Digidexo.com

Urte medisiner for barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder innebærer hyperaktivitet, depresjon og impulsivitet hos barn. Vanlige bivirkninger av legemidler omfatter endringer i appetitt, vekt, atferdsmessige reaksjoner og søvnløshet. Mange foreldre søker behandling for ADHD som ikke involverer bivirkninger fra medisiner som Ritalin, Focalin, Adderrall og Meta.

Alternative behandlinger for ADHD

ADHD er ikke et læringsforstyrrelser og er forårsaket av en ubalanse i kjemien i hjernen. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med ADHD og du ikke vil ha henne til å bli satt på medisiner, kan det være lurt å vurdere naturpreparater. Å besøke en herbalist kan hjelpe deg å komme opp med riktig behandling og beløp for barnet ditt. Det er flere naturlige midler som ofte er effektive i behandling av ADHD.

Naturlig rettsmidler for ADHD

Avena Sativa kan inntas via en væske i et skjær eller som en oat. Det bidrar til å avlaste søvnløshet og reduserer stress satt på nervesystemet. Brahmi fungerer som en forsterker til hjernen og kan hjelpe med uoppmerksomhet ved å stimulere kognitiv funksjon. Ginseng bidrar til å endre reaksjoner på stressende situasjoner ved å påvirke funksjonen av hypotalamus og hypofysen skjoldbruskkjertelen. Ginkgo biloba økte strømmen av blod og oksygen til hjernen. Det er også en antioksidant, slik at den kan bidra til å befri hjernen av giftstoffer, som ofte reduserer symptomene på ADHD etter en lengre tids bruk. Hyoscyamus bidrar til å redusere oppstemthet til barn og balanserer kjemikalier i hjernen. Det fremmer også hukommelse og kognitiv funksjon. Passion Flower er en urt som hjelper nervesystemet slappe av og beroliger følelsesmessige reaksjoner. Saint John Surt regulerer nevrotransmittere og støtter sunn hjernefunksjon. Dette kan hjelpe barnet ditt med fokus på oppgaver og har et bedre syn.

Spør en ekspert

Selv om urter er naturlig og lettere tolerert av menneskekroppen, er det fortsatt mulige bivirkninger og interaksjoner med legemidler. Kinesiske naturmedisinere eller en naturopathic lege gir ofte en personlig blanding for å bekjempe symptomene på ADHD. Det er ulike kombinasjoner av urter som kan være effektive i behandling av ditt barns ADHD.