Digidexo.com

spasmer i urinrøret damer

Urinrøret Problemer

Urinrøret er et rør-lignende struktur som strekker seg fra urinblæren til utsiden av legemet. Den viktigste funksjonen til urinrøret er å slippe ut urin, men hos menn tjener den også en sekundær funksjon i å gi passasje for sæd. Den utslipp av urin blir kontrollert om den frivillige sammentrekning av en muskel kjent som uretral sphincter. Forhold som hjemsøker urinrøret en tendens til å være relatert til eller forårsaket av andre partier av urinveiene. Heldigvis er de fleste ikke er alvorlige og kan lett behandles, selv om tidlig diagnose er avgjørende for en enkel gjenoppretting.

Uretritt

Uretritt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive betennelse i urinrøret. De viktigste symptom på uretritt er smertefull urinering ledsaget av utslipp av tykk væske fra urinrøret. Selv om det kan ha noen åpenbar årsak, er det oftere assosiert med en gonococcal infeksjon og kan lett overføres ved ubeskyttet sex. Hvis du opplever ubehag, svie eller kløe ved vannlating avstå fra samleie og søke profesjonell medisinsk råd, da dette kan være tegn på en alvorlig infeksjon.

Urethrism

Hvis sphincter musklene som kontrollerer urinrøret opplever ukontrollerte spasmer, har du sannsynligvis en tilstand som kalles urethrism. Dette er ikke en alvorlig tilstand. Det indikerer en mindre irritasjon av fôr av urinrøret og bør klare seg på egen hånd i løpet av 24 timer. For å redusere restitusjonstiden, drikke rikelig med væske, for eksempel vann, juice eller sportsdrikke og prøv å ikke "hold it" hvis du ikke må.

Uretrasyndrom

Uretrasyndrom ligner uretritt i manifestasjon av sine symptomer. Det er en tilstand som hovedsakelig rammer kvinner, og er preget av smertefull og hyppig trang til å urinere, men har ingen åpenbare bakterielle årsaken. Utvikling av syndromet er ofte relatert til traumer, allergisk reaksjon eller samleie. I tillegg, mens ingen bakteriell infeksjon ser ut til å være til stede, lidelsen generelt svarer godt til lav grad av antibiotika. En mild form for naturlig antibiotika kan finnes i ren tranebærjuice eller tranebær kosttilskudd. Dersom du velger hjemmesykepleien og ser ingen tegn til bedring etter syv dager, søke råd fra din primære helsepersonell.

Urinrøret Betennelse & årsaker i kvinner

Urethrea betennelser

Urethral inflammasjon (også kjent som urethritis) er karakterisert ved inflammasjon av urinrøret, som er den smale rør gjennom hvilket urinen kommer ut av kroppen. Både kvinner og menn kan få en urethral infeksjon. Men kvinner har mye høyere risiko for infeksjon.

Symptomer

Symptomene på urinrøret betennelse varierer, og noen kvinner lider ingen påviselige symptomer i det hele tatt. Men de kvinnene som opplever symptomer rapportere smerter ved vannlating og hyppig trang til å urinere, bekkensmerter eller ubehag, unormal utflod som ofte er tykk og gul, og smerter eller ubehag under samleie.

Årsaker i Women

Det er flere årsaker til urinrøret betennelse hos kvinner. Den vanligste av disse er seksuelt overførbare sykdommer Klamydia, gonoré, syfilis og HIV / AIDS.

Imidlertid kan urinrøret betennelse også være forårsaket av bakterier inn i urinrøret, blåmerker under samleie eller en antibiotikakur.

Av og til kan årsaken til urinrøret inflammasjon ikke identifiseres, og er referert til som ikke-spesifikk uretritt (NSU).

Diagnose

For kvinner er den diagnostiske prosedyre for urinrøret betennelse minimal invasiv. Legen din vil fysisk undersøke skjeden din, ta en prøve av vaginal væske og ber deg tor avgi urinprøve.

Behandling

Urinrøret inflammasjon er oftest behandles ved en kurs av antibiotika, så vel som eliminering eller styring av eventuelle underliggende seksuelt overførbare sykdommer hvis slike finnes.

Hvis du er for øyeblikket seksuelt aktive eller var da du først begynte å oppleve symptomer, så din partner må for å bli diagnostisert og behandlet også. I tillegg er det viktig å avstå fra sex under behandling fordi infeksjon kan fortsatt være til stede og overfør selv om symptomene dine kan ha forsvunnet.

Komplikasjoner

Som symptomer på uretritt kan ofte gå ubemerket hen, er det viktig å ha regelmessige kontroller av legen din. Mens de fleste tilfeller av urinrøret betennelse løse på egen hånd, visse underliggende infeksjoner kan føre til komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Disse komplikasjoner inkluderer øyeproblemer og infeksjoner som kan også videreføres til nyfødte under levering resulterer i opthalmia neonatorum eller nyfødt øyeinfeksjon). Andre symptomer inkluderer oral og anal infeksjoner, vaginal kjertel cyster og betennelse samt sterilitet og svangerskap utenfor livmoren.

Hvilke funksjoner av urinrøret?

Strukturen inne i kroppen som gjør det mulig å utvise urin fra blæren er kjent som urinrøret. De fleste pattedyr har et urinrør som utfører tilsvarende urin og reproduktive funksjoner. I humane hanner, løper i urinrøret i penis og kommer ut fra glans, mens urinrør hos kvinner er plassert like over vaginalåpningen.

Urinering

Urinrøret utfører funksjonen til å slippe urin hos begge kjønn. Den blære lagrer urin til hjernen gir et signal til blæren, noe som fører til at musklene å stramme og presse urin ut av blæren. Derfra urinen reiser til og gjennom urinrøret og ut av legemet.

Ejakulasjon

Urinrøret utstøter ejakulere (sæd og prostatavæske). Når en mann får utløsning inn i en kvinnelig vagina, blir reproduksjon mulig. De fleste menn opplever utløsning etter genital stimulering via samleie eller onani.

Pleasure

Selv urinrøret er betydelig i reproduksjon, noen mennesker liker følsomheten av urinrøret under seksuelle aktiviteter. Folk kan stikke gjenstander inn i urinrøret som fingre eller en penis (urethral samleie) eller en urethral "sound" (et tynt glass eller metall stang).

Noen kvinner også nyte stimulering av "U-spot." Desmond Morris forklarer hvordan erektilvev over og til siden av urinrøret kan generere en kraftig erotisk respons når "denne regionen ble forsiktig kjærtegnet, med fingeren, tungen, eller tuppen av penis."

