Digidexo.com

Peis Safety Hearth Tildekking for babyer

Peis Safety Hearth Tildekking for babyer


En peis kan bli spennende for en baby som begynner å krype eller gå. De skraper og blåmerker som kan resultere fra en baby prøver å klatre på en peis ildsted kan unngås ved bruk av en peis ildsted dekker. Det finnes en rekke peis sikkerhetsprodukter som er tilgjengelige for å dekke en peis ildsted og ta en sikrere miljø for barnet.

Hearth Padding

Skum padding, noen ganger referert til som ildsted padding, kan plasseres rundt kantene på en peis ildsted å myke hjørnene som kan være farlig for en baby. Hearth polstring kan være sikret med dobbeltsidig tape eller borrelås til hele kanten av åren, noe som gjør de skarpe kantene mykere og tryggere for en nysgjerrig baby som blir mobile.

Arne Guards

Arne vakter er brukt til å dekke hele ildstedsflate, i stedet for bare kantene av peisen herden. Laget av et brannsikre skum materiale, kan ildsted vakter være skreddersydde for å imøtekomme et ildsted i alle størrelser og former, ifølge BabySafetyFoam.com. Skum ildsted vakter gir en myk overflate for å redusere muligheten for skade på en baby som er å lære å krabbe, stå eller gå.

Hearth Gate

Et ildsted gate ligner på en standard baby gate, men er spesielt designet for å passe rundt en peis ildsted. Hensikten med et herd-porten er å holde varme og ild i en peis i sikker avstand fra en baby, så vel som de skarpe hjørner og kanter som er felles for en peis ildsted, i henhold til TotSafe.com. Arne portene er laget av stål, og inneholder en rekke sammenlåsende seksjoner for å få plass til ildsteder av ulike former. Det er en del som inngår i grua gate som kan være lett å åpne med en voksen slik at han kan nå peisen.

Peis dørvakt

En peis dør vakt kan monteres for å holde dørene lukket for ildsteder med glass bi-fold dører. Når døren vakt er montert på dørhåndtakene, det gjør dørene immobile inntil døren beskyttelsen fjernes. Peis dør vakter kan beskytte en baby fingrene fra å bli klemt i foldedører, samt holde en baby fra å nå inn i peisen og bli brent av en brann, ifølge TotSafe.com. Dør vakter kan fjernes lett med en voksen for å gi tilgang til peisen.

Generelt Peis Safety

Oppvarming branner står for 36 prosent av bolig hjem branner hvert år, ifølge US Brann Administration. For å redusere risikoen for en bolig brann, bør peisen åren være fri for rusk, dekorasjoner og brennbare materialer. Bruk en metallnett skjerm med peisen, og holde den lukket mens en brann brenner. La aldri en brann i en peis uten tilsyn, og bruke brannsikre materialer på veggene i nærheten av peisen.