Digidexo.com

Botemidler for Blemmer

Blemmer oppstår vanligvis i fuktige eller våte områder der det er friksjon, noe som gjør at vannet siver inn mellom lagene av huden din. En blod blemme kan oppstå etter en del av kroppen din er blitt klemt eller knust, noe som fører blodet til å pumpe mellom lagene av huden. Blemmer kan vanligvis kureres hjemme, men du bør konsultere legen din om det er noen tegn på infeksjon.

Behandling av en Blister

Det er flere måter å behandle en blemme. Den vanligste metoden er å først rense blemme med såpe og vann, og hell rubbing alkohol over det. Sterilisere en rett pinne ved å brenne den over en flamme; etter at tappen er avkjølt, stikke et hull i siden av blisterpakningen. Når det er en åpning i blister, legge press på blisterpakningen å tømme den. Gni et antibiotikum på blisteret å bidra til å redusere risikoen for infeksjon. Dekk blister med en bandasje og endre det daglige.

Herbal Cures

Echinacea er en flott urt for blemmer. Det er Echinacea sammendrag eller salver som du kan kjøpe over disk, men du kan også lage et hjem rette ved å blande 3 ss. hakket echinacea rot med en kopp etylalkohol. Gni blandingen på blemme å hjelpe drenering.

Aloe vera kommer i en gel form, som beskytter blemme ved å dekke det, og også bidrar til å helbrede den fordi aloe vera har antibakterielle egenskaper. Tea tree olje vil naturlig tørke ut blemme med sin antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper.

Pipsissewa er en Wildflower som inneholder antiseptisk metylsalisylat, glykosider harpiks og snerpende tanniner som vil hjelpe blemme avløp og beskytte den mot smitte. Du kan bruke tre forskjellige former av dette bladet til din blemme: et avkok av tørkede blader, et omslag av friske blader eller blad ekstrakt. Det finnes også kapsler og tabletter av pipsissewa, men de er til internt bruk.

Lavendel olje brukes til å holde huden sunn, og det har også egenskaper som vil hjelpe huden leges raskere. Det er vanligvis bedre å bruke naturlige oljer for å kurere en blemme i stedet for å bruke en nål for å åpne eller unroof en blemme. Blemme er utsatt for bakterier og bakterier når det er poppet eller unroofed, noe som betyr at det er en høyere risiko for infeksjon.