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier


Mange kvinner vet elendighet av en urinveisinfeksjon, og hvor lett symptomene kan komme tilbake til tross for antibiotikabehandling. Men noen ganger symptomer er til stede, og tester viser ingen infektive organismer. Mindre enn 1 prosent av personer som berøres av urinveissmerter uten bakterier er menn. Når brennende følelse fortsetter og tester viser ingen bakterier er tilstede i urinen, det er mange mulige årsaker og behandlinger som kan gjøre slutt på lidelsene.

Historie

Leger først ta en nøye historie når symptomene begynte og endringer hva livsstil skjedde på den tiden. Noen kvinner rapporterer at symptomene forverres i perioder knyttet til menstruasjonssyklusen. Bytte fra p-piller som inneholder østrogen til de som bare inneholder progesteron kan eliminere urethral brenner for noen kvinner.

Identifikasjon

Interstitiell cystitt (IC) er en smertefull blære tilstand som har et bestemt sett av symptomer og muligens ulike årsaker, men leger nå klumpe andre smertefulle urinveier i en bred kategori som heter Smertefull blære syndrom (PBS). The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer publisert denne definisjonen: "IC / PBS omfatter alle tilfeller av urinveisproblem som ikke kan tilskrives andre årsaker som for eksempel infeksjon eller steiner." Selv om det ikke infiserende organismer som finnes i urinen til IC / PBS-pasienter, er tilstedeværelsen av antiproliferativ faktor (APF), som ser ut til å hindre normal reparasjon av urinveiene foring, et vanlig funn, ofte sammenfallende med andre inflammatoriske tilstander så som fibromyalgi eller irritabel tarmsyndrom.

Teorier / Spekulasjoner

Noen kjemikalier og diett matintoleranse betingelser har lenge vært kjent for å irritere urinveis vev hos noen individer. Den interstitiell cystitt Association (ICA) gir retningslinjer for blære-safe matvarer og foreslår å holde en dagbok over symptomer og mat spist. Foods å unngå å inkludere konsentrert tomat produkter som saus eller ketchup, alkohol, kaffe, te, brus og aromatiserte drikker, bearbeidet mat, helbrede eller flavored kjøtt, ost, frosne desserter, pickles, krydret mat, rå løk, surkål, soyabønner, tofu , syre frukt (inkludert tyttebær), chips, nøtter (unntatt cashewnøtter), junk mat, rask mat og kunstige søtstoffer.

Ifølge cøliaki Foundation, er mange inflammatoriske sykdommer også knyttet til gluten intoleranse eller cøliaki. Hvis unngå matvarer på ICA listen ikke helt klart opp urethral brenning, en glutenfri diett (unngå alle produkter som inneholder hvete, bygg og rug) gir håp. For enkelte individer, eliminering av melkeprotein eller kasein, er det også nødvendig for en tid. Gluten intoleranse er livslang, men meieriprodukter kan tolereres etter gluten-indusert betennelser avtar.

Forebygging / løsning

Varme bad og varmeflasker plassert over blæren kan lindre smerte. For midlertidig og rask lindring av urethral brenning bruke tea tree olje til ytre øregangen.

Av og til diagnostiske tester viser irritasjon ved overgangen hvor urinrøret slutter seg til blæren. Rimso er en reseptbelagte medisiner skjema dimethylsulfoxyd som behandler slike betennelser og smerte med bare milde bivirkninger. En lege kan avgjøre om Rimso er hensiktsmessig for denne type interstitiell cystitt.

Unngå feminine hygiene spray, kommersielle Douches, boble bad, bind eller toalettpapir inneholder duft. Vask kun med varmt vann. Hvis såpe brukes, bør det være en mild naturlig såpe.

Advarsel

Blod i urinen kan være et tegn på mer alvorlig sykdom. Kontakt lege.

Medisinske grunner for mannlige urinrøret Stretching

Når en lege sier at du trenger å ha urinrøret medisinsk strukket, kan det være en foruroligende og stressende situasjon. Urinrøret kan bli betent og følsom, og ideen om å ha en medisinsk prosedyre på det kan være skummelt. Forstå den vanligste årsaken til behovet for mannlige urinrøret stretching, og hvordan det er gjort, kan bidra til å lindre dine bekymringer.

Betydning

Den vanligste medisinsk grunn for menn som har urinrøret kirurgisk strukket er en urinrørsstriktur. En urinrørsstriktur oppstår når urinrøret, et rør som er ansvarlig for å føre urin fra blæren ut av kroppen, blir unormalt smalere. Når dette skjer kan det være vanskelig eller umulig for urin å passere fra blæren, setter scenen for urin for å sikkerhetskopiere til prostata, hvor en infeksjon kan utvikle seg.

Årsaker

The National Institute of Health rapporterer at flere ting som kan skape en mannlig urinrørsstriktur. Noen mennesker får dem fra en tidligere betennelse eller infeksjon. Andre har hatt operasjon på urinrøret i det siste, for forhold som hypospadi, som også kan skape en innsnevring. En forstørret svulst kan legge press på urinrøret, forårsaker den til å begrense eller en skade kan skape en urinrørsstriktur å skje.

I tillegg til fysisk forårsaket grunner, kan en urinrørsstriktur også bli forårsaket ved å ha en historie med seksuelt overførte sykdommer, som har kronisk prostata problemer inkludert hyperplasi eller å ha et instrument så som et kateter plassert i urinrøret. Av og til, strikturer er til stede ved fødselen, men det er sjelden.

Symptomer

Lister urin som er mørk eller blodig som en av de vanligste symptomene på en urinrørsstriktur National Health Institute. Hvis du har en redusert produksjon av urin, urethral utslipp eller du ikke klarer å urinere i det hele tatt, kan du bli lider av en urinrørsstriktur. Andre symptomer inkluderer bekkensmerter, magesmerter, hevelse i penis, eller urin sprøyting i stedet for streaming. En kirurgisk strekking av urinrøret kan lindre disse symptomene ved å lindre urinrørs bredde.

Diagnose

Legen din vil diagnostisere urinrørsstriktur ved hjelp av flere metoder. En fysisk eksamen kan avsløre tegn på sin eksistens gjennom forstørrede lymfeknuter som er øm å ta på, en hardhet som kan føles på undersiden av penis, en rødhet eller hevelse på penis eller en stor og øm prostata. Noen tilfeller av urinrøret striktur ikke påvise noen synlige tegn, og er diagnostisert ved hjelp av en cystoskopi, en kultur av urinen og en urethragrafi.

Behandling

Din urethral strekker prosedyren kan være ferdig i løpet av cystoskopi. På den tiden legen din vil utvide urinrøret ved hjelp av en tynn instrument som strekker urinrøret. En lokal bedøvelse brukes for denne prosedyren. Når stretching er fullført, kan legen velge å instruere deg om hvordan du kan behandle det selv hjemme ved hjelp av de samme metodene.

