Digidexo.com

Hvordan spise for å få vekt Før trening & Working Out

Hvordan spise for å få vekt Før trening & Working Out


I et samfunn fullt av Kosten besatt med vekttap, det er en annen, mindre gruppe av mennesker som prøver å få vekt. For folk på en vekt-tap søken, kan utfordringen med økende vekt virke mer en velsignelse enn et problem, men for de som jobber ute og prøver å sette av masse, er det ikke så lykksalig. Vektøkning kan virke som mission impossible hvis du har en naturlig slank ramme. Men i forbindelse med intens trening, kan en nøye utformet kosthold bidra til å legge den størrelsen du ønsker.

Hvordan spise for å få vekt Før trening & Working Out

•  Spis ofte. Ikke bare er det viktig å fylle tanken med næringsrik, muskelbyggende mat før du trener, men du bør også gjøre dette kontinuerlig gjennom hele dagen. Spis høy-protein matvarer forbundet med moderate karbohydrater og sunt fett hver tredje til fjerde time for å gi kroppen din med en konstant tilførsel av næringsstoffer for å hjelpe deg opp i vekt.

Spis en pre-workout måltid rikt på protein, noe som gir byggesteiner for muskler. Stick med kvalitet proteinkilder som kylling bryst, whey protein, magert kjøtt, lite fett meieri og fisk. Du bør sikte på å konsumere ca 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt, og inntaket bør deles i løpet på fem-seks måltider. Dine pre-workout måltid teller som bare en. Så, hvis du veier 200 pounds, ville du trenger ca 300 gram protein. For seks måltider per dag, bør hvert måltid inneholde rundt 50 gram protein.

Suppler pre-workout måltid med lav glykemisk karbohydrater. Mens du trenger protein for å bygge muskler, trenger du karbohydrater for å fylle musklene med glykogen som drivstoff intense treningsøkter. Jo større du er, jo mer energi kroppen din krever for å flytte, så jo flere karbohydrater du trenger. Hvis du er over 200 pounds, trenger du ca 40 til 55 gram per måltid; hvis du er lettere, er nok 30 til 35 gram. For pre-workout måltider, stokk med slow-brenning, lav glykemisk karbohydrater som hele korn brød, havregryn og søtpoteter.

Gi pre-workout måltid tilstrekkelig tid til å fordøye før du trener ved å vente 40 til 60 minutter etter at du spiser. Også velge matvarer som er lite sannsynlig å uroe magen. Hold deg unna high-fiber karbohydrater som kan sende deg kjører for badet, og tunge, fett-fylt matvarer som vil føle seg som en blokk av betong i din gut i timevis.

Hint

  • Den mest grunnleggende prinsippet om vektøkning er å ta inn flere kalorier enn du forbrenner. For å ha noe håp om å få masse, må du ha et daglig overskudd av kalorier. Hvis du spiser høy-protein, høy-karbohydrat måltider fem til seks ganger i løpet av dagen, men fortsatt har problemer med å få vekt, bump opp ditt daglige inntak av et par hundre kalorier. Husk også at kvaliteten på maten er avgjørende. Spise kyllingvinger og nachos kan virke som en god måte å inkludere protein og karbohydrater, men de vil ikke gi sunne næringsstoffer for å fungere optimalt. En diett full av junk food kan hjelpe deg opp i vekt, men det vil trolig være i form av fett, ikke lean mass.
  • Snakk med legen din før du gjør noen endringer i kosthold eller treningsprogram.