Digidexo.com

Rhizoids & Leaky Gut Syndrome

Rhizoids & Leaky Gut Syndrome


Rhizoids er røtter som vokser ut av sopptypen Candida, en type gjær, inne i menneskets fordøyelsessystemet. Disse rotsystemer forårsake lekk tarm syndrom, eller LGS, ifølge Positive Health.

Funksjon

Ifølge Oral Cancer Foundation, rhizoids vises når normal Candida vokser ut av kontroll, slik at disse røttene for å bryte gjennom fordøyelsessystemets vegger.

Effekter

Når tarmveggen er brutt gjennom, delvis fordøyde sekreter inn i blodbanen, og skaper matallergier som kroppens naturlige forsvar angripe fremmedlegemer i blodet, ifølge Positive Health.

Forebygging / løsning

Anti-sopp behandlinger kan bidra til å demme overvekst av sopp, men livsstil og kosthold endringer kan være nødvendig for å hindre fremtidige utbrudd. Noen utøvere anbefaler en diett med lavt sukkerinnhold.

Vitenskapelige studier

Noen ordinære leger rider eksistensen av lekk tarm syndrom. Tilstanden har ennå ikke blitt grundig undersøkt i en grundig vitenskapelig måte.

Advarsel

LGS er en komplisert sykdom, så før du begynner på et hjem diett, bør du oppsøke lege om tilstanden å finne den beste modusen for behandling.