Urinrøret kan utvides (utvidet) under cystoskopi ved å sette inn en tynn instrument å strekke urinrøret mens du er under lokalbedøvelse. Hvis denne fremgangsmåte ikke er mulig eller er vellykket, kan legen foreslå en kirurgisk prosedyre hvor den syke delen av urinrøret blir fjernet og erstatter den med vev fra kroppen.

Prognose / advarsler

The Mayo Clinic rapporterer at prognose for urinrørsstriktur strekker behandling er utmerket, men arrvev en tendens til å dukke opp igjen med tid og ytterligere strekker behandlinger kan være nødvendig.

Hva er jobben til urinrøret?

Hva er jobben til urinrøret?


I både menn og kvinner, er urinrøret en viktig del av urinveiene, og noen ganger også serverer en seksuell funksjon. Urinrør helse er avgjørende for komfortabel vannlating, og hos menn, optimale reproduktive evner.

Byggingen av Urinrør

Urinrøret er rørformet i form, som fører fra blæren til urinrørsåpningen, som ligger i vagina eller i penis, avhengig av kjønn. Innsiden av røret er sammensatt av slimhinner, og den er omgitt av et lag av indre muskler. Urinrør kjertler skape en spesiell slimete som linjer røret, holder den primet å sluse bort væsker.

Urin Formål

Hos menn og kvinner, er en jobb i urinrøret for å bære urin fra blæren til utsiden av legemet, hvor den slippes. Ifølge Medical Look nettstedet, er det "kroppens exit tube for flytende avfall." En sunn urinrøret er nødvendig for enkel, komfortabel vannlating, som er dens eneste formål hos kvinner.

Seksuell Viktig

Hos menn er urinrøret en viktig del av det reproduktive systemet. Hos kvinner er rett og omtrent fire centimeter lang urinrøret. Hos menn har det en "s" form, slik at det å være i overensstemmelse med bygg av penis. Den mannlige urinrøret er omtrent 20 centimeter i lengden. Under samleie, reiser sæd gjennom urinrøret og er utgitt under utløsning, så det kan komme og befrukte den kvinnelige egget.

Noen vanlige Defekter

Det er noen medfødte defekter som kan påvirke urinrøret hos menn. Hypospadias er forårsaket av dannelsen av en kløft på uretral gulvet, og er beskrevet av Gray s anatomi som oppstår når "urinrøret slutter ved det punkt hvor den ytterste ende av forhuden slutter seg til legemet av penis, i en liten ventil-lignende åpningen . Den forhuden er også kløvde på dens under overflaten og danner en slags hette over glans. " En ekstrem form av denne tilstanden kan resultere i en veldig liten, tvetydig penis, og forårsake bekymring over kjønnsidentitet.

Uretritt

Urinrørsbetennelse er betennelse i urinrøret på grunn av en rekke årsaker. Ifølge Medicineplus.gov, "Uret kan være forårsaket av bakterier eller virus. De samme bakteriene som forårsaker urinveisinfeksjoner (E. coli) og noen seksuelt overførbare sykdommer (klamydia, gonoré) kan føre til urinrørsbetennelse. Viral årsaker til uretritt inkluderer herpes simplex virus og cytomegalovirus. " I menn, symptomer inkluderer penile utladning, smertefull vannlating og blod i sæd eller urin. Kvinner lider uretritt kan oppleve magesmerter, svie ved vannlating, feber og utflod. Kontakt lege hvis urinrørsbetennelse mistenkes.

Hva er årsakene til Blære Spasms?

Håndtere problemer i blæren og vannlating er aldri lett. Faktisk slike forhold har en tendens til å dramatisk påvirke livet ditt. Blære spasmer er en slik tilstand. Men før du søker behandling for blære spasmer, er det en god idé å ha en forståelse av hva som forårsaker dem, slik at de mest aktuelle vaksinen blir klar.

Definisjon

For å forstå blære spasmer, må du først forstå hvordan blæren fungerer normalt. I en frisk blære, vil muskelen trekke sakte og forsiktig når du trenger å urinere. Dette hjelper deg vet at du trenger å finne et toalett. Men blære spasmer forårsake intense muskelsammentrekninger, slik at det føles som om du trenger å gå på do en gang. Det er ingen advarsel periode. Blære spasmer kan selv tvinge urin fra kroppen din forårsaker urgeinkontinens.

Interstitiell cystitt

En mulig årsak til blære spasmer er en tilstand som kalles interstitiell cystitt. Denne tilstanden gjør blæren vondt og gjør urinering svært smertefullt for noen åpenbar grunn. Det kan være ledsaget av følelser av at det haster, årsaken som er blære spasmer.

Urin Traction Infeksjon

Den vanligste årsaken til blære spasmer er urinveisinfeksjon. Også kjent som en UTI, vil lider oppleve smertefull eller brennende vannlating, skyet eller illeluktende urin, hyppig vannlating og det haster. Alvorlige tilfeller kan også føre til feber, frysninger, kvalme, oppkast og smerter i siden.

Katetre

Blære spasmer og urgeinkontinens kan også være forårsaket av regelmessig og gjentatt kateter bruk. Siden et kateter er et lite rør som er satt inn i urinrøret for å bidra til å tømme urin fra kroppen, er det vanlig at det kan forårsake irritasjon i blæren. Dette irritasjon kan føre til blære spasmer.

Kirurgi

Enkelte operasjoner kan føre til blære spasmer også. For eksempel kan noen prosedyre som påvirker mageområdet svekke bekkenbunns eller blære muskler eller skade omkringliggende nerver. Eksempler inkluderer en hysterektomi, keisersnitt, blæren kirurgi og en prostatektomi.

Nevrologiske sykdommer

Nevrologiske tilstander kan forårsake blære spasmer som cerebral parese, herpes, Parkinsons sykdom, hjernesvulster, hjerneslag, diabetisk nevropati, multippel sklerose eller en skade på ryggmargen.

Medisiner

Noen medisiner fungere som blære irritanter, som kan resultere i blære spasmer. Disse medikamentene omfatter bethanechol og et medikament kalt Valrubcin, som brukes for kjemoterapi. Diuretika er også viktige blærespasmer gjerningsmennene fordi de hjelper tvinge vann fra kroppen.

Hjem rette for cystitt

Blærekatarr er kjent som en blære infeksjon. Denne infeksjonen skyldes bakterier fra urinrøret og i sjeldne tilfeller, blodet og forekommer oftere hos kvinner. Symptomer inkluderer en brennende følelse ved vannlating, hyppig behov for å urinere, skyet, mørk, eller stygg luktende urin, nedre mage- og ryggsmerter og utseendet av blod. Av og til kan man oppleve feber og frysninger. Standard behandling er en antibiotikakur, men det kan ikke være effektiv for alle. Det er mange naturlige måter å lindre symptomene og hindre dem fra å inntreffe i første omgang.

