Digidexo.com

Behandling for Bone Spurs

Et bein anspore er en faktisk vekst på et bein som er også referert til som en osteophyte. Disse benete utvekster kan danne på noen bein, men er ofte funnet i ledd eller hvor leddbånd og sener koble til et bein. Bone spurs er vanlig i føtter, skuldre, hender, hofter, rygg og knær.

Symptomer

Det første skrittet til å behandle et bein anspore er å gjenkjenne symptomer på bein spurs. Bone spurs skjema på grunn av press eller stress satt på et bein, men de kan gå ubemerket i mange år før de begynner å føre en person ubehag. Smerter og hevelse i ledd eller synlige endringer som liktorn og hard hud er vanlige symptomer på bein spurs.

Diagnose

Leger diagnostisere bein spurs i en rekke måter. Først, de ser i en alder, symptomer og fysiske aktiviteten til pasienten. Personer med slitasjegikt utvikler ofte bein spurs på grunn av brusk brytes ned og kroppen prøver å reparere seg selv. Idrettsutøvere eller de som jobber i fysisk krevende jobber har også en høyere tendens til å utvikle bein spurs på grunn av slitasje på ledd og bein. Hvis en lege ikke kan diagnostisere et bein anspore ved å føle det, vil han bruke røntgen, CT eller MR for å fastslå om et bein anspore er til stede.

Ikke-medisinsk behandling

Mange ganger kan symptomene på bein spurs behandles uten medisiner eller kirurgi. For å lindre smerte og hevelse, kan pasientene gjøre en rekke ting å ta trykket av det berørte området. For personer som er overvektige, er det bare å miste vekt kan avlaste trykket på leddene og lindre noe av smerten fra bein spurs. Stretching og fysioterapi kan også gå en lang vei mot lettelser bein anspore betennelse og press, som kan bruke is på det berørte området og hviler når leddsmerter blir belastende.

Medisiner

Hevelse er et vanlig symptom på bein spurs og sammen med det kommer smerter og ubehag. Hvis ikke-medisinske behandlinger ikke lindre symptomer, bør pasientene bruke ibuprofen eller andre ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse medikamentene reduserer hevelse og også bidra til å redusere smerte forårsaket av bein sporer. I tilfeller der bein spurs forårsaker mye smerter og ubehag, kan legene bruke et kortikosteroid injeksjon for å redusere hevelse.

Kirurgi

Kirurgi er den siste og mest ekstreme alternativet for behandling av bein spurs. Kirurger kan fjerne bein spurs ved å gjøre et snitt som åpner opp huden rundt bein anspore, også referert til som en åpen prosedyre, eller ved artroskopisk kirurgi, der små snitt er gjort og spesialverktøy og et kamera brukes til å utføre operasjonen uten å åpne opp huden. Kirurgi vanligvis er reservert for pasienter med bein spurs er genere deres evne til å fungere normalt, eller hindrer deres utvalg av bevegelse.