Digidexo.com

Urter som fjerning av plakk Tools

Urter som fjerning av plakk Tools


Plakk er biofilm, en samling av bakterielle mikroorganismer som vokser naturlig på tennene. Denne veksten er akselerert, men ved noen av de matvarene vi spiser. Når plakk stivner, det begynner å slites ned tennene som den er festet. Enda verre er det mye vanskeligere å fjerne når hardt. Heldigvis er det mange urter som mykner plakk eller bremse veksten, og når de er kombinert med en daglig tenner-rensing diett, kan de bidra til å sikre sterke, sunne tenner.

Green Tea

En av de mest tilgjengelige urte rettsmidler for plakk bygge opp er grønn te. I tillegg til en sunn dose av antioksidanter, inneholder grønn te også fluorid og andre stoffer som hemmer veksten av bakterier i munnen. Erstatte din kopp kaffe eller svart te med grønn te, eller til og med bruke det som en munn skyll, vil bidra til hindre plakk fra forming.

Bloodroot

Sanguinaria canadensis, eller bloodroot, er et wildflower som blomstrer om våren og får sitt navn fra sin orange-rød saft. Når den brukes som en del av en dental rengjøring regime, binder bloodroot seg til plakk, mykgjørende det og forstemmende den fra herding på den glatte overflaten av tennene dine. Som et resultat av denne plakk-kampene karakteristisk, hjelper bloodroot også forhindre tannkjøttsykdommer.

Laurbærblad

Med i kjøkkenet i mange kulturer, later bay formidle en dyp, velsmakende aroma til maten, og de har også antiseptiske egenskaper. Dette er fordi laurbærblad er fulle av flyktige oljer, 50 prosent av dem er cineol, en kraftig bakteriedrepende og soppdrepende olje. Bay er en ingrediens er noen tannkremer, og når bladene spises friske, kan de hjelpe til med å forebygge plakk bygge opp.