Fordelaktig Urter for cystitt

Urter og farmasøytiske medisiner er tildelt doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper, terapeutiske området. Terapeutiske området er den minste mengden av stoffet som er effektiv til den største dosen som er trygg å spise. En person bør alltid holder seg til foreslåtte beløp. Herbal medisiner er generelt ikke giftig og overdosering er usannsynlig. Å ta mer enn en anbefalt dose er usannsynlig å frembringe ytterligere fordeler, og i noen tilfeller kan føre til negative bivirkninger. Noen urter oppført behandle spesifikke bakteriestammer. Hvis belastningen ikke er kjent, hold deg til urter som behandler spesifikke symptomer.

Artemsia Klebsiella behandler infeksjoner som er resistente mot antibiotika. Et individ bør ta 20 dråper tinktur tre ganger om dagen i tre uker. Astragalus behandler Proteus bakterier som også kan føre til nyrestein. Anbefalt dosering er 500 til 1500 milligram tre ganger om dagen. Berberis, Coptis, goldenseal eller Oregon drue rot også forbedrer immunforsvaret og er nyttig når blod er tilstede i urinen. En person bør ta en av disse i skjær form ved 20 dråper tre ganger daglig i opptil to uker. Bjørk blad te brukes som en douche kan avlaste blæren smerte. En person som lider av blærekatarr bør suge ½ oz. i 1 liter vann og utfør en-to ganger om dagen. Buchu også lindrer brennende smerter ved vannlating. Anbefalt dosering er 500 mg to ganger daglig. Tranebærjuice er også effektivt, og hindrer bakterier fester seg til slimhinnen i blæren. En person bør drikke 16 oz. usøtet juice daglig eller ta 250 til 500 mg tre ganger daglig. Som for løvetann kapsler, minske de urinretensjon. Dosering er 500 mg tre ganger daglig. Til slutt reduserer Java te douche spasmer og urinretensjon.

Andre Forslag til aktiv infeksjon

En person som lider av blærekatarr bør drikke rikelig med væske for å skylle ut bakterier som forårsaker infeksjonen. Hun bør satse på minst ett glass av damp destillert vann. Unngå irritanter til blæren, for eksempel kaffe, alkohol, sitrus juice, brus, sjokolade og paprika er en god idé. Smerten av en blære infeksjon kan også lindres ved å ta en sitz bad i 20 minutter to ganger om dagen. Java blad eller bjørk blad kombinert med vann og eddik, som dreper bakteriene er også nyttig.

Måter å hindre cystitt

Man kan unngå å anskaffe blærekatarr ved å holde genital og anal området rent og tørt og tørke forfra og bakover. Det er også godt å urinere før og etter både trening og samleie. Vask av skjeden etter seksuell aktivitet anbefales også. Feminine produkter som inneholder parfyme bør også unngås. De inneholder stoffer som stimulerer bakterievekst. Dessuten er det ikke tilrådelig å holde urin i lange perioder av gangen.

Hvordan kontrollere blære spasmer Fra UTI

Ifølge "National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse," en av fem kvinner vil kontrakten en urinveisinfeksjon i løpet av livet. Urinveiene infeksjoner utvikle seg når bakterier fra kroppen er skjøvet gjennom urinrøret og filtrerer ikke riktig. Menn kan kontrakten UVI, men dette er ikke vanlig på grunn av kortpustethet en manns urinrøret. Blære spasmer, eller tvangstanker å urinere, er et vanlig symptom på en UTI.

Bruksanvisning

Kontrollerende Urges

•  Slutt forbruket av alle koffein produkter. Forbruker koffeinholdige drikker vil gjøre indusere blære spasmer og resultere i ekstra brenning når du forsøker å urinere.

Drikk Tranebærjuice, i gjennomsnitt fem glass daglig. Cranberry juice renser ut urinveiene og skyller bakterier fra urinrøret.

Hold blæren er full. Drikk en gjennomsnittlig 10 dl vann annenhver time. Hydration er nøkkelen når bekjempe infeksjoner.

Gå til legen din umiddelbart. Venstre ubehandlet, kan en urinveisinfeksjon utvikle seg til en avansert nyre infeksjon som kan være dødelig. Antibiotika blir ofte brukt til å behandle en urinveisinfeksjon; innen tre dager symptomer på infeksjon vil dramatisk redusere.

Sleep kan være det beste for alle som har en urinveisinfeksjon. Sleeping vil tillate deg å ha noen form for lettelse inntil antibiotika sparke i gir og fjerne infeksjonen.

6. Påfør en varm pad eller oppvarmet håndkle til mageområdet. Dette vil berolige blæren området og bidra til å kontrollere blære spasmer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke tåler smaken av tranebær juice, tar tranebær kapsler.
  • Ikke press når du prøver å urinere; dette vil bare øke brenning og irritasjon.
  • Besøk din lokale fastlege hvis lider av en urinveisinfeksjon. Hjem rettsmidler alene ikke kan kurere infeksjonen; antibiotika er nødvendig. Ikke slutt å ta antibiotika selv om du føler deg bedre. Du må fullføre hele uken av antibiotika for infeksjonen å bli skikkelig behandlet.
  • Ikke forbruke noen alkoholholdige drikkevarer når du lider av en urinveisinfeksjon. Dette kan gjøre infeksjonen verre og øke magesmerter og svie når du forsøker å urinere.

Hjem rette for å skylle Protein nyrestein

Når kalsium-oksalat, melkesyre og / eller urinsyre bygge seg opp i nyrene, kan stenene dannes. De forårsaker alvorlige smerter og må elimineres i urinen gjennom urinrøret. Heldigvis, kan et stort antall rettsmidler for nyrestein bli funnet eller tatt i hjemmet.

Magnesium

Magnesium kosttilskudd er nyttig i forbifarten nyrestein samt hindre dannelsen av kalsium oksalat krystaller, slik at de er blant de beste naturlige rettsmidler. Når en stein har dannet, ta en magnesium supplement som normalt finnes i de fleste dagligvarebutikker, apoteker, ernæring butikker og helsekostforretninger. Hvis en stein eksisterer, ta 250mg to ganger om dagen før det har gått, og bare en gang om dagen som forebyggende.

Løvetann Tea

Nyrestein må passere gjennom urinveiene, og en vanndrivende drikke er blant de beste måtene å oppnå dette. Løvetann te er en potent vanndrivende og en fin hjem rette for spyling steiner. Denne te stimulerer også blodsirkulasjonen gjennom nyrene, oppmuntre raskere eliminering av nyrestein.

Tørket løvetann blader er tilgjengelig på en spesialitet supermarked eller helsekostbutikk. Bland en kopp kokende vann med 2 ss. av tørket løvetann blader. Bratt i ca 15 minutter, sil væsken, deretter drikke. Dette middel kan anvendes så ofte som ønskelig når nyrestein har dannet.

