolesterolet - Bra kosthold, mosjon og positiv mental innstilling kan hjelpe, men den beste måten å øke gode kolesterolet er å spise fisk, olivenolje, mandler og avokado ukentlige og i små porsjoner.

Kombinasjonen av å trene, spise sunt og endre livsstil vil ikke bare lavere dårlige LDL kolesterol, men det vil også hjelpe deg å miste vekt, har mer energi og bli sunnere.

Hvis du trenger mer hjelp til å senke det dårlige kolesterolet se under Resources nedenfor. Å vite hvordan å senke dårlige LDL kolesterol kan redde livet ditt i dag.

Hint

 • Som med alle diett eller treningsprogram, bør du oppsøke lege før du begynner.

Diett for Raising HDL og senke triglyserider

High-density lipoproteiner (HDL), også kjent som det gode kolesterolet, sirkulerer i hele kroppen fungerer som en søppelsamler, samle overflødig kolesterol og frakte det bort fra kroppen. Triglyserider, på den annen side, er ikke god, men de er ikke dårlig, enten. De er i form av fett som brukes av kroppen for energi. Høye triglyseridnivåer vanligvis sammenfaller med høyt LDL og generelle kolesterol nivåer, noe som er dårlig. Det kan også være et tegn på koronarsykdom, en annen helsetilstand du ønsker å unngå.

Optimale nivåer

Det optimale nivå for HDL-kolesterolnivåer 60 mg / dl eller høyere, i henhold til American Heart Association. Målet for triglyseridnivåer er under 150 mg / dL.

Kost Strategi

Bruker mindre sukker. Kroppen forvandler alle kilder til overskytende sukker til triglyserider. Reduser sukker ved å erstatte sukkerholdig drikke med sukkerfri drikke. Unngå å legge sukker til maten. Hvis du trenger noe søtt til, prøv en sukker-erstatning som sukralose eller aspartam. Også, se opp for lav-fett matvarer. Produsentene vanligvis erstatte fett med sukker.

Alkohol øker også triglyseridnivåer. Alkohol påvirker leveren to måter: den øker produksjonen av triglyserider og senker mengden fjernet fra blodet. For å unngå dette, bør menn konsumere mer enn to alkoholenheter per dag og kvinner bør spise mer enn én alkoholholdige drikker per dag. Dette moderat nivå av alkohol har en bonuseffekt; det kan øke HDL-kolesterolet.

Spis mer fisk. Omega-3-fettsyre, en type fett som finnes i fisk, har vist seg å senke triglyserider. Det kan også gi HDL nivå et løft. Dra nytte av dette ved å spise 2-3 måltider i uken som inkluderer fet fisk. Eksempler på fet fisk inkluderer albacore tunfisk, laks og makrell.

Det neste trinnet for å oppnå optimal triglyserider og HDL nivå er å begrense fettinntaket til mindre enn 35% av kaloriene. Redusere mengden av mettet og trans fett som forbrukes. Erstatte disse fett med flerumettet og enumettet fett. Enumettet fett inneholder olivenolje, peanøttolje og avokado. Flerumettet fett finnes i mais og solsikke oljer. En påminnelse om flerumettet fett: de kan lett redusere HDL kolesterolet.

Betraktninger

Andre faktorer ved siden av dietter kan positivt påvirke triglyserid og HDL nivå. Prøv å trene minst fem ganger i uken på et moderat intensitet. Hvis du er overvektig, kan du prøve å få vekten under kontroll. Hvis du røyker, får disse nivåene til den ønskelige serien er enda en grunn til å slutte å røyke.

Hvordan senke kolesterol naturlig i 30 dager

Hvordan senke kolesterol naturlig i 30 dager


Mens det er flere medisiner indisert for alvorlige tilfeller av høyt kolesterol, er det også mange naturlige måter å bekjempe høyt kolesterol. Naturlige kosttilskudd, slanke endringer og en mer aktiv livsstil kan alle bidra til å endre din LDL (dårlig kolesterol) tallene betraktelig.

