Digidexo.com

Hvor lenge bør du sitte stille Før du leser blodtrykket?

Hypertensjon er ofte til stede uten symptomer. Mange stresser rundt og komme frem til legen sin avtale i tide, bare for å måtte sitte og vente med å gå til en eksamen rom og deretter vente litt mer for legen å endelig vises. Dermed kan stress og angst av besøket gjør blodtrykket lese høyt. Det finnes måter å fastsette en nøyaktig blodtrykk lesing hjemme.

Teknikk

Kjøp en blodtrykksmåler. Disse er tilgjengelige på rabatt butikker og apotek, og varierer i pris fra $ 30 til rundt 100 kr. Snakk med en selger eller legen din for å finne ut om en digital eller manuell blodtrykksmåleren er riktig for deg.

Sett deg ned i en god stol; strekke armen ut på en benkeplate eller skrivebord nivå med hjertet.

Hvile i minst fem til ti minutter, og deretter fortsette å ta blodtrykket.

Plasser mansjetten på overarmen, ca 1 cm over skurken av albuen. Pakk mansjetten rundt armen din, sørg for at det ikke er for løs; den trenger å være tettsittende men ikke for stramt.

Følg instruksjonene som fulgte med skjermen, og ta blodtrykket lesing.

Dokumentere lesing i en liten notisbok sammen med klokkeslett, dato og notasjon av hvilken arm du tok din å lese på.

Ta blodtrykket lesing gang daglig hvis du og legen din har problemer med å kontrollere blodtrykket, en gang i uken er nok hvis trykket er godt forvaltet. Ta den bærbare sammen med deg til legenes besøk; dette vil hjelpe ham spore fremgang og justere medisiner.