Vannmelon frø te

Vannmelon-frø te hjelper rense nyrene, ridding det av steiner og forebygge sykdom. Fordi det er så gunstig for nyrene, er det en av de mest effektive hjem rettsmidler. Som et diuretikum, kan det fremskynde spyling av nyrestein, samt kvitte seg med bakterier i nyrene.

Bland 1 ss. av vannmelon frø, bakken eller hakkede, med en halvliter kokende vann. Bratt til kjølig, press, deretter drikke. Drikk minst en kopp om dagen under hele passerende steiner.

Corn Silk Tea

Corn silke er en naturlig vanndrivende, så drikker mais silke te er en ideell måte å skylle ut nyrestein fort. Det vil også eliminere bakterier i nyrene.

Bland 1 ss. av mais silke med to kopper kokende vann. Bratt, belastning, deretter drikke så mye som ønsket inntil steinen har passert.

Hvordan redusere hevelse av en Traumatized Urinrør

Hvordan redusere hevelse av en Traumatized Urinrør


Urinrøret er urinen transportrøret. Det bærer flytende avfallsprodukter fra blæren til en evakuering åpning over vagina for kvinner og tuppen av penis for menn. Hevelse eller betennelse i urinrøret kalles uretritt. Når du har urthritis, har du hyppig og smertefull vannlating. Uretritt kan være forårsaket av bakterier, virus, kjemisk eller fysisk irritasjon fra seksuelle relasjoner. Kronisk urinrørsbetennelse er vanligvis forårsaket av en bakteriell infeksjon eller innsnevring av urinrøret.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for en urin kultur for å fastslå om bakteriene er årsaken til hevelsen. Behandling med antibiotika for å bekjempe de spesifikke bakterier skal lindre symptomene dine. Legen din kan også foreskrive en smertestillende som Pyridium å redusere hyppig brenn urin ubehag. Unngå alkohol og koffeinholdige drikker mens du healer.

Spør legen din om du bør ta en forebyggende antibiotika hvis hevelse i urinrøret skyldes irritasjon fra seksuelle relasjoner. Noen kvinner har gjentatte episoder av uretritt som et resultat av seksuell omgang. I dette tilfellet vil ta et forebyggende antibiotikum før eller etter samleie kan anbefales. Kvinner bør sørge for at de er godt smurt før samleie. Smøremidler kan kjøpes på et stoff butikken. Avstå fra seksuell omgang under behandling for urinrørsbetennelse. Hvis en seksuelt overførbar sykdom som klamydia er årsaken, kan partneren din også trenger å bli behandlet.

Unngå sterke såper, boble bad, talkum, vaginal deodorant, parfyme, kropp og badeoljer. Kvinner bør vaske ofte, spesielt vaginal området og inngangen til urinrøret etter å ha besøkt toalettet. Tørk alltid fra forsiden til baksiden for å unngå å få e-coli bakterier i nærheten av åpningen av urinrøret. Menn må kanskje unngå iført kondomer - de kan irritere urinrøret - før hevelsen har gitt seg.

Drikk to eller flere liter vann hver dag. For å redusere surheten i urinen og eliminere brenning, bland en teskje natron i et glass vann og drikk det et par ganger om nødvendig. Urinere ofte hvis det er mulig, og ikke holde blæren er full.

Spør legen din hvis du trenger kirurgi for å åpne opp i urinrøret røret. I kroniske tilfeller av urinrøret hevelse, kan urethral innsnevring forekomme, noe som kan kreve en medisinsk prosedyre for å åpne opp i urinrøret røret.

Urinrør, prostata og blæreforstyrrelser

Urinveier kan være smertefullt, forårsake ubehag og alvorlig påvirke ens livskvalitet. Mange urinveier er preget av manglende evne til å holde urinen, noe som kan gjøre livet svært vanskelig.

Urinrør Disorders

Urinrøret er membran kanalen der urinen reiser fra blæren for utskillelse. For menn, er urinrøret også der sæden passerer gjennom. Den vanlige urinrøret lidelse som kvinner opplever er uretritt, eller smerter ved vannlatning. For menn, hypospadi og epispadias er en unormal utvikling i urinrøret. Menn også lider av uretritt, men det er ikke så vanlig som hos kvinner.

Urinrør Disorders Diagnose

Urinrør lidelser er vanligvis diagnostisert ved å gjennomføre en cytoscopy, hvor under lokalbedøvelse en lege bruker en cytoscope finne ut hva som er galt med pasientens blære og urinrør. Hvis det er steiner som er funnet under eksamen, kan legen beslutte å fjerne dem eller foreskrive medisiner.

For behandling av en urinrøret lidelse, vil legen kunne vurdere pasientens tilstand og anbefaler den nødvendige behandlingen. For eksempel, avhengig av uretritt behandling av hvilken type organisme eller bakterier tilstede i kroppen.

Prostata Disorders

Prostata er en valnøtt-størrelse kjertel som er ansvarlig for produksjonen av sæd, sammen med sædblærene. Prostata ligger like under urinblæren og omgir urinrøret. Prostata lidelser er ofte relatert til alder.

Prostata lidelser ofte involverer betennelse i prostatakjertelen, kreft og benign prostatahyperplasi (BPH). Også utvidelsen av prostata smalner urinrøret, noe som gjør vannlating vanskelig.

Prostata Diagnose og behandling

Vanlige symptomer inkluderer problemer urinating og smerte eller en brennende følelse. Mange har smerter i bekken-området, urinveisinfeksjoner, dribling eller inkontinens, hyppig vannlating eller manglende evne til å urinere. En urolog bør være i stand til å avgjøre hva lidelse pasienten har og hvis kirurgi og / eller medisinering er nødvendig.

Blæreforstyrrelser

Det er faktisk flere blære lidelser. Stressinkontinens er lekkasje av urin under aktiviteter som ler, hoster, copulation (ha sex), og selv med bøyd over. Urininkontinens eller mangel på blærekontroll ikke bare påvirker små barn, men også eldre. Dette blære lidelse er faktisk anslått til å påvirke mer enn 25 millioner amerikanere årlig. Urinveisinfeksjon (UVI) er et annet blæreforstyrrelse der bakterier inn og vokse inne i urinveiene. Det er også forekomster av blærekreft, hvor en svulst vokser inne i blæren og påvirker cellene på orgelet.

Blære Treatment

Det er ikke-invasive behandlinger for inkontinens som bekkenøvelser, østrogen terapi og selv kirurgi for de verste tilfellene. Det er også flere medisinske alternativer en pasient kan ta avhengig av deres individuelle situasjon. Det er best å søke hjelp av en urolog for å identifisere hva som forårsaker problemet, og se hva slags behandling alternativer er tilgjengelige.