Bruksanvisning

eliminere animalsk fett fra kosten, eller i det minste redusere mengden betraktelig. Kolesterol finnes ikke i vegetabilske produkter, slik redusere mengden mettet fett (animalsk fett) i kosten vil ha en stor innvirkning på din totale kolesterol tall. Animalske produkter spesielt høyt kolesterol inkluderer biff, svinekjøtt, lam, eggeplommer og fet fisk som sild og tunfisk.

Innføre matvarer som lavere kolesterol til ditt daglige kosthold. Havre, mørke grønne blader og fullkorn frokostblanding alle inneholder høye nivåer av fiber, som er avgjørende for å hjelpe kolesterol flytte gjennom kroppen og skilles ut raskere og mer effektivt. Andre matvarer som hjelper lavere kolesterol inkluderer kaldt vann fisk og linfrøolje (både rik på omega-3 essensielle fettsyrer) og avokado, som er rik på HDL (bra) kolesterol.

Mosjon og gå ned i vekt. Overvektige mennesker har høyere nivåer av fett (kolesterol) i både kroppen sin og blodet, men øvelsen er også bra for en myriade av andre grunner. Det øker HDL kolesterolet, øker metabolic rate (og fettforbrenning) og bidrar til lavere triglyserider. En blanding av aerob trening, styrketrening og bevegelighetstrening gir de beste resultatene.

•  Vurder kosttilskudd som hvitløk, fiskeoljekapsler og rød gjæret ris. Alle tre har blitt undersøkt i kontrollerte studier og vist seg å være effektive for å senke kolesterolet. Den indiske urten Guggulipid er spesielt rask og effektiv i å senke triglyserider, noe som ikke engang statin narkotika kan gjøre.

Slutte å røyke. Mens sigaretter ikke har en direkte effekt på kolesterolnivået, gjør de oksidere blodet raskere, noe som gjør kolesterol farligere og vanskeligere å kontrollere.

Prøv Policosanol, en naturlig ekstrakt utvunnet fra yams og sukkerrør og brukes til å senke kolesterolet. Policosanol har blitt studert og testet hovedsakelig i Cuba, hvor supplement har sin opprinnelse, før du gjør det til det amerikanske markedet. Policosanol kan senke total kolesterol med om lag 14,2 prosent ved å hjelpe leveren kontrollere nedbryting av fett.

Hint

 • Alltid snakke med legen din før du prøver naturlige kosttilskudd, spesielt hvis du tar reseptbelagte legemidler. Interaksjon kan være farlig eller kan kansellere effekten av medisinering.

Senking Triglyserider Med plantesteroler

Senking Triglyserider Med plantesteroler


Senke triglyserider er en viktig del av å senke dine totale blodfettnivåer. Triglyserider, en type fett, er lik kolesterol i at de kan bidra til helseproblemer, som hjertesykdommer. Ifølge National Institutes of Health, kan plantesteroler bidra til å senke både triglyserider og kolesterol. Plantesteroler er en del av et anlegg membran. De forekommer naturlig i plantebasert mat, som frukt, frø og selv vegetabilsk olje.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du starter noen ny helse regime. Hvis legen din behandler deg for høye triglyserider, spør ham om plantesteroler kan være en gunstig supplerende terapi for deg.

Ta eventuelle medisiner foreskrevet for deg; ikke unngå å ta kolesterolsenkende medisiner til fordel for en alternativ behandling. Tilsvarende, fortsetter å praktisere sunne livsstilsvaner, for eksempel et sunt kosthold og mosjon rutine, for å lette sunne triglyseridnivåer.

