Digidexo.com

Kan jeg bruke Dawn Væske å bli kvitt loppene?

Kan jeg bruke Dawn Væske å bli kvitt loppene?


Lopper kan være en vedvarende og vanskelig problem å overvinne. Mens det er mange rettsmidler der ute, er en enkel og praktisk mulighet Dawn flytende såpe. Mens folk har brukt Dawn å bli kvitt lopper i hele huset, har såpen også vist seg effektiv på kjæledyr.

Dawn oppvaskmiddel

Selv om det kanskje ikke er det mest effektive middel for å fjerne lopper, har Dawn flytende oppvaskmiddel vist seg å i det minste hjelpe. Mange av lopper vil drukne mens han prøver å unngå såpe og såpeskum, mens atter andre vil rett og slett bli kvalt av såpeskum. Men fungerer denne metoden kun godt med voksne lopper, og er ikke nødvendigvis et middel for å bli kvitt eggene.

Trinn 1

Flytende daggry kan være en ganske enkel metode for å bli kvitt minst noen lopper. Begynn med å fukte kjæledyret pels med varmt vann. Når du begynner å bruke Dawn, start med områder høyere på kroppen som ørene og halsen, da disse er de steder som loppene vil prøve å rømme. Vær forsiktig med å ikke få såpe i kjæledyret øyne, nese eller ører. Neste gjelde Dawn til resten av dyrets kropp. La skummet sitte i noen minutter og skyll grundig med varmt vann.

Trinn 2

Ta kjæledyret fra hans bad og håndkle tørke ham godt. Neste - selv om Dawn burde ha fjernet minst mesteparten av de voksne lopper - gi kjæledyret en god titt over for å se om du kan få øye på noe mer. Hvis ja, bruker neglene eller en pinsett og så skånsomt som mulig, fjerne lopper fra kjæledyret ditt. Hvis kjæledyret ditt har nakne eller irriterte flekker igjen av lopper, spør din veterinær for en krem ​​til å søke.

Ulemper

Selv Dawn flytende såpe er kjent for å være en mer skånsom såpe, det fortsatt kan tørke ut huden på kjæledyret og forårsake irritasjon. Derfor, når du gir kjæledyret ditt et bad, prøv å ikke overdrive bruken av såpe. Du trenger bare nok til å danne en anstendig skum. I tillegg, ikke gi kjæledyret ditt et bad i Dawn veldig ofte av samme grunn. Det kan også være nødvendig å kjøpe en krem ​​for å behandle tørr hud og irritasjon.