Urinrør problemer hos barn

Mens urinrør problemer er langt mer vanlig hos voksne enn hos barn, har de fortsatt forekomme. Enten de er forårsaket av sykdom eller av en medfødt tilstand, kan helsepersonell hjelpe.

Fakta

Mye lenger i hanner deretter i hunner, er urinrøret røret som forbinder til blæren og fører urinen ut av kroppen. I jenter, er urinrøret ligger like ovenfor skjeden. I gutter, går det gjennom penis. Barn, både mannlige og kvinnelige, kan oppleve en rekke urinrør problemer. Disse problemene omfatter sykdommer, infeksjoner og fysiske misdannelser.

Lesjoner

Barn av begge kjønn kan oppleve problemer som stammer fra godartede lesjoner på urinrøret. Gutter kan utvikle urinrør polypper som forårsaker blod i urinen og problemer med vannlating som svekket flyt. Gutter kan også ha meatal stenose, eller en ekstremt liten urinrørsåpningen, som er vanligvis funnet i omskårne barn. Jenter kan også utvikle urinrør polypper. Kvinnelige barn mer sjelden kan oppleve et problem med urethral prolaps, en utvekst av vev gjennom urinrøret åpningen. Alle disse forholdene kan behandles eller styres med en lege omsorg.

Infeksjoner

Urinveisinfeksjoner er mer vanlig hos voksne, men mellom en og to prosent av barn også oppleve dem. Disse barna løper høyere risiko for smitte som fører til nyreskade enn er møtt av voksne eller eldre barn. I disse infeksjonene, bakterier reiser opp i urinrøret og inn i urinveiene og går på å føre til problemer som smerte, hevelse og betennelse. Legen din kan behandle dette problemet ved å foreskrive antibiotika.

Hypospadi

En urethral problem som oppstår utelukkende i guttebarn er hypospadi. Det er en ganske vanlig, utføring av en gutt i hver 150 til 300. Hypospadi fører til at urinrøret skal skje et sted langs undersiden av penis, snarere enn på spissen. Denne tilstanden er vanligvis synlig ved fødselen. Leger kan rette det opp gjennom kirurgi og ofte gjør det med barn yngre enn ett år.

Kreft

Kreft i urinrøret er relativt sjelden form for kreft som er en enda sjeldnere problem hos barn. Det er mer sannsynlig å påvirke jenter fremfor gutter. Symptomer inkluderer blod i urinen, svak eller uberegnelig urin flow, og utflod fra urinrøret. Fordi urethral kreft kan metastaserer i hele kroppen raskt, finne det i en tidlig fase er viktig for vellykket behandling.

Måter å rense ut Urinrør

Måter å rense ut Urinrør


Mange kvinner lider av smertefulle urin spørsmål som urinveisinfeksjoner og uretritt. Ta vare på deg selv og ha en ren urinrør er nøkkelen til å holde seg frisk og unngå blære problemer.

Urinrøret

Urinrøret er en viktig del av urinveiene som gjør at urinen å forlate blæren og ut av kroppen. På grunn av plasseringen og shortness av den kvinnelige urinrøret, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha urinrørsåpningen og urinveisproblemer. Smerte mens urinering kan være et tegn på en betent eller infisert urinrøret. Selv om noen tilfeller av urinrørsbetennelse er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer (SOS), kan du få uretritt fra enkle irritasjoner. Ta vare på urinveiene kan hjelpe deg å unngå denne smertefulle problem.

Drikkevann

Å drikke seks til åtte glass vann om dagen er ikke bare en god måte å holde deg hydrert, men det fremmer også en sunn urinrøret. Jo mer vann du drikker, jo mer vil du urinere, og gir kroppen din mulighet til å skylle ut bakterier. Ikke drikker nok væske eller holde urinen for lenge kan føre bakterier å bygge opp i urinrøret eller andre deler av urinveiene, forårsaker en smertefull infeksjon.

Unngå Irritasjon

Bringe utenlandske irritanter inn i vaginal regionen kan føre til bekken og blære infeksjoner. Hvis du er tilbøyelig til å ha en betent urinrør, bruke rene håndklær som har blitt vasket i duft-fri rengjøringsmiddel. Ta hyppige dusjer og unngå boble bad eller andre fancy såper. Hold deg til vanlig, hvit såpe uten duft. Bruk vanlig latex, vannsmurt kondomer. Spermadrepende kondomer kan være farlig for en følsom urinrøret. Endre pads og tamponger ofte når du har mensen. Leaving en i for lenge kan føre til infeksjon.

Lær å elske Cranberries

Tyttebær og tranebær juice underverker som en sunn og naturlig måte å rense ut urinveiene og unngå problemer. Tranebær inneholder egenskaper som kan stoppe dårlige bakterier fester seg til urinrøret og urinveiene. Hvis du ikke liker smaken av tranebær juice, kan du også ta naturlige tranebær kosttilskudd i pilleform.

Spør legen din

Hvis du opplever smerter ved vannlating eller et bankende i urinrøret, kontakt din fastlege, gynekolog eller urolog. Hjem rensing arbeider for å hindre urinrør problemer, men når en infeksjon er til stede, antibiotika er nødvendig å fullstendig kvitte kroppen av infeksjonen.

Om Spinning Top Urinrør

Hver persons kropp er formet annerledes. Leger gjenkjenne normale variasjon i alt, inkludert formen og størrelsen av urinrøret. En variant som kalles spinne toppen urinrøret kan hjelpe indikere årsakene til problemer som urininkontinens.

Spinning Top Urinrør

Spinning toppurinrøret, eller STU, er et begrep radiologer bruke for å beskrive en variant i form av urinrøret. Denne varianten finnes hovedsaklig i unge jenter, ifølge Radiologi nettside. Den er karakterisert ved en utvidet bakre urinrøret og vanligvis oppstår når musklene som er involvert i å støtte og styring av blæren ikke arbeider i riktig samordning med de til urinrøret.

Symptomer

Spinning top urinrør er assosiert med urodynamiske unormalt. En jente kan oppleve innsnevring av urinrøret når hun annullerer sin blære. Dette fungerer som en hindring for urin flyt og kan stoppe henne fra helt tømme blæren. Urinretensjon kan føre til utvidelse av blæren, urinveisinfeksjoner og problemer med blære lekkasje.

Diagnose

Spinning top urinrøret er vanligvis diagnostisert gjennom video urodynamiske testing. En tekniker vil ta bilder av blæren som det fylles eller i urinveiene som blæren tømmes ved hjelp av røntgen eller lydbølger. Ved å se på bildene, kan en lege diagnostisere snurrebass urinrøret på grunn av sin særegne inntrykk av å være svært bredt nærmere blæren og innsnevring mot urinrørsåpningen, og gir inntrykk av en topp.

