Digidexo.com

Homøopatisk behandling for vitiligo

Vitiligo er en hud lidelse preget av hvite flekker på huden der pigmentcellene har blitt ødelagt eller svekket. Det er ikke en kjent årsak for tilstanden, men lidelsen blir vanligvis holdt for å være en autoimmun lidelse. Homeopati behandler hele kroppen som helhet når en tilstand eller forstyrrelse blir behandlet. Dette gir mulighet for individuelle behandlingsplaner for hver pasient som lider av vitiligo.

Homeopati case analyse

I behandlingen av vitiligo, vil en homeopathic utøveren ta en detaljert medisinsk historie som inkluderer din mentale og fysiske tilstand. Denne informasjonen brukes til å finne den riktige homeopatiske medisiner basert på din generelle tilstand. Homøopatisk medisin behandler pasienten som en helhet, og vil ikke bare behandle symptomene på vitiligo.

Vitiligo er sett på som et immunsystem uorden, og immunsystemet må behandles mens behandling huden din lidelse. Det er flere behandlinger for denne tilstanden, og den ene valgt for deg vil spesifikt tilsvare din mentale og fysiske tilstand.

Homeopatiske Behandlinger

De ulike behandlinger for vitiligo i homøopatisk medisin inkluderer bacillinum, graphites, arsen album, Mercurius solubilis, Natrum muriaticum, salpetersyre, Nux vomica, fosfor, sepia, silecia, svovel og thuja occidentalis.

En homøopatisk lege vil avgjøre hvilken behandling som er riktig for deg. For eksempel er bacillinum foreskrevet hvis du presenterer med vitiligo og har gått ned i vekt og appetitten. Kandidater til bacillinum har også en historie med bronkitt og lungebetennelse.

Pasienter som får graphites for vitiligo også en tendens til å være overvektige, forsiktig og sjenert. De som presenterer med vitiligo, gulsott og en forstørret lever vil motta Mercurius solubilis.

Generelt Homeopatisk behandling

Homøopatisk behandling av vitiligo vil også avhenge av din livsstil og kosthold. Doseringen av medisinen vil typisk starte lav og øker når en forbedring er funnet. Bare når den riktige homeopatiske medisiner er kjent umiddelbart vil en høy dosering eller potens bli gitt til deg.

Homeopatiske behandlinger ikke forårsake bivirkninger fordi de arbeider for å støtte den naturlige forsvar og helbredende mekanismer i kroppen. Konvensjonelle medikamenter blir brukt til å undertrykke symptomer i de fleste tilfeller.

Du bør følge noen generelle retningslinjer når du tar en homeopatisk medisin. Ikke spis eller drikk noe for ti til tjue minutter før og etter å ha tatt medisinen. Dette inkluderer alt du kan putte i munnen, og med en tannbørste. Prøv å kutte ned på mengden av koffein at du spiser mens du tar medisinen. Hold deg unna kamfer og produkter som inneholder kamfer. Mentol og sigarettrøyk bør unngås mens du bruker disse medikamentene og rå hvitløk bør ikke brukes.

Homeopatiske medisiner er et trygt alternativ til konvensjonelle behandlinger for vitiligo. Effektiviteten av behandlingen vil i stor grad avhenge av hvor godt du følger retningslinjene og hvor lenge behandlingen er gitt til å fungere. En forutsetning at du har hatt i mange år er ikke sannsynlig å bli kurert over natten med noen behandling plan.