Digidexo.com

Stadier av økende vekt

Stadier av økende vekt


Vektøkning kan skje på en av to faser. Det forekommer heller gradvis over en tidsperiode, eller raskt. Dessverre, den gjennomsnittlige overvektige amerikanske erfaringene rask vektøkning over en periode fordi hun er uinformert og uvitende om hennes unormale endringer kroppen. Medvirkende faktorer som stressende hjem og arbeidsmiljøer og medisiner kan føre til vekt-få enkelte til å betale lite eller ingen oppmerksomhet til skalaen. Av den tiden en person merknader hennes vektøkning, kan det være etter 15 eller 20 kg. av fett gevinst.

Overvekt

Som i 2009, ingen stat i Amerika oppnådde fedme målet på 15 prosent eller mindre av overvektige voksne. I et slikt samfunn, er det ikke rart at mange voksne føler seg frisk og behagelig selv når de er overvektige. Å være overvektig, må du veie mer enn det som er anbefalt for din høyde. Denne fasen av vektøkning er viktig, fordi det gjelder for tusenvis av amerikanske barn og tenåringer.

The Body Mass Index, eller BMI, for en overvektig voksen er 25,0 til 29,9. For barn og tenåringer, har BMI skal beregnes annerledes. En ungdom BMI måles ved hans alder, vekt og høyde, så plottet langs persentil vekst diagram til å bestemme sin klassifisering. Derfor ville en 10-år gammel gutt sammenlignes på percentilskjema med andre 10-år gamle gutter. Ved hjelp av sin høyde og vekt, ville legen se om han var blant de 85 persentil og mindre enn 95-persentilen før formelt kategorisere ham som overvektig.

Obese

Medline Plus, en online tjeneste for det amerikanske National Library of Medicine, sier, "Fedme betyr å ha for mye kroppsfett." Når en voksen eller en ungdom når obese kategori, er det fordi de har praktisert spising vane å spise mer kalorier enn de brenner på en konsistent basis. Over tid, disse ekstra kalorier butikken i kroppen og forvandle seg til sukker før de slår til fett.

For å gå fra overvektige til en sunn kroppsstørrelse, ville man må fokusere på fettforbrenningen mål. Milepæler som erstatter usunn snacks med porsjoner med frukt og grønnsaker, og fullførte en 30-minutters cardio aktivitet en gang om dagen og unngå rask mat er alle progresjoner mot kvitte kroppen for overflødig fett samtidig ta opp spørsmålet om å lære å leve sunt.

Sykelig fedme

Sykelig overvektige er som veier 100 kg. mer enn sunn kroppsvekt og / eller å ha en BMI på 40 eller høyere. Når en person har nådd det stadiet av sykelig overvektige, sine sjanser doble for å være i risikosonen for å utvikle høyt blodtrykk, sukkersyke og hjertesvikt.

Siden sykelig fedme lett kan føre til emosjonelle plager og fysiske funksjonshemninger, er hverdagslige programmer som tilbys til enkeltpersoner og familier likt å bidra til å få folk friske. Alternativene spenner fra foreskrevet medisiner og en-til-en medisinsk konsultasjon til kirurgiske prosedyrer.