Behandling

Hvis en jente opplever urinveisproblemer på grunn av snurreurinrøret, kan hun gjøre atferdsendringer for å administrere dem. Tidsbestemt oppheves hennes blære og dobbel vannlating kan redusere risikoen for urinlekkasje og hindre urinretensjon. Hvis hun har problemer med tilbakevendende urinveisinfeksjon, kan langsiktige antibiotika være nødvendig. Medisiner er tilgjengelig som kan hjelpe henne med å oppnå bedre blæremuskelen kontroll, ifølge Pediatric Nefrologi.

Betraktninger

Et barn kan være flau for å diskutere blæren kontroll problemer, men behandling er tilgjengelig for de fleste årsaker til inkontinens og urin dysfunksjon. Video urodynamikk er et viktig redskap for urologer fordi de tillater for diagnostisering av spinne toppen urinrøret og andre abnormiteter som oppstår internt, ifølge "Pediatric Nefrologi og urologi: de Requisites i Pediatrics."

Fruktjuice hjemme rette for nyrestein Trouble

The Mayo Clinic definerer nyrestein som små forekomster av mineraler eller salter som kan finnes i nyrene hvis du ikke drikker nok vann til å skylle ut overflødig mineraler. Nyrestein kan forårsake ekstreme smerter når de passerer gjennom nyrene, urinrøret og blæren før de blir drevet ut i urinen. Men du kan avverge nyrestein og andre nyreproblemer ved å drikke fruktjuice som et hjem rette og forebyggende tiltak for å sikre nyre helse.

Orange Juice

Forskere ved UT Southwestern Medical Center publiserte funn i Clinical Journal of American Society of nefrologi at å drikke et glass appelsinjuice hver dag kan bidra til å forhindre nyrestein fra å vende tilbake. Appelsinjuice inneholder citrate, som bidrar til å hindre mineraler og andre kjemiske rester i kroppen fra utkrystalliserer i nyrene for å skape nyrestein. Pure, usøtet appelsinjuice er best, ettersom den ikke inneholder tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler, og tilbyr en effektiv og naturlig middel for å løse eller redusere størrelsen på en nyre stein slik at den kan passere så smertefritt som mulig.

Limonade

Hindre nyrestein utvikling ved å drikke saft eller sitronsaft hver dag. Sitroner inneholder citrate og hjelpe øke nivåene av urin citrate i kroppen. Lemonade ble brukt til å behandle personer som var mangler nok sitronsyre i kroppen, noe som resulterte i hyppig nyrestein utvikling. Studien involverer lemonade ble publisert i Journal of Urology i 1996.

Apple Juice

Drikke et glass eplejuice hver dag har blitt brukt i generasjoner i forebygging og behandling av nyrestein. Apple juice inneholder komponenter som bryter ned sure salter og mineraler i kroppen og kan bidra til å løse eller redusere størrelsen på nyrestein, noe som gjør dem enklere å passere. Pure, usøtet eplejuice som inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer er anbefalt for lettelse.

Naturlig rette for en urinveisinfeksjon

Det finnes måter å bidra til å helbrede deg selv når du har eller får ofte urinveisinfeksjoner. Naturlig healing er en av de raskest voksende fenomen i denne dag og alder. New age healing og naturlig helse sammen med nye skoler som tilbyr grader i homøopatisk healing vil være den bølgen av fremtiden, og rådene som er gitt i denne artikkelen er bare toppen av isfjellet.

Hva er en urinveisinfeksjon?

En urinveisinfeksjon, ofte kalt en UTI, er en infeksjon som starter i urinveiene. Dette systemet omfatter blæren, nyrer, urinlederne og urinrøret (rørene som frakter urin fra nyrene til blæren og deretter fra blæren ut av kroppen). Hvis ikke behandles, kan urinveisinfeksjon spres ganske raskt til ens nyre og forårsake store problemer som vil mest sannsynlig lede deg til et sykehusopphold, i noen tilfeller, mye verre.

Hvordan vet du at du har en urinveisinfeksjon?

For å vite om du har en urinveisinfeksjon vil du ofte ha litt svie eller smerter når du urinerer. Du kan føle behov for å urinere ganske ofte, og mengden kan reduseres. Du kan også oppleve at urinen kunne ta på en overskyet utseende som lukter stygt eller andre ganger kan du se blod i urinen.

Advarsler på alvoret i din urinveisinfeksjon

Hvis du føler noe press i magen eller smerter i samme område, begynner du å ha feber, kvalme eller oppkast mens du har noen av de ovennevnte symptomene, har urinveisinfeksjon allerede spredd seg til nyrene dine, og du må søke legehjelp umiddelbart. Dette er en veldig alvorlig sak hvis UTI får dette langt inn i sin utvikling og må behandles av kyndige leger.

Behandling av urinveisinfeksjoner; Tranebær

Behandling av UVI-er i sine tidlige stadier, kan gjøres med mange forskjellige holistiske eller naturpreparater som er ganske rimelige behandlinger. Noen av disse behandlingene er: Ved hjelp av tranebærjuice, blåbær og urten Goldenseal.
Tranebær har blitt brukt til å behandle urinveisinfeksjoner i svært lang tid. Det er antatt at han spiste tyttebær i din naturlige diett bidrar til å hindre bakterier E-Coli fra fester til blæreveggene, som er den viktigste årsaken til mange UTI tallet. Du kan dra nytte av den kraftige tranebær ved å drikke 10 gram om dagen eller tar to kapsler om dagen på 400 mg. Når du har tranebær i systemet ditt, hvis du fortsetter å ta rette, kan du legge merke til mindre hyppig eller et bortfall av UTI sin helt.

Blåbær og Goldenseal; alternative ideer

Blåbær, som tyttebær, er en frukt som kan bidra til å forhindre UTI og bidra til å rydde dem opp når de oppstår. Blåbær, som er tilsvarende tranebær, kan muligens bidra til å holde potensielt skadelige bakterier fester seg til blæreslimhinnen.

Goldenseal er en urt som kan bidra til å forhindre og behandle UVI tallet. Selv om det ikke har vært studier som bekrefter denne type behandling, har det vært kjent for å inneholde et alkaloid, berberine, som kan, i likhet med tyttebær og blåbær, for å holde bakterier fra å feste seg til blæreveggene.

Naturlige måter å hjelpe deg å føle deg bedre

Noen andre måter du kan hjelpe behandle en UTI eller for å få noen lettelse fra ubehag av UVI s er: Ta en slags smertestillende (som Tylenol eller Advil), suge i et varmt bad (med ingen form for såpe eller bobler, bare hot vann), ta en varm dusj (som anbefales mer enn badekaret, men bad er ofte en bedre komfort), drikke minst åtte glass vann i løpet av dagen, kan du bruke en varmepute eller varmeflaske for å bidra til å lette smerter i magen, unngå høyt sukker matvarer og spise levende yoghurt. Du kan også bruke bomullsundertøy, unngå strømpebukse og andre typer tettsittende klær, holde fra å bruke alle typer produkter med parfyme i det hvor som helst i nærheten av vaginal området, spise mer frisk frukt og grønnsaker og ta en dose (som anvist på flaske) av vitamin C hver dag.

