Digidexo.com

Hva er det primære Bruk av digoksin?

Tilgjengelig i oral og intravenøs former, er digoksin en generisk reseptbelagte medisiner kjent som en digitalis glycoside. Leger ofte foreskrive dette stoffet for behandling av forhold som påvirker hjertet og blodomløpet.

Funksjon

Digoksin fører til en økning av natrium i cellene i hjertet, noe som bidrar til den hjerteslag sterkere og regelmessig.

Effekter

The Mayo Clinic rapporterer at digoksin bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, noe som bedrer symptomer på hevelse av dine hender og ankler forårsaket av hjerteproblemer.

Indikasjoner

Digoksin brukes for pasienter med hjertesvikt og kronisk atrieflimmer, en tilstand der ditt hjerte muskler nappe uregelmessig, forklarer det amerikanske National Library of Medicine.

Funksjoner

I de fleste tilfeller leger fore et diuretikum (for eksempel furosemid) og en angiotensin-omdannende enzym (ACE)-inhibitor sammen med digoksin ved behandling av hjertesvikt og kronisk atrieflimmer, forklarer Mayo Clinic.

Dosering

For voksne er den normale dosen av digoksin 3 mikrogram for hver kilo du veier per dag, rapporterer Mayo Clinic. Legen vil overvåke hvordan stoffet påvirker deg og kan justere dosen din opp eller ned avhengig av hvor godt du reagerer på behandlingen.