Konsumere en plante sterol-beriket mat hver dag. Ifølge The Diet Channel, mens steroler forekommer naturlig i plantebasert mat, er beløpet ubetydelig. I stedet spiser mat som er beriket med plantesteroler. Noen eksempler er yoghurt, ost, appelsinjuice og granola barer. Lese etikettene på matvarene for å vurdere mengden av plantesteroler per porsjon. Ifølge Mayo Clinic, trenger du minst 2 g plantesteroler daglig for å senke kolesterolet og triglyserider.

Be legen din om å ta en plante sterol pille. Hvis du har problemer med å konsumere tilstrekkelige mengder plante sterol-beriket mat, kan en pille være å foretrekke alternativ for deg. Følg legens råd om doser.

Hvordan Les triglyserider Testresultater

Hvordan Les triglyserider Testresultater


Triglyserider er en form for fett i blodet ditt og sjefs måten kroppen lagrer energi. De fleste triglyserider er funnet i fettvev. I en omfattende lipid profil, skal du motta testing for HDL og LDL kolesterol samt triglyserider. Resultatene dine vil ikke vise om du har noen spesielle sykdommen, men de er en indikator på risikoen for hjertesykdom.

Bruksanvisning

•  Vurdere risikoen for hjertesykdommer ved hjelp av ikke bare dine triglyserid test nivåer, men også din generelle helse og livsstil.

Sjekk din kolesterol også. Personer med høye triglyserider har ofte høye kolesterolverdier i tillegg.

Les testresultatene som følger: Et normalt nivå er mindre enn 150 mg / dL. En grensenivå er mellom 150 og 199 mg / dl. Hvis nivået er 200-499 mg / dL du anses å ha høy risiko for hjertesykdom. Les et nivå på 500 mg / dL eller mer å bety at du er på svært høy risiko.

Diskuter høye triglyseridnivåer med helsepersonell, spesielt hvis du har koronarsykdom. Høye nivåer har vært forbundet med en økt forekomst av dødsfall hos pasienter som allerede har koronarsykdom.

Evaluer resultatene dine med helsepersonell å avgjøre om en behandlingsplan er nødvendig. Hun kan foreskrive medisiner eller niacin å senke triglyserider. Det er naturlig og holistisk metoder som kan vurderes også.

Ta eventuelle nødvendige tester for å finne årsaken til forhøyede triglyserider. Et høyt nivå av triglyserider kan signalisere en underliggende sykdom, som for eksempel en underactive skjoldbruskkjertelen glad, levercirrhose, en diett for høy i karbohydrater og for lite protein, ukontrollert diabetes, nyreproblemer eller bukspyttkjertel problemer.

Senk triglyseridnivåer ved å opprettholde en sunn vekt, får regelmessig mosjon, slutte å røyke og drikke kun i moderate mengder. Kontrollere diabetes og høyt blodtrykk vil også hjelpe.

Svært lave triglyserider kan tyde på en overaktiv skjoldbruskkjertel, en diett for lavt på fett, underernæring eller malabsorpsjon.

Hint

 • Du kan bruke et hjem test kit for å få et ganske nøyaktig bilde av triglyserider.
 • Personer med en diett svært høy i karbohydrater (mer enn 60 prosent av kaloriene) vanligvis har høye triglyseridnivåer. Det er viktig å spise en balansert, hjerte-sunt kosthold.
 • Få jevn triglyserid tester og diskutere resultatene med legen din. Ofte er høye triglyserider ikke diagnostisert før etter alvorlige komplikasjoner oppstår.

Hvordan senke blodsukkeret nå

Hvordan senke blodsukkeret nå


Å vite hvordan å senke blodsukkeret ditt nå vil hjelpe deg å holde seg frisk. Det er viktig at du holde blodsukkeret balansert spesielt hvis du har diabetes eller en annen lidelse som påvirker blodsukkeret. Det er mange matvarer som tar lengre tid å bli fordøyd av kroppen din og hjelper kroppen din balansere blodsukkeret.