Hvordan Styrke Urinrør

Urinrøret er et rør som passerer urin fra blæren til utsiden av kroppen din. Når urinrør musklene er svake, kan du lider av inkontinens eller blære-kontroll problemer. Urinrøret kan svekke etter fødselen av et barn, eller som et resultat av menopausale effekter. Urinrør forsterkende teknikker vil bidra til å løfte urinrøret røret og styrke bekkenbunnsmuskulaturen for å hindre urinlekkasje.

Bruksanvisning

Styrke Din Urinrør

En praksis Kegel øvelser. Kegels forbedre styrke og elastisitet av bekkenbunnsmuskulaturen. Når du bruker badet, kontraherer bekkenmusklene til å stoppe flyten av urin, eller trekke disse musklene mens du er i sittende stilling. Hold kontraksjonen i tre sekunder, og slipp i tre sekunder. Gjenta denne øvelsen 10 ganger i løpet av dagen. Som du blir bedre på å gjøre Kegel øvelser, øke mengden av tiden du holde hver sammentrekning.

Exercise. Å være overvektig kan bidra til blæren kontroll problemer. Trene i minst 20 minutter hver dag med en rask spasertur eller ved å løfte vekter. Å miste vekt vil avlaste ekstra press på blæren slik at du bedre styrke og kontroll over bekkenbunnsmuskulaturen.

Be din lege for elektrosimuering behandlinger. Hvis du synes det er vanskelig å trene musklene, kan legen utføre en elektrosimuering teknikk som bruker en vaginal probe, eller ved å plassere elektriske følere utsiden av vaginal eller anal området. Stimulering av bekken nerver vil hjelpe deg kopiere sammentrekninger av Kegel øvelser slik at du kan styrke din urinrøret på egen hånd.

Tips og advarsler

  • Reduser alkohol og koffein inntak. Koffeinholdige drikker og matvarer som brus, kaffe og sjokolade, øker sannsynligheten for blæren kontroll problemer.

Komplikasjoner av en urinrørsstriktur

Komplikasjoner av en urinrørsstriktur


En urinrørsstriktur innebærer innsnevring i urinrøret, røret hvori urin etterlater blæren. En innsnevring kan være forårsaket av skade eller infeksjon som helbreder med arrvev. Tilstanden er sjelden hos kvinner. Komplikasjoner kan utvikle seg fra denne urinrørsstriktur.

Symptomer

Den vanlige start symptom på en urinrørsstriktur er redusert urinstrøm. Andre symptomer er anstrengende å passere urin og dribling eller sprøyting av urin. Pasienten kan også ha behov for å urinere oftere og erfaring haster alvorlig nok til å føre til inkontinens.

Infeksjoner

Fordi den enkelte med en urinrørsstriktur ofte ikke kan passere all urin i blæren, er urinen mer utsatt for å bli smittet. Dette kan føre til blære, prostata og nyre infeksjoner.

Blære Stones

En urinrørsstriktur kan føre til blærestein på grunn av kronisk demping og stansing av urinstrømmen, og på grunn av urinveisinfeksjoner.

Betennelse

Kronisk prostatitt (betennelse i prostatakjertelen), epididymitt (betennelse i kanalsystemet som lagrer sperm) og cystitt (blærebetennelse) kan oppstå på grunn av en urinrørsstriktur.

Abscess

En øm masse (abscess) langs urinrøret kan utvikle. Dette er en ball av infiserte celler og pus som kan føre til ytterligere skade på urinrøret og vev under blæren.

Urethral kreft

En tredjedel til halvparten av menn med urethral kreft har en historie med urinrørsstriktur, ifølge Divisjon for urologisk kirurgi ved Washington University in St. Louis.

Hvordan strekke Urinrør

Urinrøret er en passasje som kobles til urinblæren, som fungerer som en utgang. Den indre fôr av muskel omgir urinrøret. Fôret er konstant beskyttet av slim, som utskilles av urinrørs kjertler. Hos kvinner, den eneste funksjon av urinrøret er utskillelse av urin. Den mannlige urinrøret, men er involvert med det reproduktive systemet, slik at både urin og sæd å passere. Urethral innsnevring er en tilstand hvori den uretrale røret er innsnevret, som hemmer den normale strøm av urin. Dens opprinnelse kan spores tilbake til tidligere traumer eller infeksjon eller kan være ukjent. Tilstanden kan være asymptomatisk eller kan vise en rekke tegn, inkludert urinretensjon, dribling ved vannlating, smertefull vannlating og hyppige urinveisinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Sett inn en cystoscope å tømme urin fra blæren. En cytoscope er en enhet som brukes av legen for å vise urethral kanalen opp til urinblæren. Bortsett fra sine visningsmuligheter, kan den også fungere som en dilator for urinrørs kanalen, slik at urinen å passere. Vil legen gi en bedøvelse for å redusere smerter under inngrepet. Cystoscope er smurt for å gi en jevnere oppføringen gjennom delikat vegg. Det er ansett som en invasiv prosedyre fordi et stort rør er satt inn i urinrøret, som potensielt kan skade den uretrale vegg.

Utfør intermitterende kateterisering å tømme blæren. Et kateter er et gummirør som er satt inn i urinrøret som fører til urinblæren. Katetre er indikert å lette drenering av urin, spesielt i urinretensjon. Kateterisering er vanligvis gjort et par ganger daglig for å unngå infeksjoner og traumer til urinrøret. Som med cystoskopi, er et kateter også smurt for å hjelpe sin inntreden. Du kan utføre prosedyren i hjemmet ditt hvis skikkelig utdannet av legen din.

gjennomgå et kirurgisk inngrep for å permanent utvide urinrøret. Det finnes en rekke kirurgiske behandlingsalternativer for urethral innsnevring. Implantasjon av permanent urin stent kan være et alternativ. Det er plassert i urinrøret ved hjelp av en spesialisert enhet for å opprettholde sin styrke. Den største bekymringen med stent er at de kan migrere til andre områder. Hvis dette skjer, kan en annen kirurgi være nødvendig å flytte enheten. Et annet problem med stent er at de kan føre til smerter og ubehag mens du sitter eller under samleie. Urethrotomy, eller snittet av urinrøret, er også et alternativ hvis årsaken til striktur er et arr. Målet med fremgangsmåten er å fjerne arrvev som forårsaker obstruksjon. Problemet med fremgangsmåten er at det kan føre til erektil dysfunksjon og alvorlig blødning.