Digidexo.com

Hjem behandling for en revet ligament

Hjem behandling for en revet ligament


Senene er bindevev som holder leddene sammen. Leddbånd kan lett bli revet, spesielt når du spiller sport. Hvis du foretrekker å unngå legen, finnes det måter å ta vare på en revet ligament hjemme.

Urter og smertestillende

Urte kosttilskudd som Djevelens Claw og Glucosamine, kjent for å fremme felles helse, hjelp avrevne leddbånd leges raskere. Ibuprofen vil hjelpe både smerte og hevelse i ligament.

Kompresjon

En revet leddbånd bør pakkes godt for å redusere hevelse og for å hindre ytterligere skade. Hvis rive er i skulderen, bør en slynge bæres i tillegg.

Rest

Ligament tårer kan ta opptil 12 uker å helbrede. I løpet av den tiden, hvile så mye som mulig og holde området forhøyet så ofte som mulig. Mens du hviler, til is området redusere smerte og hevelse og begrense bevegelse så mye som mulig.

Trening

Etter 6 til 10 uker eller når tåre begynner å føle seg bedre, begynne lett trening. Stopp hvis du føler smerte når som helst.

Legens Care

Noen avrevne leddbånd ikke gro godt uten profesjonell hjelp. Hvis du ikke ser noen bedring etter flere uker, kan du se en fysioterapeut. De vil samarbeide med deg og kan henvise deg til en kirurg om nødvendig.