Digidexo.com

Holistisk behandling for MS

Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Det fører til betennelse og ødeleggelse av myelin hylser, som dekker nervene, forlater nervene åpen for skade. Symptomer avhenge av hvilke nerver er skadet. Noen erfaring relapsing MS, hvor det er perioder med akutte anfall og utvinning, og noen lider av progressiv MS, som ikke har noen perioder av stabilitet. Det finnes naturlige metoder som kan lette symptomene og hindre fakkel-ups. Sørg for å fortelle legen din om eventuelle kosttilskudd du velger å ta.

Herbal behandlinger

Ginkgo bedrer blodgjennomstrømningen til hjernen og kan bidra til å forhindre tilbakefall. Ta 180 milligram én gang om dagen. Soy lechithin reduserer TNF produksjon. TNF er en kjemisk produsert av immunceller. MS forårsaker dette kjemikaliet feilaktig angripe nerveceller. Ta 300 milligram daglig.

Ikke bruk ginkgo dersom du bruker blodfortynnende medisiner. Soya lechithin kan forårsake mild diaré når først brukt.

Personer med MS bør holde seg borte fra cistanche, ginseng og maitake. Disse urtene stimulere produksjonen av visse proteiner som kan føre til at immunsystemet til å angripe nerveceller hos mennesker med denne tilstanden.

Kinesiske formler

Fire Stoff Avkok kan gi lindring fra tåkesyn og svimmelhet ofte oppleves av personer med multippel sklerose. Ophiopogonis avkok lindrer respiratoriske nød som vanligvis følger med MS. Det øker også effektiviteten av steroider noen ganger brukt i behandlingen. Sairei-til også øker effektiviteten av steroid-behandling.

Unngå Ophiopogonis Avkok hvis det er en feber. Ikke bruk Sairei-til hvis du tar alfa-interferon.

Andre forslag

Spise en lav-fett diett, men sørg for å inkludere essensielle fettsyrer. En studie av 150 personer som er publisert i en 1998 utgave av American Journal of Clinical Nutrition viser at inntak av færre enn 200 kalorier om dagen fra fett sterkt redusert uføregrad fra sykdommen. Ta 500 milligram to ganger daglig av solbær olje og linfrøolje kapsler. Tilstrekkelig vitamin D produksjon bidrar til å hindre MS flare ups. Sørg for å få 20 til 30 minutter for tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen soleksponering daglig. Denne anbefalingen kommer fra en studie publisert i oktober 1997 utgaven av Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine. Drikk minst åtte glass vann daglig for å hindre giftstoffer akkumuleres i musklene.