Hvordan senke blodsukkeret nå

TRENING - Tren regelmessig for å holde blodet sukker balansert. Trene regelmessig betyr trene minst fem til syv dager i uken i minst en halv time. Du kan starte med bare kardiovaskulær trening og deretter legge noen vekt bærende øvelser. Øvelsen vil bidra til å holde blodsukkeret lavt og derfor beskytte deg mot farene ved høyt blodsukker som diabetes, diabetes komplikasjoner, blodpropp, infeksjoner og treg til å helbrede kutt og sår.

Kardiovaskulære øvelser kan omfatte turgåing, ski, fotturer, jogging, tennis og volleyball.

Vektbærende øvelser kan omfatte vekttrening, manualer, push-ups, sit ups, pull ups, knebøy og utfall.

Trene hver dag, særlig etter måltider.

KOSTHOLD - Spis et riktig kosthold. Hold blodsukkeret lavt naturlig ved å spise riktig. Spis rikelig med grønnsaker (minst halvparten av ditt daglige kaloriinntak bør komme fra grønnsaker), hele korn bare (ingen hvit mel eller beriket mel produkter), frukt og magert kjøtt. Å vite hvordan du kan redusere ditt blod sukker nå vil holde deg sunn og frisk.

Hvert måltid bør bestå av femti prosent grønnsaker, tjuefem prosent magert kjøtt og tjuefem prosent hele korn.

Snacks mellom måltidene, bør hver snack være en sunn en som frukt, grønnsaker, yoghurt, nøtter, frø, magert kjøtt, eller hele korn.

DRIKK VANN - Drikk rikelig med vann hver dag for å holde blodet sukker lavt. Drikk åtte til tolv glass vann som er hver åtte gram. Drikkevann er avgjørende for mange kroppsfunksjoner og hjelper også holde blodsukkeret lavt.

Ikke telle andre drinker som ditt daglige vanninntaket. Det er noe uenighet som andre væsker kan telles i delen mot ditt daglige vanninntaket. Dette er ikke en god idé fordi andre drikker som te, kaffe, juice, melk og brus kan være dehydrerende slik at de har motsatt effekt av vann. Drikk vann og inkluderer ikke noen annen drikke i glass teller.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du holder blodsukkeret lavt, se under Resources nedenfor. Å vite hvordan du kan redusere ditt blod sukker nå vil bidra til å holde deg frisk.

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

Nesten 23,6 amerikanere har blitt diagnostisert med diabetes, ifølge American Diabetes Association. Komplikasjoner på grunn av økt blodsukker kan påvirke hele kroppen, som diabetikere har en økt risiko for å oppleve hjerteinfarkt, slag, nyresykdom og komplikasjoner under svangerskapet.
Opprettholde en lav blod-sukker nivå er nøkkelen til å opprettholde en sunn kropp, og som kan oppnås ved å spise en næringsrik diett og holde seg i form ved å delta i regelmessig fysisk aktivitet.

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

•  Trening en time daglig, som fysisk aktivitet kan senke blodglukosenivået. Prøv turgåing, hagearbeid, svømming og sykling.

Følg et hjerte-sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer, og unngå raffinerte karbohydrater.

Meld deg på en diabetes-management program. Nesten 75 prosent av helse-forsikring planer dekke programmer for diabetikere. Disse programmene vanligvis inkluderer besøk til spesialister, slik som endokrinologer, diabetiske lærere og Fotpleie, samt helsesjekk i løpet av året.

The American Diabetes Association anbefaler regelmessig kontroll og overvåking av blod-sukker nivå, blodtrykk og kolesterol.

Administrere medisiner på riktig måte. Selv om mange diabetikere kan kontrollere blodsukkeret uten medisiner, er noen ganger medisinering er nødvendig. Både muntlige og injiserbare medisiner er tilgjengelige. Å forvalte riktig dose til rett tid er nøkkelen i riktig håndtering.

