Digidexo.com

Fem smarte strategier for å redusere blodtrykket naturlig

Så mange som én av tre amerikanske voksne har høyt blodtrykk, også kalt hypertensjon, ifølge American Heart Association. Høyt blodtrykk kommer vanligvis med ingen symptomer, men kan føre til livstruende helseproblemer som hjerteinfarkt eller hjerneslag. Hvis du er plaget med høyt blodtrykk, kan du gjøre endringer i livsstil for å senke blodtrykket naturlig og uten bruk av medisiner. Opptil 28 prosent av amerikanerne vet ikke at de har høyt blodtrykk, så det å få blodtrykket kontrolleres jevnlig er et viktig første skritt i å håndtere eller unngå hypertensjon.

Kontrollere vekten

Ifølge Prevention Magazine, den viktigste faktor i livsstil kontrollere høyt blodtrykk er i vekt. De fleste mennesker kan senke blodtrykket ved å miste noen få pounds. En kombinasjon av et sunt kosthold og regelmessig mosjon er best å senke blodtrykket naturlig. Innlemme elementer av DASH kosthold, til kosten tilnærminger Stop Hypertension, som understreker protein og et utvalg av sunn mat som hele korn, frukt og grønnsaker, og magre meieriprodukter, ifølge Mayo Clinic. DASH diett også grenser mettet fett, kolesterol og total fett.

Limit Sodium

Hvis du har høyt blodtrykk, prøve å konsumere mindre natrium. Den anbefalte daglige natrium grense for de fleste amerikanere er 2400 mg, men å kutte det ned til 1500 mg vil ha en positiv effekt på blodtrykket. Noen grupper av mennesker, som afrikansk-amerikanere og eldre, er mer tilbøyelige til å ha natrium-sensitive blodtrykket, ifølge Prevention Magazine. Hold et øye med saltbøsse og lære å lese etikettene på noen bearbeidet mat du spiser hver dag.

Slapp

Du kan også bidra til å senke blodtrykket naturlig bare ved langsom, dyp pusting. Andre meditative aktiviteter, for eksempel yoga, bidra til å kutte ned på stress hormoner som kan øke blodtrykket. Gjør dypt puste en daglig aktivitet for å bidra til å roe deg ned etter en travel arbeidsdag.

Et tips for Chocoholics

En annen måte å senke blodtrykket naturlig: konsumere litt mørk sjokolade hver dag. En studie 2005 av American Journal of Clinical Nutrition viste at å spise mørk sjokolade senker blodtrykket og bedrer insulinfølsomhet hos friske voksne, som også kan bidra til å redusere risikoen for diabetes. Mørk sjokolade, i stedet for hvite, har flavanoider som bidrar til å gjøre blodkar mer elastisk. Forebygging Magazine anbefaler et daglig tildeling av ½ oz. mørk sjokolade som inneholder minst 70 prosent kakao.

Lett på alkohol

Lett drikking har vist seg å bidra til å senke blodtrykket, i henhold til forebygging Magazine. En studie ved Bostons Brigham and Women Hospital viste at omtrent halvparten en drink daglig for kvinner senket blodtrykket mer enn å drikke noe alkohol. Menn bør holde seg til ikke mer enn to drinker per dag.