Digidexo.com

Skin Care Råd for Boys

Skin Care Råd for Boys

Mye av hudpleie råd du ser er fokusert på jenter og kvinner. Men sannheten er at gutter er like opptatt av hvordan huden ser ut. En britisk studie gjort av OXY (mars 2009) viste at av 512 unge menn i alderen 16 til 24, 60% ansett som sitt utseende for å være den viktigste i deres liv. I tillegg 67% av tenåringer sa de var flau av dårlig hud. Gutter har ulike hudpleie behov enn jenter, men med riktig informasjon, kan gutter lage en enkel rutine for å oppnå best mulig hudfarge.

Starte med det grunnleggende

Boy har en tendens til å bruke mindre tid på hudpleie enn jenter, men deres bekymringer er like stor. Start med en mild rensemelk (Cetaphil, Neutrogena, Dove). Solbeskyttelse er ofte oversett, så følg med en oljefri fuktighetskrem med solfaktor på minst 15 for preadolescent gutter. For tenåringer eller preteens som begynner å oppleve kviser, bør en acne krem ​​som inneholder salycilic syre eller benzoyl peroxide brukes etter rens, før fuktighetskrem, to ganger om dagen.

Acne Issues

Rundt 90% av tenåringer opplever akne (teengrowth.com, 2009). Akne er forårsaket av overproduksjon av olje (talg), som tetter porene når den blander seg med døde hudceller. De fleste er mild til moderat og kan behandles med over-the-counter produkter. Alles hud er forskjellig, så du må eksperimentere med produkter eller en kombinasjon for å finne hva som fungerer best for deg. Benzoylperoksid (5% løsning) eller salisylsyre forberedelser vil vanligvis hjelpe. Merk: Overcleansing huden faktisk øker oljeproduksjonen, så gå lett.
Hvis akne er virkelig påvirker din selvfølelse, kan det være verdt prisen for å besøke en hudlege. En hudlege kan foreskrive Retin-A, som kommer i krem, gel og flytende former. Andre muligheter er aktuell eller oral antibiotika, og for alvorlig cystisk akne, den muntlige stoffet Accutane.

Barbering Fakta

Når en gutt begynner barbering, huden er skrubbet hver gang han barberer, noe som kan være fordelaktig. Men det gjøres feil, kan barbering tørke og irritere huden eller forårsake inngrodde hår, som kan skade huden. Bruk en kremet eller tykt barberskum eller skum for å gjøre høvelen gli over huden din. Igjen, for å eksperimentere med ulike typer barbermaskiner, både engangs og elektriske, se hva som passer din hudtype.