Hint

 • Søk på nettet for en rekke av diabetiske og hjerte-sunn oppskrifter.

Hvordan Senk Dosering av statin narkotika

Statiner er en klasse av medikament som blokkerer en leverenzym kalt HMGCoA-reduktase, det kjemiske som produserer kolesterol i kroppen. Selv om kolesterol brukes i normal funksjon av hver celle, kan for mye kolesterol føre til at arterien clogging plakk som fører til angina, hjerteinfarkt og slag. Statiner har blitt funnet effektive i å redusere LDL, det dårlige kolesterolet, men deres bivirkninger kan noen ganger føre til at pasienter søker å redusere dosen, og i stedet bruke mer naturlige måter å redusere kolesterol, for eksempel fiber, kosttilskudd og plantesteroler.

Bruksanvisning

Hvordan Senk Dosering av statin narkotika

En forbruker mer fiber. Putting mer fiber i kostholdet ditt er en effektiv måte å redusere LDL kolesterol. Når lagt til daglig, kan fiber kilder som havregryn kli, linfrø, valnøtter og psyllium frø, som er funnet i produkter som Metamucil, være nyttig for å redusere kolesterolet.

Spis mer fet fisk. Fordelene av omega 3 oljer for å bidra til å redusere kolesterolet og redusere forekomsten av hjertesykdom har blitt dokumentert. Å spise fiskeoljer i sin mest naturlige form, i mat eller naturlig fiskeolje ekstrakter, har den kraftigste effekt i å redusere kolesterolet og redusere hjerte- og karsykdommer.

Suppler kosthold med plantesteroler. Planter steroler er ekstrakter av visse matvarer som belgfrukter, frukt og helkorn. Disse er tilgjengelige i flytende form på de fleste dagligvarebutikker og som en margarin-erstatning spredning. Steroler er også tilgjengelig i pilleform.

Spis rød ris gjær. En gjæring av en gjær som vokser på ris, har rød ris gjær vært brukt i Asia i århundrer for sine medisinske egenskaper. Det er også brukt i matlaging. Rød ris gjær inneholder lovastatin. Lovastatin er en ingrediens i statin narkotika Mevacor, så altoppslukende rød ris gjær kan ha de samme bivirkningene som Mevacor, og kombinere reseptbelagte og naturlig lovastatin kan ha en økt effekt. Fordi det er ingen måte å vite hvor mye eller kvaliteten på lovastatin i rød ris gjær, konsumere det kan være farlig. Rådfør deg med legen din om å ta rød ris gjær med statin narkotika.

Få mer mosjon. Tretti minutter en dag med turgåing, jogging, sykling eller bare hagearbeid ikke bare senker det dårlige kolesterolet, men øker gode kolesterolet. Selv moderat trening kan bidra til å holde kolesterolet i å stige, men kraftig mosjon kan faktisk senke kolesterolnivået.

Lær stress management teknikker. Lære å takle hverdagens stress og sinne kan ha en betydelig effekt på kolesterolnivået og behovet for ytterligere statin medisiner. Ta en yoga eller meditasjon klasse, kjøpe en inspirerende CD eller lytte til beroligende musikk. Redusere stress settes til å beskytte ditt hjerte.

Hint

 • For noen mennesker, kan kolesterolsenkende naturlige forbindelser og metoder ikke være nok. Rådfør deg med legen din.

A Guide å senke triglyserider

Triglyserider er en svært vanlig, naturlig forekommende type fett. De fleste av de spiser er vi fett i triglyserid form, så som smør eller margarin, og det meste av fettet i kroppen er lagret i det samme grunnformat. Overflødig kaloriinntak kan føre til økt nivå av triglyserider i blodet, en tilstand som er forbundet med økt risiko for hjerteinfarkt, hjertesykdom og hjerneslag. Senke triglyseridnivåer kan gi betraktelig bedre sjansene dine for utvidet god helse.

Forstå Triglyserider

Triglyserider er en bekymring hovedsakelig på grunn av deres tilknytning til kolesterol. Mens "gode" kolesterolet har legitime funksjoner i kroppen, "dårlig" kolesterol kan føre til åreforkalkning (aterosklerose) når konsumert i store mengder. Matvarer som er høy i dårlige kolesterolet er ofte også høy i triglyserider. Forskere er ikke sikker på om høy triglyseridnivåer faktisk bidrar til åreforkalkning, eller er rett og slett vanlige følges høyt kolesterol. Uavhengig av det ultimate svaret på dette spørsmålet, helsepersonell vurdere høye triglyseridnivåer en konsekvent markør for økt helserisiko, og søke å senke dem deretter.

Behandling Gjennom Livsstil Modifikasjon

Hvis du er diagnostisert med høyt triglyseridnivåer, legen din vil sannsynligvis anbefale en rekke livsstilsendringer for å hjelpe deg med å redusere dem.

En primær skritt du kan ta er å senke kaloriinntaket. Overflødige kalorier blir konvertert til triglyserider i kroppen din, og overflødig triglyserider skyves direkte inn i blodet. Spise mindre vil bidra til å bryte denne syklusen og gradvis senke triglyserider. Du vil også ha nytte enormt fra å miste vekt og trene regelmessig.

I tillegg til generelle kalori begrensning, vil du trenger for å unngå visse typer mat. Chief kategorier av interesse her er raffinert eller sukkerholdige matvarer. Sukker og hvitt mel brytes ned raskt i kroppen, og spise dem kan føre til toppene i insulin produksjon. Disse insulin toppene oppmuntre høye triglyseridnivåer.

Inntak av transfett bør begrenses eller elimineres, og du bør også begrense inntaket av kolesterol og mettet fett. Trans fettholdige produkter er markert ved nærvær av delvis hydrogenert olje. Høyt kolesterol matvarer inneholder eggeplommer, hele melkeprodukter og rødt kjøtt. Matvarer rike på mettet fett inneholder hele melkeprodukter, rødt kjøtt og plantebaserte oljer som palme og kokos.

Prøv å erstatte usunn fett valg med tilfredsstillende alternativer. Potensielle erstattere inkluderer peanut, oliven og raps olje. Rødt kjøtt kan erstattes med matvarer som laks og makrell, som er høy i helse-boosting omega-3 fettsyrer. Søk etter velsmakende lav-fett versjoner av andre favoritt mat, og vurdere å utvide hvilke typer mat du spiser for å gjøre opp for noen oppfattet mangel. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å få hjelp med aktuelle alternativene.

Unngå alkoholforbruk når det er mulig. Som regel er alkohol både fetende og høy på sukker, og på alle måter det betydelig fremmer økt triglyseridnivåer.

Drug Treatment

Medikamentell behandling kan være indisert hvis livsstilsendringer er ineffektive. Se legen din for aktuelle alternativene.

Andre kilder til høye triglyserider

Høye triglyserider kan også være et resultat av sykdomsprosesser som diabetes, dårlig skjoldbrusk ytelse og nyre- eller leversykdom. Ta kontakt med din lege for en full forklaring på mulige årsaker, og fremgangsmåten for å bekjempe deres bidrag til høye triglyseridnivåer.

Hjelp til Senking Triglyserider

Hjelp til Senking Triglyserider


Triglyserider er en type fett som finnes i blodet. Legen din kan teste dine triglyserider nivåer som en faktor i å bestemme risikoen for hjertesykdom. Ifølge American Heart Association, en verdi på mindre enn 150 mg / dL er normalt. Over 200 mg / dl er ansett å være høy, og over 500 mg / dl er ansett å være et veldig høyt nivå av triglyserider. Ofte kosttilskudd endringer, mosjon og vekttap kan senke triglyserider uten bruk av medisiner.

Kosttilskudd endringer

Endringer i kostholdet kan bidra til lavere triglyserider. Den mest åpenbare endringen bør være å redusere kolesterol. Du kan gjøre dette ved å redusere forbruket av eggeplommer, høyt mettet fett kjøtt og hel-melkeprodukter. Streber etter å holde ditt daglige kolesterol underkant av 300 mg og under 200 mg hvis du har hjertesykdom. I stedet for matlaging med matvarer som inneholder mettet fett som smør, erstatte disse matvarene med umettet fett som rapsolje, olivenolje og peanøttolje. Øke forbruket av omega-3 matvarer som linfrø, valnøtter, mandler, og kaldt vann fisk som laks og tunfisk.

Eliminere forbruk av trans-fett som ofte finnes i pakket snacks og småkaker.
Et kosthold med mindre sukker vil også bidra til lavere triglyserider. Begrens inntaket av godteri, desserter og søtet drikke.

Alkoholholdige drikker er ikke bare høy i kalorier, men også sukker. For enkelte individer, kan alkohol øke triglyserider. Følg legens råd om alkoholforbruket.

Trening og Vekt

Det er viktig å opprettholde en sunn vekt for å holde triglyserider på sunne nivåer. Øke din fysiske aktivitet kan bidra til å senke triglyserider. Prøv å få minst 30 minutter fysisk aktivitet på de fleste dager i uken. Hvis du er overvektig, øker din daglige fysiske aktivitet til ca 60 til 90 minutter. Sjekk med legen din før du starter et treningsprogram.

Røyking og medisiner

Hvis du røyker, kan slutte senke triglyserider. Medisiner, for eksempel visse høyt blodtrykk medisiner, kan noen ganger være årsaken til høye triglyserider. Legen din kan ønske å prøve ulike typer medisiner for å se deres innvirkning på dine triglyserider nivåer.

Medikamentell behandling

Noen ganger kosttilskudd endringer, mosjon og vekttap er ikke nok til å redusere triglyserider til sunne nivåer. På disse tider og absolutt når triglyserider er svært høy (500 mg / dL eller høyere), er medisiner ofte foreskrevet for å redusere triglyserider.

Kosttilskudd for å senke triglyserider

Triglyserider er en form for fett. Høye triglyserider vanligvis går sammen med høye kolesterolnivåer med et høyt LDL ("dårlig" kolesterol) og lav HDL ("gode" kolesterolet). Senking triglyserider innebærer livsstilsendringer som for eksempel økt fysisk aktivitet og kontrollere vekten din. Enkelte kosttilskudd kan også bidra til lavere triglyserider.

Triglyseridnivåer

Normal triglyseridnivå er 150 mg / dl eller mindre. Et nivå mellom 150 og 199 anses borderline høy, mens 200-499 regnes som høy. Et nivå over 500 mg / dL er klassifisert som svært høy.

Senking Triglyserider

Ifølge Healthy Guide Heart, omega-3 fettsyrer, kombinert med vitamin C og en lav karbohydrat diett kan redusere triglyseridnivåer dramatisk.

Kosttilskudd

Kost fiskeolje supplerer lavere triglyserider og redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Det er også noen bevis på at alfa-linolensyre kan ha tilsvarende, men mindre uttalt, fordeler.

Niacin

Niacin er et B-vitamin tilgjengelig som en kapsel og også finnes i fisk, kjøtt og meieriprodukter. Det kan føre til betydelige reduksjoner i triglyseridnivåer samt total kolesterol og LDL nivåer.

Risiko

Tar fiskeolje kosttilskudd i høye doser kan ha skadelige effekter, for eksempel en økt risiko for blødning. Høye doser av niacin kan føre til hud rødme eller leverskade. Snakk med legen din før du inkluderer kosttilskudd for å redusere triglyserider, og sørg for å rapportere eventuelle forstyrrende bivirkninger.